• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ekim 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

550 lira toplayıp tarlayı alalım bence olmayacak böyle tamam iyi bir çekirdek için bir miktar fazla vermeyi kabul ettiler 550 ne ya pahalıysa almayın abi bu çekirdeği sonra diğer çekirdeklerin fiyatında yükseliyor.Bunu bu kadar değerli kılan ne.

Yayenin fiyat ütopik Firma1 de zorlasan yarı fiyatına neredeyse

Bu fiyatları gördükçe yurtdışı fiyatlar ucuz gelmeye başladı

Keşke abi…

Tepkiyi anlayabiliyorum. Ve herkesin tercihine saygımız var.

Her işletmenin kendine has dinamikleri, giderleri, maliyet bazları, personeli, kirası, yatırım maliyeti, fırsat maliyeti var, biz de bu faktörler ve mevcut ekonomik koşullarda böyle bir fiyatlandırma belirleyebiliyoruz.

İyi akşamlar dilerim ☕

yaye limited edition gibi olmuş :(

Piyango bileti aldım. Eğer çıkarsa Yaye içebileceğim. Şaka bir yana katılım #22424 numaralı sipariş ile katıldım.

Bu ay her yönüyle hayal kırıklığı oldu. Department yeni kahvelere zaten uyguladığı bir haftalık indirimi tüm aya uygulayarak "küçük" bir jest yaptı fakat Yaye fiyatıyla bana kalırsa bu jestin de bir anlamı kalmadı. Önümüzdeki ay inşallah güzel bir tadım etkinliği olur.

Geri