• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ekim 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle ankete katılan her (508) üyeye çok teşekkürler. Ekimayı anketinde 1. çıkan firma Boxx Coffee (128oy) olurken 2. Firma Montag (65 oy) coffee oldu. 3.Firma(41 oy) ise Overdose Coffee, 4.Firma Coffee Factory 5. Firma'da Coffee Department oldu.

Boxx'ın 1 haftalık teklifinin bizim standart alımımıza uymaması Montag, Overdose, Coffee Factory diğer başlıklarda açıkladığım sebeplerden dolayı kabul etmemesi sonucunda @metin bey'in hem hızlı hem de gerçekten foruma karşı böyle uğraştırıcı bir dönemde yardımcı olması sayesinde bu ay Coffee Department alımı yapıyoruz. Coffee Department ayrıca sonraki aylarda anketten çıkarılmayacak.

1664731255192.png

@metin ayrıca alımla ilgili indirim detaylarını sizinle paylaşacak.

Kupon kodu:
İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

İndirim oranı: %20

Sitede şu an 2 çeşit kahve var

Bu ay siteye ekenecek kahveler

10 EKİM HAFTASI
  1. ETİYOPYA YAYE NATURAL ANAEROBIC
  2. ETİYOPYA HAMASHO NATURAL

17 EKİM HAFTASI
  1. BREZİLYA PRİMAVERA
  2. ETİYOPYA ACACIA
  3. ETİYOPYA URAGA
  4. EL SALVADOR FINCA EL GOBIADO NATURAL ANAEROBİC

İndirimlerin Bitiş Tarihi: 31.10.2022 23:59
Web Sitesi:
coffeedepartment.co

Alımla alakalı herhangi bir sorunuzu konu başlığının seyrinin bozulmaması adına özel mesaj yoluyla iletirseniz alım ekibi olarak seve seve cevaplamaya çalışırız.

Yaye birde @metin Beyin elinden içmek güzel olacak 😊

Değerli arkadaşlar,

Herkese merhaba! Ekim ayı Toplu Tadım etkinliğinde sizlerle birlikte olmak bizim için büyük keyif ve heyecan.
Kahve ile alakalı üzerimize bir görev düştüğü zaman seve seve elimizden geleni yapmak isteriz.

Berker Bey yukarıda kampanya ile ilgili detayları açıklamış ben de birkaç konu hakkında bilgilendirme yapmak isterim.

Şu an kahve stoklarımız biraz kritik, ancak kavurmahanede kavrulmayı bekleyen ve gümrükte ithalatı süren çeşitli kahvelerimiz var.
10 Ekim haftası satışa çıkacak kahveler halihazırda kavurmahanede bulunan kahveler. Ancak 17 Ekim haftası satışa çıkarmayı planladığımız kahveler gümrük işleminden geçeceği için ve olası plan dışı durumlar sebebiyle satışa sunma tarihlerinde gecikme yaşanabilir. Kahveler elimize ulaştığı andan itibaren satışa sunabilmek için elimizden geleni en hızlı şekilde yapacağımızdan şüpheniz olmasın lütfen.

Ürünlerin gramaj miktarlarında 125 g, 250 g ve 1 kg olarak yapıyoruz bundan sonra. 500 gramlık ürün seçeceğini kaldırdık. Bu şekilde denemek istenilen kahvelerin düşük gramajda alımını da uygun olacağını düşündük.

Yurtiçi kargo ile gönderim sağlıyoruz. İndirim öncesi 300 tl ve üzeri sepet tutarında kargo ücretsiz, altında olduğunda ise 24 tl kargo ücreti bulunuyor. Kahveler kutu içerisinde bilgi kartları ile geliyor. Kargo gönderim sıklığımız hafta içi her gündür.

6 - 9 tarihlerinde İstanbul Kahve Festivali'nde katılımcı olacağımızdan bu hafta da oldukça yoğun geçecek, gecikmeler yaşanabilir, anlayışınızı bekleriz.

Herhangi bir sorunuz olursa, hello@coffeedepartment.co ya mail atabilirsiniz, hızlı bir şekilde cevaplamaya çalışacağım, en verimli iletişim yöntemi bu olacaktır. Forum konusu üzerinden de iletişim kurabiliriz.

Herkese şimdiden afiyet olsun diliyorum,
Saygılarımla

Toplu alımlarda hem nitelikli kahveler, hem de nitelikli kavurucular hakkında bilgim olmadığından sadece okuyarak ve sorarak bilgi sahibi olmaya çalıştım.
Bu konu hakkında sanırım ilk yorumum olacak.
Hayat felsefem;
''bana ihtiyaç varsa, bulurlar, çünkü ben hep onların yanındayım'."dır.
Buradan yola çıkarsak, Ankara'da @zumrutkaraca (Zümrüt hocam)
İstanbul'da ise @metin (benim Metin kardeşim) hedeflerine önce insanı koymuş "adamlardır."
Her ikisi de, iki yıldır hep iyikilerimdendir.
Son söz,
"Beklediğin tüm cevaplar, davranışlarda saklı."

Son düzenleme:
Toplu alımlarda hem nitelikli kahveler, hem de nitelikli kavurucular hakkında bilgim olmadığından sadece okuyarak ve sorarak bilgi sahibi olmaya çalıştım.
Bu konu hakkında sanırım ilk yorumum olacak.
Hayat felsefem;
''bana ihtiyaç varsa, bulurlar, çünkü ben hep onların yanındayım'."dır.
Buradan yola çıkarsak, Ankara'da @zumrutkaraca (Zümrüt hocam)
İstanbul'da ise @metin (benim Metin kardeşim) hedeflerine önce insanı koymuş "adamlardır."
Her ikisi de, iki yıldır hep iyikilerimdendir.
Son söz,
"Beklediğin tüm cevaplar, davranışlarda saklı."
İmzamı atarım. İyi ki varlar...

