• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Hepsiburada üzerinden Guetamala Alex Harrara aldım, teşekkürler @Jenarilize 🙂
200 gr ama yine de Sanalbaharat harici bu fiyatlara blend dahi kalmadı. Calibre de ilk defa deneyeceğim.
Calibre'den yanlış hatırlamıyorsam iki tane çekirdek denedim şimdiye kadar . İkiside bence fiyatlarının üstünde kahvelerdi . Sizde beğenirsiniz umarım .

Mukurweini 27.07 kavrumu gelmis henuz denemedim ama biraz daha yeni bir kavrum olsun isterdim damak zevki olarak yeni kavrumlar daha hosuma gidiyor ama bakalim insallah guzeldir.
Tesekkurler mukurweini ve bu cekirdegi aldim. Aylik alimlarda yuksek fiyatlar ve ucretli kargo muhabbetlerinden sonra ilac gibi acikcasi.

Hepsiburada üzerinden Guetamala Alex Harrara aldım, teşekkürler @Jenarilize 🙂
200 gr ama yine de Sanalbaharat harici bu fiyatlara blend dahi kalmadı. Calibre de ilk defa deneyeceğim.
Alex Harrara aldim Bence bu fiyata kargo bedava gayet guzel bir kahve
Merak ettigim icin daha 6 gunluk kavrum olmasina ragmen bir demleme yaptim
Degass kaynakli bir bitterlik soz konusu fakat kahve sogudukca vadettigi kirmizi meyve aromalarini veriyor
Asidite dengeli ve canli , 3.haftasindan sonra daha guzel olacagini dusunuyorum
Bu ayi daha fazla harcama yapmadan kapatayim diyenler icin guzel bir firsat 👍

Mukurweni benim de 27.07 kavurma tarihli olduğu için dün denedim. Calibre kahvelerini beğenirim ama bu sefer kuru kokusu da demlerken yaydığı koku da bir tık ağır geldi bana.

Tadı ise oldukça iyiydi. Bir sıkıntı yoktu. Belli standardın üzerinde kahveler için çok iyi fırsattı bence. Paylaşana teşekkürler.

600 ml lik bu seti indirimde göreüm. Paylaşayım dedim. Yedek pot ve v60 için iyi bir alternatif gibi.
LİNK

Ekli dosyalar

• IMG_5869.jpeg
    IMG_5869.jpeg
    98.6 KB · Görüntüleme: 94
600 ml lik bu seti indirimde göreüm. Paylaşayım dedim. Yedek pot ve v60 için iyi bir alternatif gibi.
LİNK
Dripper hario V2 filtre kağıdı için uygun değil. Dripper'ın en üstü içe kıvrımlı kağıt oturmuyor, en üstten en aşağıya doğru ise kanallar inceliyor ve tıkanma yapıyor. Server'ı başarılı en uyguna alabileceğiniz en iyisi bu gibi. Birkaç kere darbe yedi ama sağlam kaldı.

Dripper hario V2 filtre kağıdı için uygun değil. Dripper'ın en üstü içe kıvrımlı kağıt oturmuyor, en üstten en aşağıya doğru ise kanallar inceliyor ve tıkanma yapıyor. Server'ı başarılı en uyguna alabileceğiniz en iyisi bu gibi. Birkaç kere darbe yedi ama sağlam kaldı.
Serverı tatlı gerçekten ama diğer dediklerinize katılıyorjm. Benimkinde karaca yazmasın diyen olursa english homeda birebir aynı model yazısız satılıyor. Tasty diye geçiyordu adı

Yeni konu açmaktansa buradan sorayım dedim; Cafe endüstriyel diye bir siteden haberi olan var mı güvenilir midir ? Uygun görünen ürünleri var.

Yeni konu açmaktansa buradan sorayım dedim; Cafe endüstriyel diye bir siteden haberi olan var mı güvenilir midir ? Uygun görünen ürünleri var.

1725268618919.png 1725268645348.png1725268661624.pngsite bana güven vermedi. iletişim numarası yok, sosyal medya adresleri aktif değil, web sitesini Cesetbey diye birine yaptırmış. Bu adamlardan bir şey alırsınız ama sonrasında çok sıkıntı yaşarsınız gibime geliyor.

Teşekkür ederim bana da güven vermedi aslında ama belki alışveriş yapan vardır diye sormak istedim.
en basitinden şöyle söyleyeyim site direkt olarak cafemarkt web sitesinden web scrapping yaparak kendi sitesine çakmış. örneğin;
https://cafeendustriyel.com/1zpresso-k-ultra-kahve-degirmeni-koyu-gri-P18181 bu ürünün ürün kodundan ürün fotoğrafına kadar her şey cafemarkt'ten çalıntı

cafemarkt ürün resim linki;
https:// witcdn cafemarkt com/1zpresso-k-ultra-kahve-degirmeni-koyu-gri-el-degirmenleri-1zpresso-69202-37-B.jpg
ürün kodu; 425.1Z.K.ULTRA.KGRI

cafeendustriyel linki;
https:// cafeendustriyel com/images/product/big_photo/1zpresso-k-ultra-kahve-degirmeni-koyu-gri-el-degirmenleri-1zpresso-69202-37-B.jpg
ürün kodu; 425.1Z.K.ULTRA.KGRI

ürün fotoğraf link uzantısı bile aynı adamlar hiç uğraşmamış. bir tek şurada bir tel numarası var ama adresleri yok bu sefer de :)

o yüzden uygun fiyata aldanmamak lazım fiyat uygun olsa da az değil indirimli bile 9 bin lira, bir şey gerçek olamayacak kadar iyiyse muhtemelen gerçek değildir :)

1725272206925.png

Ekli dosyayı görüntüle 34942 Ekli dosyayı görüntüle 34943Ekli dosyayı görüntüle 34944site bana güven vermedi. iletişim numarası yok, sosyal medya adresleri aktif değil, web sitesini Cesetbey diye birine yaptırmış. Bu adamlardan bir şey alırsınız ama sonrasında çok sıkıntı yaşarsınız gibime geliyor.
Merhaba sitenin yazılımcısı benim evet ürünler birebir aynısı ama bizler onlardan daha uyguna almaktayız siteyi halen geliştiriyorum ve rakip sitelerden daha iyi yapmaya çalışıyorum site sahabi gerçekten işin piri her şeyi en uygun fiyatlara almakta o yüzden indirimli satış yapmakta isterseniz Sakarya karasu da yerimiz aynı zamanda greenpark karasu cafenin sahabi güvenle alışveriş yapabilirsiniz kendisi saygılarımla.

Geri