Ev tekstili çıktıHepsiburada mobile tıkla kazan gelmiş.
Batu candır.ben bu trendyol indirimlerini sevdim , sağolsun @batugen de anında yolluyor. dün yolladığı paketi bugün teslim noktasından aldığım için 10 TL çek kazandım. onu da yine TH-1 filtreye harcadım. hatta onun da faturasını 5 dakika sonra yolladı![]()
54 kişi olduk ama şuan, listeleri paylaşma sırası geldi. Herkes sıra numarası koyarak başına kendi linkini paylaşmalı, hala yazmayanlar var. Yazmayanlar gruptan öğleden sonra gruptan çıkarılacak. Yeni katılmak isteyenler de linke tıklayıp gelebilir, yönergeleri telegramdan özelden isteyiniz lütfen.50tl kazanmak için daha çok kişi bekleniyor
kaydedenler.tk sitesine mağaza eklentisi de gelmiş. Aynı şekilde kuponunu istediğiniz mağazayı takip edip linkini kopyalıyorsunuz ve sisteme giriş yapıyorsunuz. Önemli nokta şu ki başkasının eklediği mağazayı ekleyemiyorsunuz. Bir köftehor benden önce davranıp Petra linkini girmiş bile. Çabuk çıksın ortaya kozlarımızı paylaşalım![]()
Mağaza sayfasına girince takip et butonunun altında paylaş butonuna tıklayıp kopyalıyorsunuz. O kadar.Direk mağaza linkini yazabiliyor muyuz yoksa ayrı bir sayfası mı var ?
İlaç gibi oldu kız arkadaşıma alacaktım termos bim de bulabilirmiyim diye düşünürken çok iyi oldu… paylaşım için çok teşekkürlerStanley Klasik Çift Kilitli Seyahat Bardağı 0.47 Lt : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Stanley Klasik Çift Kilitli Seyahat Bardağı 0.47 Lt : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoorwww.amazon.com.tr
Stanley Termos arayanlar için hiç fena fırsat değil. BİM'deki modelle farklı ama hem 10 lira daha ucuz, hem de muhtemelen bulunamayacak![]()
Bu kampanyaya Clean Cup'dan delter press de dahil olmuş, 311tlye geliyor. Almak isteyenler için çok iyi bir fiyat.Trendyol'da herhangi bir kahvede ürüne tıkladığınızda tahmini kargoya teslim yazısının hemen altında 50/300tl kupon veriyor. Limit yüksek ancak -varsa- diğer butik kampanyaları ile birleşir. Mobilde uygulamanız güncel olduğu halde kuponu göremiyorsanız web tarayıcısından ürün sayfasına bakabilirsiniz.
Not: Zeytinyağı da dahilmiş.