Kahve Fabrikası ile ilgili açıklama yapıldı mı, ben mi kaçırdım. En son yoğun olduğunu haber vereceğini söylemişti diye hatırlıyorum.
Bu arada Coffee Department olmasına da sevindim, indirim oranı nispeten düşük olsa da Gobiado'yu espressoda çok beğenmiştim, gelince alabilirim.

Kahve Fabrikası ile ilgili açıklama yapıldı mı, ben mi kaçırdım. En son yoğun olduğunu haber vereceğini söylemişti diye hatırlıyorum.
Bu arada Coffee Department olmasına da sevindim, indirim oranı nispeten düşük olsa da Gobiado'yu espressoda çok beğenmiştim, gelince alabilirim.
Ellerinde yeterince kahve olmaması ve ekibin festivale odaklanması sebebi ile Şerif abi katılamayacaklarını belirtti.

Coffee Department ve @metin beye teşekkürler.
Sıkışık takvimde ve zor zamanda yine çağrıyı karşılıksız bırakmamışlar sağolsunlar.

Kafama takılan bir nokta oldu.
Açıklanan yeni kahvelerin beklenen eklenme takvimine göre burada da pek "aylık alım" denk gelmemiş gibi.

Coffee Department ve @metin beye teşekkürler.
Sıkışık takvimde ve zor zamanda yine çağrıyı karşılıksız bırakmamışlar sağolsunlar.

Kafama takılan bir nokta oldu.
Açıklanan yeni kahvelerin beklenen eklenme takvimine göre burada da pek "aylık alım" denk gelmemiş gibi.
Benim fikrim, takılmaya gerek yok, Metin kimseyi mağdur etmez... 🤴

Metin beye kendi adıma teşekkür ediyorum.Forumda ki arkadaşları kırmayıp yardımcı olduğu için öncelikle kahvelerinde çok güzel yeni gelen çekirdekler de metin beyin yorumunuda denemek için sabırsızlanıyorum

Merak ettiğim kavuruculardan biriydi Coffee Department, çok sevindim bu ayki alıma. Emeği geçenlerin eline sağlık, bu ayki alım sorunun çözdüğü için Metin Beye ayrıca teşükkürler 👏

Benim fikrim, takılmaya gerek yok, Metin kimseyi mağdur etmez... 🤴
Takıldığım nokta Metin bey ile alakalı değildi zaten.
Boxx'ın 1 haftasını kabul etmeyip yine 3 aşağı 5 yukarı aynı takvime hem de yaklaşık 2 hafta sonrası için devam etmeyi anlayamadım.

Takıldığım nokta Metin bey ile alakalı değildi zaten.
Boxx'ın 1 haftasını kabul etmeyip yine 3 aşağı 5 yukarı aynı takvime hem de yaklaşık 2 hafta sonrası için devam etmeyi anlayamadım.
arkadaşlar tekrar açıklama yapmak isterim boxx'ın 1 haftası güzel ama geri kalan 3 hafta hiç bir firma peşinde yer almak istemez. Coffenutz alımı yapan arkadaşlar tahminen ayın 15'inde tekrar kahve alacaklar ve bu alım zamanı Boxx alımını kaçırmış olacaklar. Bu tip durumları düşünmek zorunda olduğumuz için böyle bir karar aldık. Boxx 3 hafta deseydi olabilirdi belki ama ne yazık ki 1 hafta az. Ayrıca 508 kişinin 128'i boxx demiş burada baskıcı demokrasi tipi bir durum değilde çözümcül ama kapsayan demokrasi anlayışının bence doğru olduğu kanaatindeyim. Amaç 128 kişiyi değil herkesi memnun edebilmek :)

Metin beye kendi adıma teşekkür ediyorum.Forumda ki arkadaşları kırmayıp yardımcı olduğu için öncelikle kahvelerinde çok güzel yeni gelen çekirdekler de metin beyin yorumunuda denemek için sabırsızlanıyorum

Selamlar,

Daha evveli CoffeeDepartmant çekirdeği temin etmemiş olan yada başlığındaki yorumlara göz atmamış olan arkadaşlar için ufak bir tavsiyem var,sabırlı olun.

Degassing sürecinin 20 Gün beklenmesini tavsiye ederim

arkadaşlar tekrar açıklama yapmak isterim boxx'ın 1 haftası güzel ama geri kalan 3 hafta hiç bir firma peşinde yer almak istemez. Coffenutz alımı yapan arkadaşlar tahminen ayın 15'inde tekrar kahve alacaklar ve bu alım zamanı Boxx alımını kaçırmış olacaklar. Bu tip durumları düşünmek zorunda olduğumuz için böyle bir karar aldık. Boxx 3 hafta deseydi olabilirdi belki ama ne yazık ki 1 hafta az. Ayrıca 508 kişinin 128'i boxx demiş burada baskıcı demokrasi tipi bir durum değilde çözümcül ama kapsayan demokrasi anlayışının bence doğru olduğu kanaatindeyim. Amaç 128 kişiyi değil herkesi memnun edebilmek :)
Coffenutz alımı yapmayanlar da beklemeye devam o zaman. Teşekkürler.

Geri