• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Kasım 2023-Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Patron çıldırmışşşş
Bu ayı es geçerim diyordum ama hem sevgili dostumuz Ömer bey seçilmiş hem de öyle bi seçkiyi koymuş ki karşımıza, kayıtsız kalınmaz sanırım buna.
Teşekkürler herkese.

Kolombiya Alto Cielo Natural hasatı daha yeni yapılmış, gövdesi yüksek, gizli kahramanımız.

Aynı zamanda henüz tüketici tarafında kimse tatmadığı için konuşulması bir kaç hafta alacak, ben de pullamak istemiyorum ama yıldızınız olmaya aday;)
bu çekirdek bambaşka.
üzerine nutz dokunuşu eklenince bu senenin akılda kalıcı kahvelerinden biri olacağına eminim

#32278 siparişi ile aranıza katıldım, burada yazılanlar son tercihte etkili oluyor, en azından insan başkalarının aldığı tad profili ile kendininkini karşılaştırma şansı buluyor...

#32282 siparişi ile katıldım.

2013 teki ikonik ahşap kutularından beri Coffee Nutz düzenli olarak kahvesini aldığım bir firma ve Ömer bey sürekli gelişim ve dönüşümü hedefleyen bir kavurucu. Rutin operasyonları da guvenilir. Ne zaman riske girmeyeyim sorunsuz bir sipariş ve teslimat süreci olsun desem aklımdaki 3-4 firmadan biri.

Biraz kahve stoğum var ayın ikinci yarısında deneyimlere göre mutlaka bir seçki oluşturup alacağım. Özellikle Kolombiya Alto Cielo Naturalin açık kavrum haliyle espresso denemeleri yapmayı bekliyorum.

Öncelikle iyi aksamlar, Foruma yeni üye oldum.İndirim kodunu nasıl görebilirim, yardımcı olabilirmisiniz.Teşekkür ederim.

#32325 sipariş numarası ile alıma katıldım. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim.

Yüksek katılım için teşekkür ederiz arkadaşlar.

Burundi Honey’i bitirdik gibi görünüyor kavrum sonrası az sayıda paket kalabilir öyle olursa mutlaka bir kaç arkadaşımızın daha faydalanması için “stok” olarak giriş yaparız.

Los Cabezos için de yakın zamanda durum böyle olacak gibi.

Arada bilgilendirmeye devam edeceğim.

Sevgiler

Merhaba, alım etkinliğine katılmak istiyorum fakat pek bir bilgisizim genel işleyiş olarak. Bu ayın en popüler ürününden (espresso için) 250 gram çekirdek sipariş vermek istiyorum.

#32337 ile alıma katıldım, her iki Panama gesha ile Elkin Guzman ve Johan Espinoza Kolombiya'ları tercih ettim.Alımda emeği geçen kıymetli arkadaşlarımıza, @Ömer Aydın Bey ve ekibine teşekkürler 😊. Neden sipariş no paylaştığımı merak eden arkadaşlara dm'den dönüş yapılmıştır 😂

Etiyopya Aricha Natural

Burundi Kayanza Businde Station Honey

Burundi Kayanza Businde Station FW15+

ile katıldım bende. Doğrusu en çok aricha yı merak ediyorum, o daha çok sevilmişti. yüklü miktarda elkin guzman olduğu için almamıiştım. Dostlarla sohbetten sonra Kayanzaların bir tanesini Alto cielo mu yapsaydım diye düşünmedimn değil

Daha önce 1 kez sipariş vermiştim. Samimi ve kendine has tarzı olan bir kahveci olarak aklımda yer etmişti.
Şimdi de, #32373 siparişi ile tekrar katıldım. Aldığım kahveler;
Etiyopya Aricha Natural
Kolombiya Johan Espinosa
Kolombiya Alto Cielo Natural

Geri