• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Amazonda fellow carter move ithalat ihracat depozitosu vs dahil (12 oz 354 ml) 500tlye denk geliyor, başlıkta 247 ml yazıyor ama sanırım yanlış yazılmış, TR fiyatı 810 tl civarında:

Fellow Carter Move Kupa, Vakum Yalıtımlı, Sıçrama Korumalı ve True Taste Seramik Kaplama, Mat Gri, 237 ml https://www.amazon.com.tr/dp/B08DHDNQNN?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_ZJ108Z0699JCFE403SDF
Bilgi için teşekkürler.
“Nane çipi” renginden sipariş verdim. 493 TL ye geldi.
C89C9DB1-1466-4B89-9FB0-8099B02450C1.jpeg

Bunu ben de gördüm, ama marka kısmında almanca "bilinmiyor" yazıyor ve görsellerde de fellow olduğuna dair bir emare göremedim. O yüzden aynı satıcının sayfasına bakıp diğer ürüne gittim.

1672948114418.png

Move, everywhere arasında karasız kaldım ama elimde zaten move olduğu için everywhere tercih ettim. eveywhere ile move arasındaki farklar; move 3 saat sıcak tutarken everywhere 6 saat tutuyor ama splash önleyici aparat everywhere de yok ve move a göre daha geniş bu nedenle arabada bardak tutucuya oturması zor.
Bu ayrımlara göre karar verin alırken.

Edit : 12 saate yazım 6 saat olarak düzletildi. Karşılaştırma videosu eklendi.

Son düzenleme:
Bunu ben de gördüm, ama marka kısmında almanca "bilinmiyor" yazıyor ve görsellerde de fellow olduğuna dair bir emare göremedim. O yüzden aynı satıcının sayfasına bakıp diğer ürüne gittim.

Ekli dosyayı görüntüle 23800
Bunu ben de farkettim o yüzden almadım. Fakat tahminim adamlar markayı girmeyi unutmuşlar çünkü her sattıkları ürün fellowa ait ürünler o yüzden satıcıya msj gönderdim eğer düzeltirlerse sipariş geçmeyi düşünüyorum

Contigo glaze aldım henüz kullanmadım.
Fellow carter görünce acaba iade edip onu mu alsam bilemedim. Tasarımo da güzelmiş

Move, everywhere arasında karasız kaldım ama elimde zaten move olduğu için everywhere tercih ettim. eveywhere ile move arasındaki farklar; move 3 saat sıcak tutarken everywhere 12 saat tutuyor ama splash önleyici aparat everywhere de yok ve move a göre daha geniş bu nedenle arabada bardak tutucuya oturması zor.
Bu ayrımlara göre karar verin alırken.
Tincoffee nin sitesinde bu yazıyı gördüm kafam karıştı 3 saat sizin deneyiminiz mi

Sıcak içecekler 12 saate, soğuk içecekler 24 saate kadar Carter Move Mug koruması altında!

Tincoffee nin sitesinde bu yazıyı gördüm kafam karıştı 3 saat sizin deneyiminiz mi

Sıcak içecekler 12 saate, soğuk içecekler 24 saate kadar Carter Move Mug koruması altında!
Şu karşılaştırma videosunun -ki distributor firma yapıyor - 52. saniyesinde söylüyor. Ama 12 saati yanlış yazmışım 6 saat diyormuş, postu da düzeltiyprum.

Bu ne çirkin ve yakışıksız bir mesaj , lütfen forumu kirletmeyin.

Bana hediye gelmiş açıp baktım , oldukça iyi gözüküyor, ihtiyacı olanlar İçin iyi bir seçenek

Geri