• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Timemore black mirror basic+ tartıyı bugün teslim aldım fakat tartının kalibre sorunu var. Ne tavsiye edersiniz?(Her seferinde farklı sonuçlar veriyor)

Timemore black mirror basic+ tartıyı bugün teslim aldım fakat tartının kalibre sorunu var. Ne tavsiye edersiniz?(Her seferinde farklı sonuçlar veriyor)
Ne kadar farklı sonuçlar hocam? Bende plus olmayan modeli var bazen 0.1 falan oynadığı oluyor pek dert etmiyorum.
Bu arada kargodan gelir gelmez açıp denediyseniz farklı sonuçlar gösterebilir, içindeki load celller sıcaklıktan etkilenen şeyler. Oda sıcaklığına gelmesini bekleyip tekrar deneyebilirsiniz.

A roasting ile ilgili olarak:
Amazondan Adado aldım geçen ay kilosu 150 liraya. Kavrum ve öğütme tarihi eski olabileceğini bilerek aldım. V60'ta demliyorum. 1:16 ölçüsünde. Çekilmiş ve beklemiş olma ihitmali yüksek olmasına rağmen inanılmaz keyifli.
Columbia'sını da ben çok beğeniyorum. Ne çok asitli ne çok gövdeli. Hem makinede hem manuel çok keyifli bir kahve.
Brundi Afric kesinlikle makine için herkesin sevebileceği ortada bir kahve. Laboratuvarda belki toplam 10kg tükettik 1-1.5 sene içerisinde.
Sumatra - Hayal kırıklığına uğramadım ancak daha iyi sumartalar da içtim.
Honduras - 1kg tükettik. Yine makine için keyifli bir kahve.
Bu arada Starbucks kahvelerine alışık olan varsa Espresso kavrumlarını filtre çektiriyorum ben. Koyu kahve sevenler deneyebilir. Arada bölye yaptığım da oluyor.

Umarım yardımı olur, fiyatlar satıcı A roasting olmasına rağmen çok iyi. Neredeyse Amazon fiyatları. Daha taze kahveler geleceğini düşünüyorum. İyi forumlar.

Ne kadar farklı sonuçlar hocam? Bende plus olmayan modeli var bazen 0.1 falan oynadığı oluyor pek dert etmiyorum.
Bu arada kargodan gelir gelmez açıp denediyseniz farklı sonuçlar gösterebilir, içindeki load celller sıcaklıktan etkilenen şeyler. Oda sıcaklığına gelmesini bekleyip tekrar deneyebilirsiniz.
Her seferinde farklı sonuçlar çıkıyor 😅 Eski tartım ile karşılastirdigimda en az 5-6 gr oynuyor ayrıca orta yüzey ve üst yüzeylerde çok farklı sonuçlar veriyor. Anlam veremedim kalibre mi etmek gerekiyor.

Her seferinde farklı sonuçlar çıkıyor 😅 Eski tartım ile karşılastirdigimda en az 5-6 gr oynuyor ayrıca orta yüzey ve üst yüzeylerde çok farklı sonuçlar veriyor. Anlam veremedim kalibre mi etmek gerekiyor.
Tartının altında zarar görmemesi için sıkıştırılan plastik parçaları çıkardınız değil mi? Ben ilk aldığımda onları fark etmemiştim ve tartı bozuk sanmıştım da kısa bir süre.

Timemore tartım geldi. Gümrükte açılıp kontrol edilmiş tekrardan bantlanmış. Satıcı 15 dolar fiyat etiketi basmış bizim gümrük muhafaza üzerinde tükenmez kalemle 70dolar yazmış. O da 191 lira gibi bir rakama denk geliyor. Yani vergilendirme yüzde 20 üzerinden yüzde 40 değil. Bilginize..

Timemore tartım geldi. Gümrükte açılıp kontrol edilmiş tekrardan bantlanmış. Satıcı 15 dolar fiyat etiketi basmış bizim gümrük muhafaza üzerinde tükenmez kalemle 70dolar yazmış. O da 191 lira gibi bir rakama denk geliyor. Yani vergilendirme yüzde 20 üzerinden yüzde 40 değil. Bilginize..
Hocam sizde kalibrasyon sıkıntısı var mı? Her seferinde tutarlı sonuçlar veriyor mu?

Bu ürünü almayı düşünüyorum ne dersiniz. Tchibo için geçerli bir indirim kodu var mı?

Bu ürünü almayı düşünüyorum ne dersiniz. Tchibo için geçerli bir indirim kodu var mı?
Konchero ile aynı diyorlardı bunun için edinirseniz resimleyebilir misiniz?

Geri