Uzun zamandır moka pota niyetlenip vazgeçiyordum. Bu indirime kayıtsız kalamadım, 150 hediye paracık ile güzel bir alışveriş oldu.
Haber verenlere teşekkürler.
Kategoriler üzerinden dükkanlar kısmına tıklayın arama kısmına coffee ya da paper yazın paper coffee tıklayın rengarenk cleverlara ulaşınHangi ürünü aldınız linkini atabilir misiniz? Uygulama les gibi olduğu için ne yazsam çıkmıyor![]()
Teşekkürler paperda, stokta sadece sarı vardı o sebeple sarıyı aldımKategoriler üzerinden dükkanlar kısmına tıklayın arama kısmına coffee ya da paper yazın paper coffee tıklayın rengarenk cleverlara ulaşınarama fasilitesi çok kötü.
ek bilgi olsun, bialettileri de venti gıda isimli firma satıyor. Dükkanlar üzerinden ulaşıp daha rahat bakabilirsiniz. Başka dükkanda da varsa ekleme gelir yorumlarda![]()
Kesinlikle önermem. Ben almıştım zamanında bir hata yapıp, hiç memnun kalmadım çok ince çok kalitesiz.Coho mı denesek diye düşünüyorum. 166₺ ye geliyor. Sanırım bir de iptal edip 50₺ kazanırsan 116₺ ye 4 kişilik bakır bir cezve iyi fiyat
Kimsede olmayan her şey Hopishop’ta, bu ürün bir harika! https://hps.bz/Ea2ayI
Hocam dün geldi bugün demledim, demlemez olaydım. Ev felaket koktu hani yanık bayat kahve kokar ya işte tam öyle koktu. İçmeden midem bulandı. Zaten paketi açtığımda anladım hazin sonu. Cold brew filan hiçbir şey olmaz bu çekirdeklerden. Görüntüde o kadar kötü değiller gibi, gerçi geneli çok koyu, aralarda bir iki açık çekirdek var, ama inanın tadı ve kokusu görüntüsünden bin beter. Bugün iade edeceğim, umarım alılar.Trendyol'da Kaffieboon firmasının 1kg çekirdek filtre kahvesi mağazayı takip de ederseniz 109 liraya geliyor. Yeni ürün olarak piyasaya sürdüklerinden taze kavrulmuş olacağını düşünüyorum. En kötü cold brew yapılır bu paraya market kahvesi kalmadı