• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Haziran 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Merhabalar konu gıda oldugundan , acilmis bir urunu sadece begenmemenizden kaynakli, iade alamiyoruz maalsef.
Not: Tadlari alamamanız gram arttirinca düzelicek birsey degildir. Gram artirmak ratio bagli olarak (su sabit) sadece tds artirir , tad alabilmeniz icin çözunmeyi artirmalisiniz…vs
Lutfen size yardimci olmamiz acisindan bize siparis numaranizi iletiniz.
Merhaba, çözünme artınca tds artmaz mı? Yani her ikisi de aynı kapıya çıkmıyor mu?

Merhaba, çözünme artınca tds artmaz mı? Yani her ikisi de aynı kapıya çıkmıyor mu?
Merhabalar,

TDS arttıkça çözünme artmaz , basitçe EXT. hesaplama formülü bu şekildedir.
SCA brew chart ı incelerseniz daha iyi anlayabilirsiniz.

DEMLENEN KAHVE X TDS
-------------------------------- = EXT
KULLANILAN KAHVE

Merhabalar ,
Choco zaten adindan anlaşıldığı üzere çikolata ve karakteristik kolombiyalarda beklediğimiz kırmızı meyve notalarına hakimdir.

Su 94c ( aritma ~70ppm , buzdaği, kuzeyden)
Kahve 17
Ratio 18
Su 306
4 parcali döküş
CD 18clik
Bu recete bizim baz tavsiyemizdir.

Merhabalar ,
Choco zaten adindan anlaşıldığı üzere çikolata ve karakteristik kolombiyalarda beklediğimiz kırmızı meyve notalarına hakimdir.

Su 94c ( aritma ~70ppm , buzdaği, kuzeyden)
Kahve 17
Ratio 18
Su 306
4 parcali döküş
CD 18clik
Bu recete bizim baz tavsiyemizdir.
Çok teşekkür ederim. Diğer kahvelerinizde de bu oran geçerli mi acaba ?

Zam gelmeden önce alım yapsak ama örnek veriyorum 2 hafta sonra taze gönderim istesek oluyor mu?

#3203 Motıon (y)(y)(y) teşekkürler.

#3314 sipariş numaram. Son kavrumdan göndermeniz ricasıyla...

RUANDA / AKAGERA / NATURAL ANAEROBIC
KOLOMBİYA / MARACAY / WASHED ANAEROBIC STRAWBERRY
Siparişimdeki çekirdekler için detaylı tavsiye reçetenizi paylaşırsanız memnun olurum. Sitede bu kahveler için reçete belirtilmemiş...

Firmanız ve emeği geçenlere kampanya için teşekkürler...

Merhabalar genelde flat white latte tuketiyorum. Motionda tadi hissedebilir miyim sizce uygun mu kavrumu?

Spada'yı severiz, kalitesini biliriz. Biraz gereksiz tartışmalar dönmüş yine.

Her ay seçim yaptığımız listedeki tüm kavurucular sektörde belli bir yeri olan arkadaşlar. Herhangi bir sorun yaşandığında yapıcı olmayan geri dönüşler yapacaklarını hiçbiri için düşünmem. Hemen hemen hepsi yardımcı olacaklardır.
Ama sorunu dile getirirken de bizlere düşen aynı özeni göstermemiz. Zira çoğumuz demlemeyi de dikkatle yapmaya çalışan kişileriz. Kavrumda hata olduğunu düşündüğümüzde kavurucu arkadaşla irtibata geçip bunun üzerine konuşulur elbette. hiç bir kavurucunun buna karşı çıkacağını sanmam. ama birinin çıkıp ne yaptığı demlemeyi anlatmadan, parametrelerini bildirmeden (defalarca bilgi istenmesine rağmen) "beğenmedim kardeşim" tavrı da hoş olmuyor açıkcası.

Espresso için Etiyopya Aricha tercih ettim klasikten öte biraz daha meyvemsi tatlar için, umarım tercihim doğrudur @SpadaCoffeeRoastery .
La bandera'yı da merakla bekliyorum degas için.

emeği geçen herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
#3323 nolu siparişle ben de toplu alıma katıldım.

