• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Konchero Kettle piyasa fiyatını takip etmediğim için bilmiyorum ancak paylaşan hesap indirim olarak paylaşım yapmış. 1696 TL

Konchero AS-21267A Kettle + 250 gr Ethiopia Sidamo Kahve

Güzel fiyat, kesinlikle alınır. Geçen ay 2600 küsür idi. Ben de biraz daha verip Timemore almıştım ama o zaman bu fiyatta olsa Konchero alırdım.

Ben bu mağazadan aynı kettleı almıştım, eski versiyon gümüş olanı gönderip bir yanlışlık olmuş tutmak isterseniz fiyat farkını iade edelim diye not eklemişlerdi kargoya :)

Teyit etmek isteyebilirsiniz doğru ürün olup olmadığını
Bende Haziranda bu satıcıdan almıştım, sipariş verdiğim ürün geldi ve o günden beri sıkıntısız kullanıyorum.,
1683788223452.png

Buradan mı almıştınız? Bu site birkaç defa daha karşıma çıktı, emin olamadım
Mutbex üzerindeb Timemore kettle ve kahve karafı satın aldım. Hiç bir sorun yaşamadım.
Sadece kettle’ı sipariş üzerine firmadan temin ederek gönderdiklerini belirtip 1 hafta beklettiler o kadar.

Buradan mı almıştınız? Bu site birkaç defa daha karşıma çıktı, emin olamadım
Mutbex hakkında bendeniz de olumlu görüşümü beyan edeyim. Müşteri hizmetleri ulaşılabilir ve yardımcı da oluyorlar. Daha önceki bir siparişimde kargo firması sıkıntı çıkarmıştı, kendilerine ilettim, ilgilendiler, durum çözülene kadar güncellemeleri benimle paylaştılar. İyi bir alışveriş deneyimiydi.

Aliexpressten veya genel olarak fiyat performans demleme ekipmanı tavsiyeniz varmı aliexpressten çakma orea düşünüyoruz güzel bir fiyata switch bulunursa oda olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum

Greater Goods Pour Over tartısı %33 indirimle 20 dolara satılıyor forumda kullanan varsa tavsiye eder mi? Bunun ve Hario Wide tartının arasında kaldım
71NgdcgrtiL.jpg

Geri