StrawberryNut
Üye
Tamamdır hocam sağolunbenzer şekilde geçen gün aldım kampanyaya denk geldim , iki adet 250 gram Honduras Las Calaveras 557 liraya geldi. tarihler geldiğinde yazmıyordu arayıp bilgi aldım 30 Ekim kavrumlu olduğunu söylediler.
Tamamdır hocam sağolunbenzer şekilde geçen gün aldım kampanyaya denk geldim , iki adet 250 gram Honduras Las Calaveras 557 liraya geldi. tarihler geldiğinde yazmıyordu arayıp bilgi aldım 30 Ekim kavrumlu olduğunu söylediler.
Benim de aklımda olanlardan biriydi sağolun hocamKosta rika las tores aldım 30.10.24 tarihli geldi
Tadsal olarak nasıl?Kosta rika las tores aldım 30.10.24 tarihli geldi
Ben de salı günü sipariş ettim Esperanza 159 liraya ve Adrian Lasso 578 liraya geldi, bugün elime ulaştı Esperanza 3 Kasım Adrian Lasso 30 ekim kavrumlu gönderilmişaldınız mı? Kavrum tarihleri nedir, eskileri eritmek için mi yapıyorlar acaba?
Tadsal olarak nasıl?
Bim de duruyordu henüz satılmamış almayı düşünüyorum.Bime termos gelmiş de fiyatı uygun gibi. Daha önceden kullanan var mı. Alınır mı Ekli dosyayı görüntüle 35565
Ben de salı günü sipariş ettim Esperanza 159 liraya ve Adrian Lasso 578 liraya geldi, bugün elime ulaştı Esperanza 3 Kasım Adrian Lasso 30 ekim kavrumlu gönderilmiş![]()
Salı günü bütün indirimlere ek 700 tl'ye ekstra %15 indirim yaptı hepsiburadaEsperanza nasıl 159 oldu
%15 olan indirim bende olmadıSalı günü bütün indirimlere ek 700 tl'ye ekstra %15 indirim yaptı hepsiburada
Ben genelde klasiğe daha yakın hoşuma gidenleri aldım ve genelde memnun kaldımSelamlar, biraz konu dışı olacak ama tetradan özellikle espresso için önerdiğiniz bir kahve var mı? Yoksa hoşuna gideni al mı diyorsunuz?
merhaba, bugün termosa baktım ama kapak kısmı sanki her an elimde kalacakmış hissiyatı verdi. Acaba üretim farkı olur mu yoksa sizinki de öyle mi? iyi akşamlarBu termosu 3-4 yıldır kullanıyorum, tabanda renk atmalar oldu. Onun haricinde memnunum. Fiyat uygun gözüküyor. İhtiyaç varsa alınabilir.
Kasım indirimi yok mu bu yıl güzel denk gelen ekipman indirimi
uygun filtre Kağıdı denk gelen varmı hario v60
205 düşmüş güzelPrime indirimleri ve 300₺’ye 120₺ indirim üstüne yeni üyelikte prime iadesi ile 200 adet filtre 267₺’ye geldi.
Bu değirmen iyi midir, şu an elimde Aliexpressten timemore çakması değirmen var.AliExpress 11.11 indirimleri ile Kingrinder P0/P1/P2 30 Euro altında kalıyor. Normalde P0 dışında olmuyordu bu. Bu değirmeni almayı düşünenler için iyi bir fırsat.
Kingrinder P0/P1/P2
Ayrıca birçok diğer üründe de indirim mevcut. Tamper, dosing funnel, leveler, dripper vb almayı düşünenler kontrol edebilir.
Bu değirmen hakkında çok fazla yorum yok ama K6 modelini kullananlar memnundu diye biliyorum. Bu fiyata bu burr f/p görünüyor kağıt üstünde.Bu değirmen iyi midir, şu an elimde Aliexpressten timemore çakması değirmen var.