kod çalışmıyorHepsiburada'da DESTEK100 kodu ile 3 adet 100'lü hario 498tlye geliyor, paketi 165tl.
Link(referanslı)
Link(referanssız)
kod çalışmıyorHepsiburada'da DESTEK100 kodu ile 3 adet 100'lü hario 498tlye geliyor, paketi 165tl.
Link(referanslı)
Link(referanssız)
Bitmiştir, dünkü voleybol maçından sonra verilmişti.kod çalışmıyor
Bu ürün normal bol poşet değil eski 40lılar gibi geldi bana çift taraf krepeli hızlı olan hario. 6 kutu almıştım geçen ay 01 boy.Ürünü sepete ekledim 3 kutu olarak. Sepette en üstte 200 tl üzerine 100 tl indirim vardı onu kullandım. Premium üyeliğim de yok. Kargo ücreti de çıkmıyor. Bir de 500 üzerine 40 tl indirim verdi onu da kullandım 2. alışverişimde. Sepette ürünleri seçtikten sonra çıktı indirimler sayfanın başında. Ekli dosyayı görüntüle 34654Ürün görselinde de kuponlu ürün yazıyor
Henüz ulaşmadı elime umarım öyledirBu ürün normal bol poşet değil eski 40lılar gibi geldi bana çift taraf krepeli hızlı olan hario. 6 kutu almıştım geçen ay 01 boy.
Soru sordum aynı gün içerisinde cevaplandı : Alex herrera çekirdeği 12.08.24 tarihinde kavruldu. Almayı düşünen arkadaşlar için. Ben de alım yapmayı planlıyorum.https://www.hepsiburada.com/calibre...temala-200-gr-cekirdek-kahve-p-HBCV00005AYNHH
Hepsiburada da 162 tlye düşmüş . Calibrenin kendi sayfasında 270 tl .
Tesekkurler mukurweini ve bu cekirdegi aldim. Aylik alimlarda yuksek fiyatlar ve ucretli kargo muhabbetlerinden sonra ilac gibi acikcasi.Soru sordum aynı gün içerisinde cevaplandı : Alex herrera çekirdeği 12.08.24 tarihinde kavruldu. Almayı düşünen arkadaşlar için. Ben de alım yapmayı planlıyorum.
Teşekkürler ben de iki paket sipariş verdim. Bu ay ben de toplu alımı pas geçip, sezy’den kiloluk alımın yanına bu iki paketi ekleyerek kapatmış oldum.Soru sordum aynı gün içerisinde cevaplandı : Alex herrera çekirdeği 12.08.24 tarihinde kavruldu. Almayı düşünen arkadaşlar için. Ben de alım yapmayı planlıyorum.
Smooth.Teşekkürler ben de iki paket sipariş verdim. Bu ay ben de toplu alımı pas geçip, sezy’den kiloluk alımın yanına bu iki paketi ekleyerek kapatmış oldum.
Onu da Sanalbaharat'tan ekleseydiniz daha çok tasarruf edip çok daha iyi çekirdek alabilirdiniz.Stok tükeniyor. Ben de bu üçlüye ek olarak bir de Tetra’dan Guatemala ekledim. 800₺’ye ek olarak 100₺ indirim ve puanla 850 gr kahve 600₺ civarına geldi.
Sanalbaharat henüz denemedim hocam bir sonraki siparişim oradan olacakOnu da Sanalbaharat'tan ekleseydiniz daha çok tasarruf edip çok daha iyi çekirdek alabilirdiniz.![]()
800'e 100 indirimi , 700tlye 100tl indirim yapmışlar .Stok tükeniyor. Ben de bu üçlüye ek olarak bir de Tetra’dan Guatemala ekledim. 800₺’ye ek olarak 100₺ indirim ve puanla 850 gr kahve 600₺ civarına geldi.
Güzel kampanya yararlanmak isteyenler kaçırmasın.800'e 100 indirimi , 700tlye 100tl indirim yapmışlar .