• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔️ Sonuç Şubat 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

tüm ürünler turuncu pakette mi acaba? ALLY seçkiside mi?
Sipariş notunda belirtirseniz gri paketlerde yollayabiliriz.
Buna ek yapayım ben kahve yanında gelen reçete kartları çok güzel, kahveler yeni geldi ya belki hazır değildir reçeteler, o kartlar gelmezse ben üzülürüm, o kartlardan gelecek mi?😂
Kartlarla ilgili israf yorumlarından dolayı süreci durdurduk. Fakat önümüzdeki günlerde tekrar değerlendireceğiz. Eğer talep olursa reçete kartları ekleyebiliriz. Hafta içinde sitemize tarifleri ekleyeceğiz.

Afiyet olsun :giggle:

Sipariş notunda belirtirseniz gri paketlerde yollayabiliriz.

Kartlarla ilgili israf yorumlarından dolayı süreci durdurduk. Fakat önümüzdeki günlerde tekrar değerlendireceğiz. Eğer talep olursa reçete kartları ekleyebiliriz. Hafta içinde sitemize tarifleri ekleyeceğiz.

Afiyet olsun :giggle:
Kahve paketleri biriktiren ben öyle küçük kartlari stickerları saklıyorum hep ondan sordum 😂

Selamlar Sevgili @Sefer Dağ

Su önerileriniz nedir?Şuan Buzdağı 1,5 LT pet şişe kullanıyorum aynı koşullarda Nestle Pure Life da temin edebiliyorum, sizin önerilerinizi alabilir miyim? Eğer bu soru soruldu ve cevaplandı ise şimdiden özür dilerim.

Selamlar Sevgili @Sefer Dağ

Su önerileriniz nedir?Şuan Buzdağı 1,5 LT pet şişe kullanıyorum aynı koşullarda Nestle Pure Life da temin edebiliyorum, sizin önerilerinizi alabilir miyim? Eğer bu soru soruldu ve cevaplandı ise şimdiden özür dilerim.
Merhabalar nestle püre life tavsiye ediyoruz uzun zamandır bu suyu kullanıyoruz.Şimdiden afiyetler dilerim 🌿

Kosta rica çok can yakacak yeni kavrumu en kısa zamanda denemeye gelecem test kavrumu bile harika naparsan yap kahve kötü çıkmıyor 🤩

var mı kavga edecek olan ? :unsure:

Sakin miyiz ?

şaka bir yana arkadaşlar son bir uyarı açısından yazıyorum rica ediyorum hepiniz kaliteli akıllı yetenkli iyi niyetli insanlarsınız. Şu güzel Forumda ne olursa olsun amacımız kahve. fikirlerimizden yararlanmak birbirimize yardım etmek. Zaten herkes zor zamandan geçiyor belki depremzede arkadaşlar ailelerini kaybetmiş buraya kafa dağıtmaya giriyor bir bakıyor kavga stres. Azcık hatrım var ise size kalmış tabi o bu tip anlaşmazlıklarda önce özelden mesaj atıp hocam ben mi yanlış anladım neden böyle dedin diye söyleyin. İnsanlar kırılıyor üzülüyor strese giriyor. Yemin ediyorum işten gelip stresle bunları okuyunca içim sıkılıyor dün foruma bakmaktan uyuyamadım.

Kuralları güncelleyip size bildireceğiz. Bazı şeyleri değiştirip engellemeliyiz artık.

@Sefer Dağ bey Ally seçkisindeki El Salvador için kişisel yorumlarınız neler acaba? 125 gr Costa Rica’nın yanına ekleme yapmak için kararsız kaldım da?
Merhabalar,
Sıcakken kokladağınız zaman ıhlamur karşılıyor. Sonrasında eşlik eden elma ve erik olgunlaşmış bir şekilde damakta hissedilirken serinledikçe sonlarında vanilya ile bir bitişe sahip kahve .

Geri