Daha önce birçok toplu alımda sipariş verdim ve çoğunda en az 1-2 çekirdek bana hitap etmedi. Şimdiye kadar ise hiçbir alımımda bir kahvede kavurma ile ilgili problem yaşamadım. Ben mesela light seviyorum ama bazen orta ya da dark kavrum oluyor, buranın kavrumları bana hitap etmiyor diyip bir daha oradan kahve almamayı tercih ediyorum. Beğenmediğim çekirdekleri de cold brew yaparken değerlendiriyorum.

Bu başlıktaki spekülasyon içeren negatif yorumları görünce kendimle ilgili bir şey fark ettim. Çoğu toplu alımdan sipariş veriyorum ve genelde çok memnun kalıyorum ama memnuniyetimi burada ifade etmiyorum. Bu gönderiyi kendime yönelttiğim bu eleştiri konusunda adım olması için yazdım.

Bu toplu alımlarda emeği geçen herkese teşekkür ederim, zor bir iş, zaman, sabır ve emek gerektiriyor. Sayenizde indirimli çok güzel çekirdekler deniyoruz, damağımıza uyan uymayan her çekirdek de bize bir şeyler anlatıyor, öğretiyor.

Kavuruculara da ayrıca teşekkür edeyim Spada özelinde, siz de çok emek veriyorsunuz ve bu ekonomide böyle kaliteli iş yapmanın zorluğunu tahmin bile edemiyorum.

Güzel bir alım olması temennisi ile, çok sevgiler herkese.

Spada'ya not: Elimde şu an açılmış çekirdekler var onun için siparişimin acelesi yok, son kavrumdan gönderim yapabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba bende toplu alıma katıldım.
Sipariş numaram #3325 son kavrumdan gönderebilirseniz sevinirim.
Emeği geçen vesile olan herkese teşekkürler.

Spada'yı severiz, kalitesini biliriz. Biraz gereksiz tartışmalar dönmüş yine.

Her ay seçim yaptığımız listedeki tüm kavurucular sektörde belli bir yeri olan arkadaşlar. Herhangi bir sorun yaşandığında yapıcı olmayan geri dönüşler yapacaklarını hiçbiri için düşünmem. Hemen hemen hepsi yardımcı olacaklardır.
Ama sorunu dile getirirken de bizlere düşen aynı özeni göstermemiz. Zira çoğumuz demlemeyi de dikkatle yapmaya çalışan kişileriz. Kavrumda hata olduğunu düşündüğümüzde kavurucu arkadaşla irtibata geçip bunun üzerine konuşulur elbette. hiç bir kavurucunun buna karşı çıkacağını sanmam. ama birinin çıkıp ne yaptığı demlemeyi anlatmadan, parametrelerini bildirmeden (defalarca bilgi istenmesine rağmen) "beğenmedim kardeşim" tavrı da hoş olmuyor açıkcası.

Espresso için Etiyopya Aricha tercih ettim klasikten öte biraz daha meyvemsi tatlar için, umarım tercihim doğrudur @SpadaCoffeeRoastery .
La bandera'yı da merakla bekliyorum degas için.

emeği geçen herkese teşekkürler.
Öncelikle görusleriniz icin cok tesekkurler.
La bandera icin normalden biraz uzun degassing tabsiye ederiz (20-25gun)

#3333 ile alıma katıldım. Sipariş notu da düştüm. Mümkün olan son kavrumdan gönderebilirseniz sevinirim. Şimdiden elinize emeğinize sağlık. Kampanya için teşekkürler.

#3335 ile alıma katıldım. Sipariş notu da düştüm. Mümkün olan son kavrumdan gönderebilirseniz sevinirim.
Kampanya için teşekkürler.
KOLOMBİYA/CHOCO
KOSTA RİKA /EL MİRADOR

Zam yaparlarsa bir şey diyemeyiz, vaziyet ortada. Ama bu ayı zamsız kapatmayı başarırlarsa forumun gönlünde taht kurarlar.

Geri