• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Ben kahveyi denedim memnun kaldım hatta keşke 1 paket daha alsaymışım dedim :) firmanızdan ilk defa kahve aldım. Yanında gönderdiğiniz hediye kahve için de ayrıca teşekkür ederim
Biz teşekkür ederiz, afiyet olsun, beğenmeniz bizi çok mutlu etti, birkaç gün içinde tekrar kampanya fiyatı aktif olacak, dilerseniz o zaman da sipariş geçebilirsiniz. Bu vesileyle, elimizde de bu kahveden son birkaç kilo kaldığını da hatırlatmak isteriz :)

Ben de denemek istedim bir paket aldım. Yalnız öğütüm seçeneği göstermiyordu çekirdek olarak almak istiyorum galiba hepsini öyle gönderiyorsunuz zaten değil mi?
Merhaba, evet çekirdek olarak gönderiyoruz. Ancak, öğütülmesini isterseniz bunu bize iletebilirsiniz :)

Herkese merhaba,

Öncelikle tekrardan ilginiz için teşekkür ederiz. Bu kampanyanın stoklarla sınırlı olduğunu ve neredeyse elimizde son birkaç paketin kaldığını hatırlatmak isterim.

Önemli Not:
Siparişlerinizde eğer sizin için de uygunsa kargo seçiminde adrese teslimat seçiniz, "Gel-Al" siparişinlerinde ismi "Jet" ile biten kargo şirketi maalesef gönderilerimizi teslim almıyor ve gönderim sağlayamıyoruz.

Son düzenleme:
Baskın fermante tatlar var mı kahvede? deneyen yardımcı olursa sevinirim

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

Öncelikle tekrardan ilginiz için teşekkür ederiz. Bu kampanyanın stoklarla sınırlı olduğunu ve neredeyse elimizde son birkaç paketin kaldığını hatırlatmak isterim.

Önemli Not:
Siparişlerinizde eğer sizin için de uygunsa kargo şirketi olarak Aras Kargo seçiniz, ismi "Jet" ile biten kargo şirketi maalesef gönderilerimizi teslim almıyor ve gönderim sağlayamıyoruz.
Seçenek çıkmıyor

Ben kampanyalı fiyat diye 504 TL den aldım şu anki fiyat şaka mı :D
Merhaba, kampanyalı fiyatımız şu an görüntülediğiniz fiyatımızdır. Maalesef bir şanssızlık olmuş :( Bir sonraki siparişinizde bunu belirtirseniz üzerimize düşeni yapmaya hazırız :)

Geri