• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Kahve demlerken kullanmak için ibrik almak istiyorum. Sıcak suyu içine döküp onunla demlemek istiyorum. V60 yaparken pitcher'ıma su döküp onunla yapmaya çalışıyorum. Var mı uygun fiyatlı bir ibrik önerisi olan. Ya da hangi isimle aratmam lazım. Dripper desem V60 lar da çıkıyor çünkü.
Bende bu var ,yedek kettle ım çok kullanmadım o yüzden ama o ürünle kalite farkı var mı bilemiyorum,bence kirpi süzgeçle çok işlevsel olabilir 🤔
Gooseneck ya da kuğuboyunlu kettle şeklinde aratabilirsiniz.Demlemelerin tekrarlanabilirliği açısından dereceli model tercih etmenizi ya da sonradan derece temin etmenizi öneririm.

Adissebaba diye bir kavurucudan en kötü coldbrew yaparım diye almıştım ama bildiğiniz kömür geldi. Doğrudan çöpe gitti hepsi.
Lemmu ve dire dawa robusta harmanları, bitterlik çoğu demlemede kaçınılmaz.83° 5 döküş Tetsu 4:6 ile en ufak acılık barındırmayan tatlı fincanlar içebilirsiniz.(ogutumu epey kalın tarafta tutmanızı öneririm cmd 34 gibi)

Aramıza derin mesafeler girdi, daha da alıp içmem :)
Elinizde kaldıysa diye demiştim,cold brew harici benim de çok tercihim olmaz açıkçası 😅 ama samimiyetle söylüyorum,ismini vermeyeceğim bir firma(nitelikli)kadar zor degildi demleme parametrelerini bulmak 😂 Yeni yılda çok daha güzel,lezzetli fincanlarınız olsun 😊☕

Elimde 2 değirmen var halihazırda ama ben bile bir acaba dedim, yokladım cepleri. Değirmeni olmayan arkadaşlar değerlendirebilir.

Ürünlerim eksik teslim edildi,fatura da yok.Ne mail,ne müşteri hizmetleri numarası,ne whatsapp hepsi kapı duvar.Galiba çok kişiyi böyle mağdur etmisler,umarım mağdur olmanıza vesile olmadım,ismi olan bir firma böyle bir şey olacağı aklıma dahi gelmedi açıkçası.Simdiden kusura bakmayın,başka sipariş eden olmadı diye umuyorum.
madame coco ile ilgili gelişme yaşadınız mı acaba merak ettim. Bugün benim eksik ürünlerimi göndermişler teslim aldım. @DtB

madame coco ile ilgili gelişme yaşadınız mı acaba merak ettim. Bugün benim eksik ürünlerimi göndermişler teslim aldım. @DtB
İlginize çok teşekkür ederim,sizin adınıza sevindim.Beni bir kere arayıp ürünlerden biri yemin edilemiyor dedirttiler telesekretere,kalanı ne yapalim diye bir menüye yönlendirdiler ne oluyor anlayamadan seçenekleri saydı bitti tekrarlamadi kendisini,ben de geri aradım,musteri temsilcisi 20 ek bekletti, acmadilar.Ne söylesem boş gerçekten.

Geri