• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Kasım 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

@CoffeeNutz güzel bir ay olmasını diliyorum

Kolombiya Luis Anibal Pink Bourbon​

Merakla bekliyorum acaba ne zaman stokta olur teşekkür ederim

@CoffeeNutz güzel bir ay olmasını diliyorum

Kolombiya Luis Anibal Pink Bourbon​

Merakla bekliyorum acaba ne zaman stokta olur teşekkür ederim
Teşekkür ederim, beklediğimizden daha yavaş ilerliyor umuyorum ki ay sonuna yetişir veya sayılı günler kalır ki indirim kapsamına açabiliriz.

#32379 siparişi ile katıldım, 6 arkadaş ortaklaşa aldık. Kahve değirmeni ödülü olduğunu öğrenince de şahsen ben de çekilişe katılmak istedim. Kazanırsam ne güzel, belki çekirdek kahve alma gibi bir lükse ben de ulaşırım.

Emeği geçen bütün arkadaşlara ve Coffenutz'a teşekkür ederiz. Ay sonuna doğru güzel bir alım yapacağım, sepeti oluşturdum.

Panama Los Cabezos tekrardan stoğa girecek mi

Evet ben de hatırlatayım tekrar arkadaşlar;

Ay sonunda kampanyadan olan siparişler arasından çekiliş yapacağız.

Çekilişte sipariş numaraları baz alınacak dolayısıyla gireceğiniz sipariş sayısı kadar şansınız artacaktır.

Kazanan şanslı 1 Adet Comandante Trailmaster x25 sahibi olacak.

Trailmaster; öğütücüsü olanlar için de yolculuklarda kullanılabilecek bir alternatif olabileceği için anlamlı geldi.

Şimdiden ayırdık köşede sahibini bekliyor.

Son düzenleme:
Nutz'tan daha önce birçok çekirdek denedim, seçkide karamel resmiyle gözüme hep çarpan Burundi'yi ise hiç denemedim. Fiyatı da çok şaşırtıcı duruyor, bu kahveyi filtrede tüketen oldu mu? Performansı nasıl? Deneyesim var.

Edit: Honey olan değil yıkanmış olan. Honey stokta yok gözüküyor.

Arkadaşlar, "Sonraki kavrum tarihi: 10 Kasım 2023 Cuma" olarak değişmiştir.

Son düzenleme:
@CoffeeNutz Atakan bey şuan stoğunuzda kavrulmuş kahve varsa almak istiyorum. Pazar günü misafirlerim gelecek, sonraki kavrumu beklemek istemiyorum :) Eğer stoğunuzda yakın tarihhli kavrulmuş kahve varsa bilgi verirseniz sevinirim.

#32422 sipariş numarası ile katıldım, teşekkürler.

@CoffeeNutz Atakan bey şuan stoğunuzda kavrulmuş kahve varsa almak istiyorum. Pazar günü misafirlerim gelecek, sonraki kavrumu beklemek istemiyorum :) Eğer stoğunuzda yakın tarihhli kavrulmuş kahve varsa bilgi verirseniz sevinirim.
Merhaba, stoklar Çarşamba günü girilecek, Ömer Bey buradan bir duyuru yapacak. Takipte kalın :)

Merhabalar. Aranıza yeni katıldım. İlk mesajım da buraya olsun. Birkaç siparişle etkinliğe de katılacağım ama elimde biraz kahve var. Tamamen olmasa da bir kısmını erittikten sonra, 10-15 Kasım arası ilk siparişimi geçerim.

Aklımda Alto Cielo var bir numarada.

Hangi tarihte sipariş vermek daha doğru olur stok durumu anlamında?

Kasım ayının ortasında doğru kışlık moda geçeyim dedim, aldım 3 paket güzellik. Hazır elimde hiç çekirdek kalmamışken.
Emekleriniz için teşekkürler.

1699279195440.png

Geri