• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Daha önce denemiş miydiniz kavurucuyu? Blend güney ve orta amerika çekirdeklerinden oluşuyormuş. En sevdiğim bölgeler.
Blendlerini bilmiyorum fakat ben filtre için çekirdeklerini denemiştim. Gayet güzel fincanlar içtiğimi söyleyebilirim.

Daha önce denemiş miydiniz kavurucuyu? Blend güney ve orta amerika çekirdeklerinden oluşuyormuş. En sevdiğim bölgeler.
Espresso için tercih edilebilir ancak filtre için tavsiye etmem Alaska Blend'i, zaten esasen espressoya özel hazırlandığını hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.

Espresso için tam bir f/p ürünü olmuş bu fiyatıyla, elimde kahve olmasa alırdım.

Espresso için tercih edilebilir ancak filtre için tavsiye etmem Alaska Blend'i, zaten esasen espressoya özel hazırlandığını hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.

Espresso için tam bir f/p ürünü olmuş bu fiyatıyla, elimde kahve olmasa alırdım.
Selamlar, aynen espresso için yapılmış bir blend. “ekşi” sevmeyen kitle için filtrede seviliyor ama.. :)

Robotu olup da weightman tartıya hallenen arkadaşlarıma müjde .. Nihayet çinli kardeşlerim tartıyı kopyalamışlar

US $16.00 36%OFF | pocket Small Coffee Scale with Timer, 1000 x 0.1g Digital Gram Scale with Large LCD Screen, Espresso Scale with Tare Function
elveda kaanlar cep boy tarti, link icin teşekkürler

Aeropresss yerine alalım mı
aeropress go ve cafflona kompact kullandim. Farkli ve gercekten kompakt bir alet istiyorsaniz, parasinin hakkini veriyor, bence. Fakat, Aeropress yerini tutmuyor. Temizligi Kahvesakalin tahmin ettigi gibi cok zor. Mutfagi ve temiz lavabosu olmayan bir yerde kullanmasi cok guc . Receteler internette pek bulunmuyor. tek yontem demlemeye izin veriyor.

Bugün Paşabahçe mağazasından bu değirmene denk geldim ve denemek için aldım. Kesicisi metal çapı 4,9 cm boyu 13 cm küçücük bir şey, Basit bir klik sistemi var max 24 gibi ama 0 noktası yok en sıkı haline bile dönüyor. Umarım Aeropress in içine sığar. İkinci olarak server/karaf arayan varsa linkteki ürünü kalın camı ve metal kapağıyla çok kaliteli duruyordu ama tasarımı biraz eski.
WhatsApp Image 2021-12-30 at 11.53.44.jpegWhatsApp Image 2021-12-30 at 11.55.05 (1).jpegWhatsApp Image 2021-12-30 at 11.55.05 (2).jpegWhatsApp Image 2021-12-30 at 11.55.05.jpegWhatsApp Image 2021-12-30 at 11.55.05 (3).jpeg

Bugün Paşabahçe mağazasından bu değirmene denk geldim ve denemek için aldım. Kesicisi metal çapı 4,9 cm boyu 13 cm küçücük bir şey, Basit bir klik sistemi var max 24 gibi ama 0 noktası yok en sıkı haline bile dönüyor. Umarım Aeropress in içine sığar. İkinci olarak server/karaf arayan varsa linkteki ürünü kalın camı ve metal kapağıyla çok kaliteli duruyordu ama tasarımı biraz eski.
Ekli dosyayı görüntüle 17708Ekli dosyayı görüntüle 17709Ekli dosyayı görüntüle 17710Ekli dosyayı görüntüle 17711Ekli dosyayı görüntüle 17712
Klik sistemi hario mini slim gibi

Ekli dosyayı görüntüle 17708Ekli dosyayı görüntüle 17709Ekli dosyayı görüntüle 17710Ekli dosyayı görüntüle 17711Ekli dosyayı görüntüle 17712
v60 var mıydı

@bakyuz
Paşabahçe'de Hario immersion tarzı kilitli bir dripper da mevcut, hatta geçenlerde burada da paylaşılmıştı.

Dripper Switch gibi olan ürünün çevrim sistemi musluklardaki gibi, birde sert olduğu için vanayı açarken tutmak gerekiyor. O yüzden pek önermem. Bütçeye göre ikinci el dripper switch daha mantıklı bence. Dripper Sw kullanıyorum. Paşabahçede ürünü incelemiştim.

Gıdayla temasa uygun ve tayvan malı çok açıkklama yazmışlar😊

Ne kadar performans sağlar bilemiyorum ama ben kavanoza devam :)

@DenizKSK paylaştığınız ürünü merak ediyorum aslında hem uygun hem de clever dripper tarzı acaba inceleme videosu var mı ki?

Klik sistemi hario mini slim gibi
Hario hiç kullanmadım. Genel olarak sadece Sözenle kıyaslıyabilirim ve sonuç hallice olur.
  • Burr sağa sola çok oynuyor, milin girdiği tüpün içi boş ve plastik bir pul sabitliyor. Küçük bir rulmanla performansının %100 artacağına eminim.
  • Burr keskin ama kesme ağızları pek kaliteli açılmamış.
  • Çevirme kolunun topuzu çok rahatsız edici. İstenirse ahşap topuz yada 3D printle topuz yapılabilir ama benim amacım Aeropress in içine koyup çantaya atmak o yüzden onu yapmam sanırım.
  • Sözene göre hızlı bir değirmen 20 sn de Clever için 12 gr öğüttüm.
  • Kapasitesi yaklaşık 12 gr ama cam kavanozu 25 gr alıyor .
Eskiden ofiste Sözen+Matkap+Clever kullanırdık bununla kesinlikle ilk denemem daha iyi sonuç verdi.
Sonuç olarak rulman ve topuz olayı standart olsa bu fiyata çok iyi bir başlangıç değirmeni olur.

Maalesef.

Arkadaşlar öğütücülü filtre kahve makinesi olarak ne önerirsiniz? Şu aralar gözünüze çarpan bir fiyat var mı? Belki takip edip fırsat bekleyen arkadaşlar vardır burada yardımcı olabilecek.

Son düzenleme:
Geri