• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Sanırım kupon süresi bitmek üzere olanlar yüklendi ve uygulama çalışmıyor. Tüm kağıtlar (cafec, hario) bitmiş. Geç kaldım :cry:

Hopishop’tan alışveriş yapmak için tam 1buçuk saat uğraştım ve verdim siparişi. Ama o harcadığım vakti unutmam, siparişim gelsin direkt sileceğim uygulamayı. Sinir sahibi oldum gece gece 😡

Clever almak hopi'ye kısmetmiş.. Fena indirim olmadı bilgilendirme için teşekkürler (y)

Hangi ürünü aldınız linkini atabilir misiniz? Uygulama les gibi olduğu için ne yazsam çıkmıyor :)
Kategoriler üzerinden dükkanlar kısmına tıklayın arama kısmına coffee ya da paper yazın paper coffee tıklayın rengarenk cleverlara ulaşın 🙂 arama fasilitesi çok kötü.

ek bilgi olsun, bialettileri de venti gıda isimli firma satıyor. Dükkanlar üzerinden ulaşıp daha rahat bakabilirsiniz. Başka dükkanda da varsa ekleme gelir yorumlarda :)

Kategoriler üzerinden dükkanlar kısmına tıklayın arama kısmına coffee ya da paper yazın paper coffee tıklayın rengarenk cleverlara ulaşın 🙂 arama fasilitesi çok kötü.

ek bilgi olsun, bialettileri de venti gıda isimli firma satıyor. Dükkanlar üzerinden ulaşıp daha rahat bakabilirsiniz. Başka dükkanda da varsa ekleme gelir yorumlarda :)
Teşekkürler paperda, stokta sadece sarı vardı o sebeple sarıyı aldım

Coho mı denesek diye düşünüyorum. 166₺ ye geliyor. Sanırım bir de iptal edip 50₺ kazanırsan 116₺ ye 4 kişilik bakır bir cezve iyi fiyat

Kimsede olmayan her şey Hopishop’ta, bu ürün bir harika! https://hps.bz/Ea2ayI
Kesinlikle önermem. Ben almıştım zamanında bir hata yapıp, hiç memnun kalmadım çok ince çok kalitesiz.

Merhaba, bugün bende çıkan pop up..ta Gaggia indirimli görünüyor.

4 adet 1*4 filte kağıdı ve 2*250gr öğütülmüş filtre kahveyi 86 liraya aldım. Çarktan 125 lira çıkmıştı ekstra verdiği 50 lirayı da sorunsuz kullandım. Dükkan Coffe Project.

Trendyol'da Kaffieboon firmasının 1kg çekirdek filtre kahvesi mağazayı takip de ederseniz 109 liraya geliyor. Yeni ürün olarak piyasaya sürdüklerinden taze kavrulmuş olacağını düşünüyorum. En kötü cold brew yapılır bu paraya market kahvesi kalmadı :D

Hocam dün geldi bugün demledim, demlemez olaydım. Ev felaket koktu hani yanık bayat kahve kokar ya işte tam öyle koktu. İçmeden midem bulandı. Zaten paketi açtığımda anladım hazin sonu. Cold brew filan hiçbir şey olmaz bu çekirdeklerden. Görüntüde o kadar kötü değiller gibi, gerçi geneli çok koyu, aralarda bir iki açık çekirdek var, ama inanın tadı ve kokusu görüntüsünden bin beter. Bugün iade edeceğim, umarım alılar.

Ekli dosyalar

• çekirdeks.JPG
    çekirdeks.JPG
    120.4 KB · Görüntüleme: 77
En düşük paracık bana çıktı sanırım 😔 Ama yine de %21+MERHABA10+50 paracık ile Paper'dan anerobik Burundi ve Kolombiya, Coffee Project'ten de Kenya Meru'yu 260'a aldım. Fena sayılmaz gibi sanki 😊

Hario filtreler yeniden stokta hopi de

Satın alınan çekirdekleri Paper ne zaman kargolayacak bilgisi olan var mı? Kontrol ettiğimde siparişin devam ediyor ibaresi yazılı Hopi'de.

Toplu alımda deneyememiştim bu vesileyle fırsatım olacak teşekkürler.

Geri