Burası kahve kavurucularinin resmi bir platformu değil söyleme zorunlulugu mu var ?Kavurumcular neden önceden haber etmiyolar bu sebeplerden dolayı bu ay ankete katılamayacağız diye anlamıyorum. Seçildeikten sonra söylemesi kolay
Kavurucuların bir çoğu ankete kendi istekleriyle değil forumun istekleriyle giriyorlar. Hatta bu zamana kadar hiç seçilmemiş kavurucuların belki de bırakın anketten forumdan bile haberi olmayabilir.Kavurumcular neden önceden haber etmiyolar bu sebeplerden dolayı bu ay ankete katılamayacağız diye anlamıyorum. Seçildeikten sonra söylemesi kolay
Ankete katılırken gayet güzel bir şekilde önceden katılmak istemediklerini söyleyenşer var sonuçta hayırlarına iş yapmıyorlar para karşılığı bir ürün alıyoruz bu şekilde mağdur olmamamız lazımBurası kahve kavurucularinin resmi bir platformu değil söyleme zorunlulugu mu var ?
Teşekkürler biilgilendirilmiş oldumKavurucuların bir çoğu ankete kendi istekleriyle değil forumun istekleriyle giriyorlar. Hatta bu zamana kadar hiç seçilmemiş kavurucuların belki de bırakın anketten forumdan bile haberi olmayabilir.
Bu yüzden böyle işliyor.
Neyin magduriyeti ? Hizmet mi satın aldınız ?Ankete katılırken gayet güzel bir şekilde önceden katılmak istemediklerini söyleyenşer var sonuçta hayırlarına iş yapmıyorlar para karşılığı bir ürün alıyoruz bu şekilde mağdur olmamamız lazım
Aylık alımlarımı bırdan gerçekleştiriyorum. Bu da bir hizmet değilmi sonuçta. Kavurumxuların burdan haberi yoksa bişi diyemem ama sürekli her ay burayı takip edenler var.Neyin magduriyeti ? Hizmet mi satın aldınız ?
Ben de çoğunlukla buradan gerçekleştiriyorum. Ama insanları darlamiyorum. Neyse durumu anlamissiniz.Aylık alımlarımı bırdan gerçekleştiriyorum. Bu da bir hizmet değilmi sonuçta. Kavurumxuların burdan haberi yoksa bişi diyemem ama sürekli her ay burayı takip edenler var.
Anket sonuçlandı. Gelecek ayın anketi 15 16 temmuz gibi açılır sanırım.Ankette seçim nasıl yapabilirim
Teşekkür ederimAnket sonuçlandı. Gelecek ayın anketi 15 16 temmuz gibi açılır sanırım.
Bu kadar gönüllü emeğe rağmen istifa diyenler varsa , buyrun istifa edin de kendileri bir denesin biraz daArkadaşlar tekrar merhabalar,
Kungpow sonrası Coffee Department ile görüştük. Ancak stokları konusunda sorunların olduğunu ve bunun gelecek ay çözüleceğini bize ilettiler. Bu sebeple ankette 3. olan Old School ile görüşmelerimizi yaptık ve sonrasında Temmuz ayı boyu geçerli indirim anlaşmamızı yaptık. Bu akşam kahvelerle ilgili detayları içeren bir yazı ile indirim kodlarını sizlerle paylaşacağız. Senede bir kaç kez böyle gecikmeli toplu alımlar olabiliyor bu konuda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sabrınız için teşekkür ediyorumHala istifa diyenler varsa istifa edebilirim tabi
![]()
@kahveanalisti emekleriniz için çok teşekkürler. Ancak hem sizin emeğiniz hem de bu forumun kitlesine olan saygısızlık olarak görüyorum bu tarz davranışları. Ankete giriyorsun, açıklayacağız çalışıyoruz diyorsun, sonra da kapasite sorunu vb. Bana inandırıcı gelmiyor. Kapasite sorunu varsa size mail atsın oylamaya katılmasın o zaman. Lütfen @Kungpow Coffee tarzında bu tarz toplu alım vb. Durumlarda önce benim diyen, harcanan emeği boşuna götüren firmaların bir daha ankete katılamaması şeklinde bir kural koyalım. Tabii ki mücbir sebepler hariç tutulur.Arkadaşlar merhabalar,
Kungpow'la geçen haftadan beri iletişimdeyiz gerek Suzi Hanım
gerek Warrick ile detaylı olarak tekliflerini konuştuk. Kendileri bize güzel ama sınırlı stoklu bir teklif ilettiler.Ancak
sınırlı stok ve geç gönderim ihtimallerinin sizin beklentilerinizi karşılamayabileceği konusunda hem fikir olduk.
Bundan dolayı sizleri Kungpowla buluşturmayı ertelemenin doğru olacağını düşündük. Büyük ihtimalle yıl sonu bu kapasite sorunu
çözüleceği konusunda ayrıca bilgiyi aldık.
Yolumuza 2. firma veya olmazsa 3. firma ile devam edeceğiz.
Böyle yaratıcı fikirleri uygulayabilme adına sizi alım ekibine davet ediyorum. Bizde sizin deyiminizle saygısızlık görmemiş oluruz.@kahveanalisti emekleriniz için çok teşekkürler. Ancak hem sizin emeğiniz hem de bu forumun kitlesine olan saygısızlık olarak görüyorum bu tarz davranışları. Ankete giriyorsun, açıklayacağız çalışıyoruz diyorsun, sonra da kapasite sorunu vb. Bana inandırıcı gelmiyor. Kapasite sorunu varsa size mail atsın oylamaya katılmasın o zaman. Lütfen @Kungpow Coffee tarzında bu tarz toplu alım vb. Durumlarda önce benim diyen, harcanan emeği boşuna götüren firmaların bir daha ankete katılamaması şeklinde bir kural koyalım. Tabii ki mücbir sebepler hariç tutulur.
@kahveanalisti Abi neden Türkiye'deki tüm kavurucuları her ay arayıp stok durumları ile ilgili bilgi alıp ortalama herkesi mutlu edecek indirim verip veremeyeceklerini, ne zaman zam yapacaklarını, kargoyu ücretsiz yapıp yapmayacaklarını, kavrum zamanlarını ve yeni gelecek çekirdekleri profillerini bizimle paylaşmıyorsun ? Ben burada bi art niyet seziyorum.@kahveanalisti emekleriniz için çok teşekkürler. Ancak hem sizin emeğiniz hem de bu forumun kitlesine olan saygısızlık olarak görüyorum bu tarz davranışları. Ankete giriyorsun, açıklayacağız çalışıyoruz diyorsun, sonra da kapasite sorunu vb. Bana inandırıcı gelmiyor. Kapasite sorunu varsa size mail atsın oylamaya katılmasın o zaman.