• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama birkaç zamandır kullandığım Artıway isimli uygulama var. Farklı kategorilerdeki sitelerden (AliExpress, Hepsiburada, Trendyol, Boyner...) %3-5 bonus veriyor birkaç hafta sonra. Zengin etmiyor ama akmasa da damlar olarak nitelendiriyorum. Davet kodumla girerseniz de 1 yıl içinde kazandığınız bonusların %10'u bana da geliyor, yine akmasa da damlar hesabı. İlgilenen olursa:

Hopishop için Coffee Project ile iletişime geçtim. Deneme setlerini de eklemelerini rica ettim. Bugün yarın eklenir. Hopi'den kaynaklı yeni ürünlerin onaylanması 1-2 gün sürüyormuş. Bu arada stoğu bitmiş ürün görüp almak isterseniz mutlaka arayın. Ellerinde stok varsa güncelliyorlar.
Hocam Hopi için varmı f/p kahve seneği
350/100 indirimim var kg çekirdek alma niyetim var

Geldimi amazondan 85Tl ye değirmen alan arkadaşların ürünleri aceba?
Bende almıştım . Şuan kargo hollandada görünüyor. Tahmini teslimat 26 mayıs . Hayırlısı bakalım . İnşallah içinden değirmen çıkar 😀

Hocam Hopi için varmı f/p kahve seneği
350/100 indirimim var kg çekirdek alma niyetim var

Çark başladığından beri ofise Q blend alıyoruz. Merhaba10 veya Hosgeldin10 ile birlikte 100 paracık kullanırsanız 2kg 280 lira gibi bir fiyata gelecektir. Pour over için övülecek bir tarafı yok ama makinede gayet başarılı. 2 kiloya yakın tüketip 4kg daha aldık şuan :)

Çark başladığından beri ofise Q blend alıyoruz. Merhaba10 veya Hosgeldin10 ile birlikte 100 paracık kullanırsanız 2kg 280 lira gibi bir fiyata gelecektir. Pour over için övülecek bir tarafı yok ama makinede gayet başarılı. 2 kiloya yakın tüketip 4kg daha aldık şuan :)
Hocam teşk. Ev için bir çekirdek arıyorum stokta azaldı bugün almam lazım

Bu kahveler ağızla mı içiliyor. Soruyorum çünkü bende öyle bir ağız yok o_O

Kilosu 26.000 dolar doğru görüyorum değil mi ? Bu nasıl bir şey acaba...

Kilosu 26.000 dolar doğru görüyorum değil mi ? Bu nasıl bir şey acaba...
İşte ben de ondan şok oldum. Neymiş bu ya. Nusret in altın tozlu bifteği gibi bir şey herhalde

Bunları anca sanalbaharat, ninety plus set olarak satarsa alabiliriz gibime geliyor :ROFLMAO:

İndirimdeyse alalım 1 kilo

Geri