• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

5x100 setinden alasım geldi benim de.

Hem çeşit çok hem sıkılmam diye düşünüyorum ancak bir yorum bulamadım kahveler hakkında.

İndirim ne zamana kadar bilginiz var mıdır
24 Kasım saat 23.59'a kadarmış.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20231113_155711_Gmail.jpg
    Screenshot_20231113_155711_Gmail.jpg
    49.4 KB · Görüntüleme: 174
02 olanlarda da indirim var sanırım. 40 lı kutu olanlardan daha mı iyidir 100 lük paketler?
Eskiden 40lı kutuda olanlar iyiydi. Artık aynı filtre çıkıyor diye biliyorum.

Bir de 100lü şirinkli pakette satılan Hollanda üretimi olanlar var, onlardan uzak durulmalı.

Cleancup'ta %25 indirim var. Son zamanlarda deneyimleyip beğendiğiniz çekirdek var mı?
Adorsi çok güzel, paketin ne zaman bittiğinizi anlayamazsınız :) brazil toucan perrado'da son zamanlarda içtiğim en iyi fiyat/performans kahvesi olabilir. Japanese demlemelere çok yakışıyor bence, hem cold drip dolgunluğunda hem de aromatik.

Adorsi çok güzel, paketin ne zaman bittiğinizi anlayamazsınız :) brazil toucan perrado'da son zamanlarda içtiğim en iyi fiyat/performans kahvesi olabilir. Japanese demlemelere çok yakışıyor bence, hem cold drip dolgunluğunda hem de aromatik.
Kahvelerin stokları mı kalmamış bende mi öyle gözüküyor acaba sadece 😅

20gr altı demlemelerde 01 kağıttan çok memnunum. Neredeyse Cafec th3 gibi hızlı bir akışı var.
An itibariyle Amazon'da yeni seri 01 130, 02 142 TL, maalesef bu fiyatlar bile avantajlı; 1 hafta sonra 180-200'den aşağı alamayacağız... Cam dripper/karaf seti de iyi fiyatta.

Uzun süre elde kalanlar mı acaba?
Ruanda almak isterim ama emin olamadım.
Denemek için 2 gün önce Peru Huabal ve Peru san Fernando sipariş ettim, 33 günlük ve 75 günlük kahve geldi. (Bana ok).

Edit: Zwelling 240mllık konusunda, 240ml kullanıma uygun diyelim: 290ml alıyor full dolunca. Tchibo'dakiler 200ml yazıyor; maksimum 210ml doldurabildim.

Edit 2: kahveler biraz eski olmasına ragmen tadı fena bulmadım ve tekrar sipariş ettim. MDACOFFEE.COM 98 günlük, 38 günlük ve 77 günlük kahve gönderdi.

Son düzenleme:
Denemek için 2 gün önce Peru Huabal ve Peru san Fernando sipariş ettim, 33 günlük ve 75 günlük kahve geldi. (Bana ok).

Edit: Zwelling 240mllık konusunda, 240ml kullanıma uygun diyelim: 290ml alıyor full dolunca. Tchibo'dakiler 200ml yazıyor; maksimum 210ml doldurabildim.
Bana da yakın kavrum tarihli ürünler geldi.Bir de sipariş edebilecekler için Whirl Etiyopya guji whole bean yazıyor ancak öğütülmüş,elerinde çekirdeği yok o kahvenin sadece öğütülmüş gelmiş.

amazon prime 6 ay boyunca ücretsiz. sayfada az aşağı inince solda kupon çıkıyor. üstte hediyeni kullan butonu ile ilerleyebilirsiniz.
galaxy özel diyor ama pc'de hallettim (aynı maile kayıtlı samsung galaxy cihaz var), detay bilmiyorum :)

Son düzenleme:
amazon prime 6 ay boyunca ücretsiz. sayfada az aşağı inince solda kupon çıkıyor. üstte hediyeni kullan butonu ile ilerleyebilirsiniz.
galaxy özel diyor ama pc'de hallettim (aynı maile kayıtlı samsung galaxy cihaz var), detay bilmiyorum :)

Kayıtlı herhangi bir samsung hesabıyla çalışıyor ben samsung televizyon üyeliği üzerinden hallettim 🙂

Geri