• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gooseneck Kaz Boyunlu Kettle Demlik Tavsiyeleri

Herkese merhaba,

Clever dripper demlemelerimde ihtiyaç olmasa da V60 demlemeleri için bir gooseneck kettle edinmek istiyorum. Ancak bunun için bütçem kısıtlı. Hario Air Kettle uygun bir alternatif gibi gözükse de suyu başka yerde kaynatmak pek istediğim bir şey değil. En azından ocakta su ısıtabilmek istiyorum. 200 lira civarında olan Epinox marka ürünleri tavsiye eder misiniz?

Herkese merhaba,

Clever dripper demlemelerimde ihtiyaç olmasa da V60 demlemeleri için bir gooseneck kettle edinmek istiyorum. Ancak bunun için bütçem kısıtlı. Hario Air Kettle uygun bir alternatif gibi gözükse de suyu başka yerde kaynatmak pek istediğim bir şey değil. En azından ocakta su ısıtabilmek istiyorum. 200 lira civarında olan Epinox marka ürünleri tavsiye eder misiniz?
Ben kullandım, genel olarak fiyatına göre iyi bir ürün. Bence 200tl biraz fazla, ben 140tl'ye almıştım hepsiburada'dan. Kupon kovalayıp daha ucuza mal edebilirsiniz. Bu arada alacaksanız Epinox Barista modeline bakın, hario tarzı kettle'dan daha iyi döküş anlamında.

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

Ben Nurgaz Campout kullanıyorum. Memnunum, tavsiye ederim.

Merhaba,
Ben de Miroco'yu bugün teslim aldım sonunda :) Henüz denemedim ama görünüşü güzel.. İlk resimlerini, Epinox Slim Fit 800ml Siyah kettle ile karşılaştırmalı, aşağıda paylaştım. Genel yorumlara ve @Androge0s 'un yorumlarına göre muhtemelen memnun kalacağım; önümüzdeki bir kaç gün gösterecek :)

Miroco Box.jpg

Miroco ve Veken CO2 Filtreli Kısa Süreli(Vakum Açma sonrası) Saklama Kutusu
Miroco.jpg

Miroco ve Epinox Slim Fit 800ml Siyah
Miroco vs Epinox.jpg

Merhaba,
Ben de Miroco'yu bugün teslim aldım sonunda :) Henüz denemedim ama görünüşü güzel.. İlk resimlerini, Epinox Slim Fit 800ml Siyah kettle ile karşılaştırmalı, aşağıda paylaştım. Genel yorumlara ve @Androge0s 'un yorumlarına göre muhtemelen memnun kalacağım; önümüzdeki bir kaç gün gösterecek :)

Ekli dosyayı görüntüle 12497

Ekli dosyayı görüntüle 12498

Ekli dosyayı görüntüle 12499
İyi günlerde kullanın, küçük bir bilgi vereyim. Kettle kapalıyken kontrol tuşuna basılı tutarsanız 3'ten geriye sayıp sayaç başlatıyor.

Miroco tamamen kaldirildi satistan. Zamaninda alsak iyimis :)

Ben simdi yurticine döndüm mecburen. Bu ara bir tane almak istiyorum. Cunku gooseneckim yok ve onceki V60a caydanliktan yavas yavas su dokerek yaptigim kahve fena aklimi celdi.
Gooseneck istiyorum :)

Su an ayni fiyata Albohes veya Konchero gri alabiliyorum. Yaklasik 600 TL

Ikisininde fazla isitma sorunu var. Bu onemli degil. 1 2 derece ayar çekiliyor.
Albohesin akışı iyi deniyor. Ama tuşlar kulpta ve kaba.
Konchero gri akışı kötü. Sinirlayici gerekiyor.

Amaaaaan...

Ecobarista web sayfasin da 490 TL ye Albohes benzeri alternatifi bir kettle daha mevcut. Değerlendirilebilir gibi...

Herkese merhaba,

Epinox kettle aldınız mı?

Ecobarista web sayfasin da 490 TL ye Albohes benzeri alternatifi bir kettle daha mevcut. Değerlendirilebilir gibi...
Escobarista, @PepukKahve ile beni pazartesi günü canlı yayına konuk almıştı. Hangi ürünlere geçici olarak 20% indirim yapalım dedi, ben de sitesine bakıp kettle dedim. Ürünün performansını bilmiyorum ama farklı markalar altında benzer ürün satılıyor.

Escobarista, @PepukKahve ile beni pazartesi günü canlı yayına konuk almıştı. Hangi ürünlere geçici olarak 20% indirim yapalım dedi, ben de sitesine bakıp kettle dedim. Ürünün performansını bilmiyorum ama farklı markalar altında benzer ürün satılıyor.
Sağolun Levent Bey gayet yerinde bir seçim olmuş. Birkaç aydır kendim kullanmakla beraber forumda da övüp duruyorum o kettleı, fiyatına göre gerçekten canavar gibi.

Cok iyi indirim.
Koncheroyu alacakken arada kaldim simdi.
Tam 1 saattir hangisini alsam diye düşünüyorum.
Benim gibi kararsız adamlara yaramıyor böyle indirimler :D

Takip ettiğim bir urundu , İndirim paylaşımı ni Instagram da farkettigimde ,Konchero siparişini vermiştim. İki kettle arasında ki teknik farklar benim ayirabilecegim hususlar olmayacağından şimdilik 400 TL daha pahalı bir ürün almış oldum. Demek ki ; onca emekle hazırlanan Kahve Masası yayınlarını kaçırmamak lazımmış. Bir kez daha emeğinize sağlık. 🙏

Merhaba,

Ekli dosyayı görüntüle 12497

Ekli dosyayı görüntüle 12498

Ekli dosyayı görüntüle 12499
Merhaba ben de başlarken epinox slim fit 800 ml aldım. Üründen memnun değil miydiniz? Döküşü nasıldı ? Yeni kullanmaya başladım ben de

Geri