• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Bende hem cafec traditional hemde abaca aldım 1er paket. 40lı hario kullanıyordum bende de verim düşüyo sanki kağıt adına

ben bu trendyol indirimlerini sevdim , sağolsun @batugen de anında yolluyor. dün yolladığı paketi bugün teslim noktasından aldığım için 10 TL çek kazandım. onu da yine TH-1 filtreye harcadım. hatta onun da faturasını 5 dakika sonra yolladı :D

ben bu trendyol indirimlerini sevdim , sağolsun @batugen de anında yolluyor. dün yolladığı paketi bugün teslim noktasından aldığım için 10 TL çek kazandım. onu da yine TH-1 filtreye harcadım. hatta onun da faturasını 5 dakika sonra yolladı :D
Batu candır.

Escobarista demleme profilli tartı Hepsiburada'da 296 TL'ye inmiş. Ucuz değil ama önceki fiyatına göre yine de daha ucuz.

50tl kazanmak için daha çok kişi bekleniyor
54 kişi olduk ama şuan, listeleri paylaşma sırası geldi. Herkes sıra numarası koyarak başına kendi linkini paylaşmalı, hala yazmayanlar var. Yazmayanlar gruptan öğleden sonra gruptan çıkarılacak. Yeni katılmak isteyenler de linke tıklayıp gelebilir, yönergeleri telegramdan özelden isteyiniz lütfen. 🙏

kaydedenler.tk sitesine mağaza eklentisi de gelmiş. Aynı şekilde kuponunu istediğiniz mağazayı takip edip linkini kopyalıyorsunuz ve sisteme giriş yapıyorsunuz. Önemli nokta şu ki başkasının eklediği mağazayı ekleyemiyorsunuz. Bir köftehor benden önce davranıp Petra linkini girmiş bile. Çabuk çıksın ortaya kozlarımızı paylaşalım :mad::mad:

Direk mağaza linkini yazabiliyor muyuz yoksa ayrı bir sayfası mı var ?

kaydedenler.tk sitesine mağaza eklentisi de gelmiş. Aynı şekilde kuponunu istediğiniz mağazayı takip edip linkini kopyalıyorsunuz ve sisteme giriş yapıyorsunuz. Önemli nokta şu ki başkasının eklediği mağazayı ekleyemiyorsunuz. Bir köftehor benden önce davranıp Petra linkini girmiş bile. Çabuk çıksın ortaya kozlarımızı paylaşalım :mad::mad:

Merhaba,
Hepsiexpress 'de çaylarda ikincisine % 50 indirim var. İstegelsin mağazasında chado ürünlerine uygulanabiliyor. Chado çaylarından bazılarının fiyatları kendi sitesinden az da olsa ucuz satılıyor. Chasmine Pearls sitesinde 58 TL İstegelsin mağazasında 52 TL. İkinciye % 50 indirimle fiyatı 39 TL düşüyor. Bu markanın çaylarını sevenler bir göz atabilir.

Sağlıcakla

Stanley Termos arayanlar için hiç fena fırsat değil. BİM'deki modelle farklı ama hem 10 lira daha ucuz, hem de muhtemelen bulunamayacak :D
İlaç gibi oldu kız arkadaşıma alacaktım termos bim de bulabilirmiyim diye düşünürken çok iyi oldu… paylaşım için çok teşekkürler

Trendyol'da herhangi bir kahvede ürüne tıkladığınızda tahmini kargoya teslim yazısının hemen altında 50/300tl kupon veriyor. Limit yüksek ancak -varsa- diğer butik kampanyaları ile birleşir. Mobilde uygulamanız güncel olduğu halde kuponu göremiyorsanız web tarayıcısından ürün sayfasına bakabilirsiniz.

Not: Zeytinyağı da dahilmiş.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211014-170952.jpg
    Screenshot_20211014-170952.jpg
    60.1 KB · Görüntüleme: 117
gelbura ya da diğer kahve ekipmanı satıcılarında black friday indirimi oluyor mu arkadaşlar? 11.11'de belki n11 kuponları ile indirim yakalanabilir

Trendyol'da herhangi bir kahvede ürüne tıkladığınızda tahmini kargoya teslim yazısının hemen altında 50/300tl kupon veriyor. Limit yüksek ancak -varsa- diğer butik kampanyaları ile birleşir. Mobilde uygulamanız güncel olduğu halde kuponu göremiyorsanız web tarayıcısından ürün sayfasına bakabilirsiniz.

Not: Zeytinyağı da dahilmiş.
Bu kampanyaya Clean Cup'dan delter press de dahil olmuş, 311tlye geliyor. Almak isteyenler için çok iyi bir fiyat.

Geri