Teşekkür ediyorum bende bu fiyattan olmasa da aldım. Benim Timemore da gramaj eksiltme gibi bir sorun vardı. Onun yerine bakınıyordum. Almanya dan almayı düşünürken bu fiyat daha düşük geldi.Tartıya ihtiyacı olanlar Timemore 1600₺
Link
Sizin vesilenizle sipariş verdim. Teslim edildi. Gayet memnunum. Teşekkür ederim.Tartıya ihtiyacı olanlar Timemore 1600₺
Link
100lü olanı mı daha çok tavsiye ediliyordu bunun? Ona göre bir kaç paket alayım diyorumHario Filtre sepette 197,10₺ https://www.n11.com/urun/hario-v60-02-dripper-filtre-kagidi-100lu-315090?magaza=kahveevi
40lı olan en çok tercih edilen hocam100lü olanı mı daha çok tavsiye ediliyordu bunun? Ona göre bir kaç paket alayım diyorum
Anlaşıldı, bavul kargo ile getirtecem.Go dan pahalı olması hoş olmadı ama çok teşekkür ederim
Kronotrop dükkanlarında var 1950tl ye gitmeden önce arayıp sorarsanız bulabilirsinizWoW... 27 sterlinlik ürün altı üstü...
Anlaşıldı, bavul kargo ile getirtecem.![]()
Gelmişken şu premiumu olsun bari çok güzel gözüküyor namussuzWoW... 27 sterlinlik ürün altı üstü...
Anlaşıldı, bavul kargo ile getirtecem.![]()
Hocam siz temin edebildiniz mi en son araştırıyordunuzKronotrop dükkanlarında var 1950tl ye gitmeden önce arayıp sorarsanız bulabilirsiniz
Japon 40lık olanı tercih ediliyor. eğer ki 100'lük de aynı japonsa bence alınabilir. eskiden Japon 100 yoktu. 100 Holldanda idi diye hatırlıyorum.100lü olanı mı daha çok tavsiye ediliyordu bunun? Ona göre bir kaç paket alayım diyorum
Aynı değil sanırım çentikli olanlar 100 lü paket 40 lı olanlara göre daha yavaş akış sağlıyor diye biliyorumJapon 40lık olanı tercih ediliyor. eğer ki 100'lük de aynı japonsa bence alınabilir. eskiden Japon 100 yoktu. 100 Holldanda idi diye hatırlıyorum.
Aynı olmadıklarını okumuştum. Öyle olunca almamıştım. 40lı denk gelene kadar immersion devam edecek gibi görünüyorum.. teşekkür ederim bilgi içinJapon 40lık olanı tercih ediliyor. eğer ki 100'lük de aynı japonsa bence alınabilir. eskiden Japon 100 yoktu. 100 Holldanda idi diye hatırlıyorum.
Link için teşekkürler hocam.Hario Filtre sepette 197,10₺ https://www.n11.com/urun/hario-v60-02-dripper-filtre-kagidi-100lu-315090?magaza=kahveevi