• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Trendyol Cleancup sayfasında da güzel indirimler var. Etiyopya Arsasola 66 TL ye aldım. Ayrıca lilydrip , cafec filtrelerde 150 TL ye 30 TL indirim var.

Ben filtreleri hep clean cuptan alıyorum. Son aldığım cafec traditionalda ben de sorun yaşadım. Demleme sürelerim baya uzadı. Acaba bu indirimle th1 mi alsam mı? Yoksa ikisini de mi alsam bilemedim...

Son düzenleme:
Ben filtreleri hep clean cuptan alıyorum. Son aldığım cafec traditionalda ben de sorun yaşadım. Demleme sürelerim baya uzadı. Acaba bu indirimle th1 mi alsam abaca mı? Yoksa ikisini de mi alsam bilemedim...
Toplam demleme süresini kısaltmak için mi TH1 almayı düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse TH1 çok hızlı bir filtre değil TH3 daha hızlı.

Tahminen bol poşet ile th1 hızları benzerdir. th2 daha yavaşı. Ama fazla yavaş gelir mi bilmem. Traditional ile 2.30'da biten demlemem 3.30 da bitti th2 ile.

O halde Th1 yada hario ile demleseniz 3 dk gibi mi sürerdi tahminen

Tat profilinde büyük değişiklikler oldu mu peki?
Tabi ki. Kahve Kolombiya El Paraiso Anaerobik'ti. Geleneksel ile yaptığım demlemede limon asiditesi netti mesela. TH2 demlememde ise asidite biraz da yuvarlak hale geldiği için ne olduğu pek belli değildi. Tatlılık ve gövde ciddi oranda artmıştı. Her kahve için kullanmam TH2'yi ama özellikle açık kavrumlarda bazen kullanabiliyorum.

TH1 - 2 -3 'e alternatif olarak " Hario 100 lük + Lilly Drip (farklı flow tipleri kullanarak) " denediniz mi ?

Bahsettiğiniz seçenekte suyun akışı çok hızlı. Lilydrip ile ters çevrildiği için krepe yüksekliği artıyor. Akış hızı yüksek. Şöyle söyleyeyim hario 100 lü poşet lilydrip olmadan ve ters çevrilmeden dört dakikalara varırken lilydrip ile ters çevrilmiş olarak neredeyse iki dakika civarına iniyor. Diğer değişkenler aynı. TH-3 ile benzer bir yoğunluk aldığımı da söyleyebilirim hatta lilydripli seçenekte biraz daha klik düşürdüm ekstraksiyonu artırmak için.

Hepsiburada üzerinde kargo bedava her haftasonu tüm kahvelerde geçerli oluyor, Trendyol'da 50 TL altı siparişlerde malesef kargo ödetiyor.

Son düzenleme:
Hepsiburada üzerinde kargo bedava her haftasonu tüm kahvelerde geçerli oluyor, Trendyol'da 50 TL altı siparişlerde malesef kargo ödetiyor, ben de geçen hafta indirimden Lelit Grace makinem için Mamba Cafe Kenya almıştım, indirimli fiyat devam ediyor gördüğüm üzere, keyifli bir kahve, üretim tarihi de baya yeni gönderdiler, pazaryerlerinden alırken benim şahsen en çok çekindiğim şey eski bayat ürünü göndermeleri, çok indirim yapılmış üründen kesinlikle uzak duruyorum.
Kahve kulübü üyesinin aklıyla dalga geçmemenizi öneririm. Diğer foruma da baktım her mesajınız Mamba Cafe.

Geri