• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

coffenutzın sitesinden daha uygun fiyata ulaşılabilir durumda.
Stok bitince hala fiyat gösteriyor ne yazık ki.
Ekipmanda fiyatları sürekli güncel tutmak özellikle stokta yoksa yorucu bir iş, umut oluşturduğu için kusura bakmayın.

Stok bitince hala fiyat gösteriyor ne yazık ki.
Ekipmanda fiyatları sürekli güncel tutmak özellikle stokta yoksa yorucu bir iş, umut oluşturduğu için kusura bakmayın.
Söylemeden geçemeyeceğim. "Siz ne kadar dürüst ve duyarlı bir satıcısınız. " Sanki satıcı değil de bizden birisiniz . Bu yaklaşımınıza hayran kaldım.

Umarım sizin gibi Satıcılar artar ve bizlerde bundan mutluluk duyarız..

Söylemeden geçemeyeceğim. "Siz ne kadar dürüst ve duyarlı bir satıcısınız. " Sanki satıcı değil de bizden birisiniz . Bu yaklaşımınıza hayran kaldım.

Umarım sizin gibi Satıcılar artar ve bizlerde bundan mutluluk duyarız..
Rica ederim, sağolun.

Bende aldığım fiyatı gösterir ekran görüntüsü paylaşmıştım 😅

Cold Brew (Kavanoz süzgeç tülbent style) performansından çok memnun kalmıştım fiyatı hala makul.

Merhaba hocam
Mk4 almayı düşünüyorum ama yeni gelecek olanla ilgili bilgi bulamadım. Ne zaman hiç ayrıntı var mı?
Yine nitro blade kullanacağını yazmış @raistlin , ama burr boyutundan bahsedilmemiş, burr boyutu aynı olursa bir klasik comandante bir de outdoor comandante olmuş olacak gibi...

Geri