• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Bende ilk ikisi var 3.ye de simdi bakarken denk geldim bir de onu alacagim sanirim :)
Bende de ilk ikisi vardı. Üçüncü linktekini de beğendim. Yalnız bardak koyacak yer yok artık :)

Bakalım amazonda neler olacak prime indirimlerinde

Son düzenleme:
Güzel indirim olursa paylaşırsanız seviniriz

Daha önce hediye kartı almadiysanız eğer, 500 lira ve üstü hediye kartı alımına sıradaki siparişte 75 lira indirim veriyor amazon. Kendinize hediye edebiliyorsunuz. Linke tıklayıp katılmak lazım kampanyaya. Linki telegramdan aldım referanslı link haberiniz olsun :/

Prime Üyeleri İçin Fırsat: Hario Soğuk Demleme Sürahisi (Kahverengi) https://www.amazon.com.tr/dp/B00I7JKAQ0/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_M5GENCE5C7WV1ETVNQXE
278 lira.
İndirimler başladı. Hariolarda indirim var sayılır 40li filtre 35 lira ama daha uyguna almıştık 😅

Prime Üyeleri için günün fırsatı: Zwilling Sorrento Çift Camlı 2'li Meyvesuyu Bardağı Seti - 355 ml https://www.amazon.com.tr/dp/B07NBMFP2X/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_YQ0JMNMKV38NTYHWH2NT
Hocam 35 lira ama 10 tane alınca 315 lira tutuyor hesaba 500 tl hediye kartı alınca 75 tl ilk alışverişte indirim yapıyorlar 10 adet yani 400 tanesini 240 tlye aldım öyle simdi

Daha önce hediye kartı almadiysanız eğer, 500 lira ve üstü hediye kartı alımına sıradaki siparişte 75 lira indirim veriyor amazon. Kendinize hediye edebiliyorsunuz. Linke tıklayıp katılmak lazım kampanyaya. Linki telegramdan aldım referanslı link haberiniz olsun :/

Teşekkürler kullandım. Keşke sizin referansınız olsaymış :)

75 tl indirim hemen tanımlandı, üstelik world card'ın amazon.com.tr de 500TL üzeri alışverişe 75 TL puan kampanyasından da puan geldi. toplamda 150tl fayda sağladı. Teşekkür ederim paylaştığınız için.

Düzeltme: word card'ın diğer kampanyası ile de birleşti. 75+40 tl puan geliyor.

Son düzenleme:
Fabriek coffee, geçenlerde bir yerde görmüştüm. hepsiburadaya mağaza açmış. Nitelikli kahve kavuruyor, seçkideki çoğu çekirdeği aşina olduğumuz kavuruculardaki çekirdeklerden oluşuyor.

Link Honduras bella vista anaerobic, örneğin Kahve Fabrikası'ndaki ile aynı kahve olabilir. 1kg alınırsa üsteki paylaşılan kupon ile 476tl.

Hepsiburada: NET15 Kodu ile 150TL ve Üzeri Alışverişlerde %15 İndirim.

Sipariş sayfasında kod girecek yer bulamadım. 😳

Bir sonraki sayfada kod yeri çıkıyor diye düşündüm, devam et butonuna bastım. Meğer o buton siparişi tamamen onaylıyormuş. 🤯

Hemen siparişi iptal ettim, 2-3 senedir hepsiburada ile sipariş vermiyordum, artık 2-3 sene sonra bakalım ne yaşarız. 🙂🙃

Sipariş sayfasında kod girecek yer bulamadım. 😳

Bir sonraki sayfada kod yeri çıkıyor diye düşündüm, devam et butonuna bastım. Meğer o buton siparişi tamamen onaylıyormuş. 🤯

Hemen siparişi iptal ettim, 2-3 senedir hepsiburada ile sipariş vermiyordum, artık 2-3 sene sonra bakalım ne yaşarız. 🙂🙃
Müşteri memnuniyetinde kral belli, arayüz ve ödeme kolaylığında ise en iyisi Trendyol. Hepsiburada'yı konuşmaya bile gerek yok aslında. Zaten genelde en pahalısı da o sundukları kaliteye tezat bir şekilde.

Hario 600ml Server - 174 TL

Hario Tartı - 826 TL

Seramik V60 + 600 ml Server set -- 161TL (Yorumlara göre Harıo değil resime aldanmamak lazım)

ROK Espresso Manuel - 3,490 TL (Mağaza güvenilir mi, gerçekten yollarlar mı vs bilmiyorum aynı makine amazonda 5000TL, onunda linkini bırakıyorum)

Geri