• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Amazonda böyle bir vakumlu saklama kabı gördüm. Fiyatı da iyi duruyor. Kahve saklamak için değerlendirmek isteyen varsa diye paylaşmak istedim. Kullanan varsa yorumunu da paylaşırsa çok sevinirim.
Bir dönem kullandım. Dışarıdan hava girişini engelliyor fakat içerideki havayı vakumlayıp dışarı atan bir sistemi yok. Normal kavanozlara göre nispeten iyi fakat atmos, airscape aldıktan sonra kullanmayı bıraktım.

Fiyatı çok uygun ama satıcı Amazon değil. yurt dışından geliyor ama vergi de eklenmedi fiyata. Biraz kararsız kaldım..

Edit: Müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede tüm fiyatlar dahil listelendiğini ve gümrükten geçememesi durumunda depoya iade edilip tüm ücretin iade edileceğini belirttiler. Ben de sipariş geçtim. Teşekkürler bilgi için.
Sapasağlam ve ekstra bir maliyetsiz geldi. @brkisa teşekkür ederim paylaşım için..

Fiyatı çok uygun ama satıcı Amazon değil. yurt dışından geliyor ama vergi de eklenmedi fiyata. Biraz kararsız kaldım..

Edit: Müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede tüm fiyatlar dahil listelendiğini ve gümrükten geçememesi durumunda depoya iade edilip tüm ücretin iade edileceğini belirttiler. Ben de sipariş geçtim. Teşekkürler bilgi için.
Ben de pek umutlu degildim ama benim tarti da geldi, 2.0 olan akış hizi göstergeli modeli. Paylaşım için teşekkürler.

Aeropress linki yok mudur go da olur bu mereti almam lazım

Replika ürün olduğunu söylediler 28 kasımda sorduğumda

Geri