• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Kesinlikle! Neredeyse geçen senenin indirimli haliyle aynı fiyatta ( 1600-1700 gibi hatırlıyorum). İhtiyacım yok ama benim bile içim gidiyor, aklım çeliniyor bu indirimi kaçırdığım için. :)
GAMT diyorum 😅 bende aynı duygulardayım şu an 😬

Amazon uzerinden 26.90 tlye hario 02 40lı paket filtre kağıdı alabilirsiniz 5 tane alırsanız %5 indirim ve ayriyetten MAPP30 kodunu girerseniz 97 tlye 5 kutu hario filtre kağıdı alabilirsiniz

Son düzenleme:
cam pot olanda indirim bitmiş, termoslu modelde indirim sürüyor. sabahtan beri 9-10 defa sepete ekleyip, çıkardım. bir yanım al bu fiyata bulamazsın diyor, diğer yanım tek kişi için ne gerek var azıcık kafan çalışsın diyor.
alıpta sorun yaşayanların yorumları nedense hep üstte çıkıyor, amazon almanyanın ürün teslimi vs nasıl ? sıkıntı yaşayan oldu mu burada?

alıpta sorun yaşayanların yorumları nedense hep üstte çıkıyor, amazon almanyanın ürün teslimi vs nasıl ? sıkıntı yaşayan oldu mu burada?
Ben mart ayinda wilfa kahve makinesini ve svart degirmen aldim 10 gunde geldi hataya. Sonra da 2 ay sonra 50 60 tl gibi bi parayi geri yatirdilar sanirim gumruk iadesiydi.

ben en az 10 defa amazon almanya üzeriden alışveriş yaptım, bir tanesinde bile sıkıntı çıkmadı. benim tereddütüm tek kişilik demlemelerde istenilen verimin alınamadığı yönündeki kullanıcı yorumları (forumda da dile getiren olmuştu). evde 2 veya daha fazla kişi kahve içiyorsa ben olsam kaçırmazdım.

select modelinin daha ufak demlemeler için su akışını ayarlayan seçimi var. ilgili model indirimde gerçekten muazzam fırsat olurdu.

1637412144358.png
Cam potu atmışım sepete @nuclearmoonrise muhtar gibi kaldı orda ucuz şeklinde :D

Şuan f/p olarak muazzam seviyede ama ihtiyacım yok. İlerde mutlaka olacak ama o zamana kadar alsam peder beyle kavga edicez asjksafkjsa.

Kalsın bakalım ne kadar duracak orda

Thermos modeli için yorumlarınızı alabilir miyim? Cam modem sanıyorum az demlemeler için ek ayarı ile öne çıkıyor. Aralarında az demlemelerde öyle ciddi farklar var mıdır?

Cam model sepette ama satın al diyince üzücü bir güncelleme ile sizi karşılayabilir, termos için sanıyorum devam ediyor...
Ödeme anına kadar geldiğimde hala aynı fiyat gözüküyor. Belki satın ala bastığımda iptal edebilirler.

@nuclearmoonrise Muhtardan şansızım. Çok hızlıca sepetimi güncellediler :D

Son düzenleme:
select modelinin daha ufak demlemeler için su akışını ayarlayan seçimi var. ilgili model indirimde gerçekten muazzam fırsat olurdu.
Satılan model kbg 741 select modeli olarak gözüküyor, en azından ürün açıklamasında öyle yazıyor. Sanırım ilk görsel sizi yanılttı.

Gümrük ve kargo dahil : 976,15 TL
Fırsat ürünü mü kaçırmayalım mı ?

Amazon uzerinden 26.90 tlye hario 02 40lı paket filtre kağıdı alabilirsiniz 5 tane alırsanız %5 indirim ve ayriyetten MAPP30 kodunu girerseniz 97 tlye 5 kutu hario filtre kağıdı alabilirsiniz
MAPP30 kodu artık çalışmıyor sanırım

Geri