• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

@nuclearmoonrise Abi her ürün için her sitede fiyat alarmın mı var, kendin manuel mi takip ediyorsun :D

dün kargoya verildi bugün elime ulaştı. fiyat ve ürün çok güzel ama keşke farklı renk isteseydim diyorum.

Ekli dosyalar

• CC9718AF-BC81-49C5-B3C1-93D08F2445DF.jpeg
    CC9718AF-BC81-49C5-B3C1-93D08F2445DF.jpeg
    107.6 KB · Görüntüleme: 161
Muhtemelen hatalı fiyat girişi dolayısıyla uğradığı zararı sineye çekip ,tüm siparişleri sevkeden yegane firma "kahhve.com" olsa gerek. Zamanında bir hata ile uygun fiyata,pek çok 1zpresso değirmen alan olmuştu.

Muhtemelen hatalı fiyat girişi dolayısıyla uğradığı zararı sineye çekip ,tüm siparişleri sevkeden yegane firma "kahhve.com" olsa gerek. Zamanında bir hata ile uygun fiyata,pek çok 1zpresso değirmen alan olmuştu.
Daha kurumsal yerler iptal etmiyor siparişleri sanırım. Benim kahhve.com sepetimde k-pro ve jx hala indirimli olarak duruyor. İkisinden birini alsam hala gönderirler mi emin değilim ama :D

Daha kurumsal yerler iptal etmiyor siparişleri sanırım. Benim kahhve.com sepetimde k-pro ve jx hala indirimli olarak duruyor. İkisinden birini alsam hala gönderirler mi emin değilim ama :D
Nasıl bir indirim vardı hocam bana alsanız ben size ücretini göndersem olmadı 😂

K-Pro 1600 lira sepette. Daha sonra kendim alırım belki diye tutuyorum kusura bakmayın :)
Estağfurullah ne kusuru, güzel indirimmiş gerçekten 😇 sizlere hayırlı olsun bir gün alırsanız, ben şaka yollu şansımı deneyeyim demiştim 😊

dün kargoya verildi bugün elime ulaştı. fiyat ve ürün çok güzel ama keşke farklı renk isteseydim diyorum.
Hocam güle güle kullanın. Fiyatın muhtemelen yanlış yazıldığını ve büyük ihtimalle iptal edileceğini yazmıştım. Yanıldığıma sevindim :) Clever fiyatına set almış oldunuz çok sevindim.

Hocam güle güle kullanın. Fiyatın muhtemelen yanlış yazıldığını ve büyük ihtimalle iptal edileceğini yazmıştım. Yanıldığıma sevindim :) Clever fiyatına set almış oldunuz çok sevindim.
haber veren arkadaş sağ olsun epeydir almayı düşünüyodum. bu fiyattan daha aşağıya da alamam zaten. teşekkür ederim :)

Trenyol 150/30 indirimi yine başlatmış. Değerlendirmek isteyen olursa Cleancup sayfasında Abaca ların tanesi 61 TL ye geliyor. Eğer öncekiler kadar başarılı ise ben bu filtreden çok mutluyum normalden daha ince çekim yapsam bile 2.20 nin üstüne hiç çıkmadım

Geri