Nasıl tatlardan hoşlanırsınız?Mokopot icin kahve onere bilirmisiniz?
Nasıl tatlardan hoşlanırsınız?Mokopot icin kahve onere bilirmisiniz?
Nasıl tatlardan hoşlanırsınız?
Morning blend tam geleneksel bir kahve deneyebilirsiniz . Afiyetler olsun şimdiden.
Buna ek yapayım ben kahve yanında gelen reçete kartları çok güzel, kahveler yeni geldi ya belki hazır değildir reçeteler, o kartlar gelmezse ben üzülürüm, o kartlardan gelecek mi?tüm ürünler turuncu pakette mi acaba? ALLY seçkiside mi?
Sipariş notunda belirtirseniz gri paketlerde yollayabiliriz.tüm ürünler turuncu pakette mi acaba? ALLY seçkiside mi?
Kartlarla ilgili israf yorumlarından dolayı süreci durdurduk. Fakat önümüzdeki günlerde tekrar değerlendireceğiz. Eğer talep olursa reçete kartları ekleyebiliriz. Hafta içinde sitemize tarifleri ekleyeceğiz.Buna ek yapayım ben kahve yanında gelen reçete kartları çok güzel, kahveler yeni geldi ya belki hazır değildir reçeteler, o kartlar gelmezse ben üzülürüm, o kartlardan gelecek mi?![]()
Kahve paketleri biriktiren ben öyle küçük kartlari stickerları saklıyorum hep ondan sordumSipariş notunda belirtirseniz gri paketlerde yollayabiliriz.
Kartlarla ilgili israf yorumlarından dolayı süreci durdurduk. Fakat önümüzdeki günlerde tekrar değerlendireceğiz. Eğer talep olursa reçete kartları ekleyebiliriz. Hafta içinde sitemize tarifleri ekleyeceğiz.
Afiyet olsun![]()
Merhabalar nestle püre life tavsiye ediyoruz uzun zamandır bu suyu kullanıyoruz.Şimdiden afiyetler dilerimSelamlar Sevgili @Sefer Dağ
Su önerileriniz nedir?Şuan Buzdağı 1,5 LT pet şişe kullanıyorum aynı koşullarda Nestle Pure Life da temin edebiliyorum, sizin önerilerinizi alabilir miyim? Eğer bu soru soruldu ve cevaplandı ise şimdiden özür dilerim.
Merhaba @Sefer Dağ Bey. Ally seçkisinin de olduğu bir tadım/tanışma paketi olacak mı acaba?Herkese tekrardan merhaba ALLY Seçkimiz satışa çıktı.
Etiyopya - Konga - Natural
El Salvador - Atzumpa - Honey
Honduras - Opalaca - Washed
Kosta Rika - Aquiares - Anaerobic Natural
Afiyetler olsun![]()
Tadım paketini hafta içinde aktif olacak. İlginiz için teşekkürlerMerhaba @Sefer Dağ Bey. Ally seçkisinin de olduğu bir tadım/tanışma paketi olacak mı acaba?
Afiyetler olsun Tuncay beyKosta rica çok can yakacak yeni kavrumu en kısa zamanda denemeye gelecem test kavrumu bile harika naparsan yap kahve kötü çıkmıyor![]()
Merhabalar,@Sefer Dağ bey Ally seçkisindeki El Salvador için kişisel yorumlarınız neler acaba? 125 gr Costa Rica’nın yanına ekleme yapmak için kararsız kaldım da?