• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

bana da mağzadan gelmedi koleksiyondan gelmiş

Koleksiyon 2 hesabıma da gelmiş, farklı telefonlar. Herkese koleksiyondan geldi ama mağaza kuponu çok az kişiye geldi sanırıım. 2 mağaza takip ettirdim. Bir tanesinin takipçisi 0'dı, 68 oldu. Diğerine de 70 takipçi falan gitti. Trendyol müşteri hizmetleri 28 kişi kazandırmışsınız diyor :D
Tekrar kontrol edebilir misin?
Bana da önce sadece koleksiyon kuponu tanımlanmıştı biraz önce baktım mağaza kuponu da var. O arada baya salladım tabi Trendyol'a :).

Trendyol paylaş kazan kampanyasında mağaza takip ettirip kimler kupon aldı kimler alamadı söyleyin bakalım :D 2 mağazaya 150 takipçi kazandırdım sonuç foss. Trendyol çakallığı :d
Screenshot_2021-10-18-20-49-48-10_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.jpg
Şöyle bir şey gözüküyor. Bu mu verdikleri kupon?

Lilydrip almak için kuponu bekliyordum, 86 TL'den 140'a çıkmış fiyatı. Kuponun bir anlamı kalmadı. Diğer mağazalar da benzer bir fiyat artışı yapmış olabilir.

Lilydrip almak için kuponu bekliyordum, 86 TL'den 140'a çıkmış fiyatı. Kuponun bir anlamı kalmadı. Diğer mağazalar da benzer bir fiyat artışı yapmış olabilir.
Bu belliydi zaten. İndirim trendyol pek çok satıcıda kendisi yaptı. İndirim bitiş tarihi de kuponların tanımlanma saati de belliydi. Trendyol indirimleri bitirdi, kuponları tanımladı. Geçen hafta indirimde olmayan ürünlerde kullanmak anlamlı.

JBL kulaklık aldım. Cüzdan'da birikenleri de koydum. 23 liraya geldi bana. Kırmızı bir kulaklığım olacak inşallah 😪 böyle bedavaya yakın ürünleri takip etmek lazım sanırım 👀

Ben her iki kuponu da aldım tabi fiyatlar arttı 😄
Trendyol paylaş kazan kampanyasında mağaza takip ettirip kimler kupon aldı kimler alamadı söyleyin bakalım :D 2 mağazaya 150 takipçi kazandırdım sonuç foss. Trendyol çakallığı :d

Ben de amazon üzerinden almayı tercih ederim, aliexpress yerine, teşekkürker. Bire bir bu makine yok bende fakat yine 51mm portafiltreli bir modeli var, onun için düşünüyorum, fiyat iyi aslında. Teşekkürler link için tekrar.
Paylaştığım portafilter de sabah indirim başlayacak

Kupon, kampanya, indirim, damping görünce kaçmak gerekir. Bir şekilde sizi ikna edip alışveriş yapmanız sağlanıyor. İradenizi yönlendirmeye çalışıyorlar. Kesin bir zararı vardır. Market çıkışında kasada bir şeylerin avantajlı olduğunu anlatmak gibi. Hiç birini dinlemeyin. Kandıracaklar sizi. Avantajlı gibi görünen ürünler tarihi geçmek üzere olabilir veya başka bit yeniği vardır. İhtiyacınız olmadığı halde almanız isteniyor

Kupon, kampanya, indirim, damping görünce kaçmak gerekir. Bir şekilde sizi ikna edip alışveriş yapmanız sağlanıyor. İradenizi yönlendirmeye çalışıyorlar. Kesin bir zararı vardır. Market çıkışında kasada bir şeylerin avantajlı olduğunu anlatmak gibi. Hiç birini dinlemeyin. Kandıracaklar sizi. Avantajlı gibi görünen ürünler tarihi geçmek üzere olabilir veya başka bit yeniği vardır. İhtiyacınız olmadığı halde almanız isteniyor
"Böyüg oyun."

Kuponum var diyelim Bu durumda zorunlu ihtiyacım olan ürünleri alıyorum. Örneğin kahve :) Nasıl olsa alacağım, günde içtiğim kahve belli, elime gelen bütün kahveleri tüketiyorum. Sonuçta ben kardayım. Daha bilmediğim bir yönden beni kandırıyor oolabilirler varsa göremediği bir yan uyarın dostlar sonuçta onlar kocamanlar :) Bu arada ürünün geçmiş fiyatlarını da bilmiş olduğumu düşünün. Ha bir de kuponum olunca daha iyi kahvelere yönelmediğimi varsayın ...

Geri