• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔️ Sonuç Şubat 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Siparişler elime ulaştı, paketler bir harika..

Demleme işlerinde yeni sayılırım. Las Delicias demlerken tatlı bir kahve elde etmek istiyorum. Öğütme ayarı (molent pocket var), su sıcaklığı, döküş tipi şeklinde bir öneri rica edebilir miyim..

TR1351 nolu sipariş ile katıldım, teşekkürler.

Merhaba, mevcut kahvelerin stok durumları ile ilgili bilgi verebilir misiniz? @Tetra.n.Roastery

Merhabalar yoğunluktan dolayı güncel yeni hesapladık kusura bakmayın gecikme için:

Norbey Kolombiya Yıkanmış : 45 Kilo
Norbey Kolombiya Yıkanmış Anaerobik : 28 Kilo
Javier Rubio : 40 Kilo
Jario Arcila : 45 Kilo
Diofanor Ruiz: maalesef stoklarımız tükendi. İlginiz için teşekkür ederiz.
Rafael Amaya: 20 Paket
Bombe Bensa: maalesef stoklarımız tükendi. İlginiz için teşekkür ederiz.
Bella Vista: 35 Kilo
Las Delicas: 30 Kilo
San Victor: 35 Kilo

Merhabalar yoğunluktan dolayı güncel yeni hesapladık kusura bakmayın gecikme için:

Norbey Kolombiya Yıkanmış : 45 Kilo
Norbey Kolombiya Yıkanmış Anaerobik : 28 Kilo
Javier Rubio : 40 Kilo
Jario Arcila : 45 Kilo
Diofanor Ruiz: maalesef stoklarımız tükendi. İlginiz için teşekkür ederiz.
Rafael Amaya: 20 Paket
Bombe Bensa: maalesef stoklarımız tükendi. İlginiz için teşekkür ederiz.
Bella Vista: 35 Kilo
Las Delicas: 30 Kilo
San Victor: 35 Kilo
Yeni kahvelerinizi 11’inden sonra satışa sunacağınızı söylemiştiniz. O konu da bir gelişme mevcut mu?

Yeni kahvelerinizi 11’inden sonra satışa sunacağınızı söylemiştiniz. O konu da bir gelişme mevcut mu?
Yaşanan durumlar ve yoğunluktan dolayı biraz ertelendi. Fakat bu hafta sonuna doğru ya da önümüzdeki hafta başı satışa sunacağız. Gerekli duyuruyu başlıktan yapacağız. Afiyet olsun.

Yaşanan durumlar ve yoğunluktan dolayı biraz ertelendi. Fakat bu hafta sonuna doğru ya da önümüzdeki hafta başı satışa sunacağız. Gerekli duyuruyu başlıktan yapacağız. Afiyet olsun.
Kahve stoğum kritik seviyeye geldiği için mevcut kahvelerinizden #tr1386 ile alıma katıldım. Ay sonu duruma göre tekrar bir alım yapabilme dileğiyle kolaylıklar diliyorum.

Selamlar ALLY kahveleri ne zaman satışa çıkacak belli mi

Selamlar ALLY kahveleri ne zaman satışa çıkacak belli mi
Merhabalar Ally seçkimiz yaşanan durumlar ve yoğunluktan dolayı biraz ertelendi. Fakat bu hafta sonuna doğru ya da önümüzdeki hafta başı satışa sunacağız. Gerekli duyuruyu başlıktan yapacağız. Afiyet olsun.

O kadar övdükten sonra kahvelerden de bahsedeyim. Special edition seti aldım. Baya iyi çekirdekler. Koyu kavruma rağmen çekirdeklerin potansiyeli belli oluyor aromaları tadı hissediliyor. Bazılarinda koyu kavrumdan kaynaklanan is tadı ve kokusu, aromaların önüne geçiyor, bazilarında tamamen bastırmış. Asagidaki fotolar 2 şubat kavrumlu jairo arcila. Işıktan farklı çıkabilir diye ayni çekirdekten iki foto ekledim. Renk tek kriter degil tabi ama filtre kavrum rengi bu mudur? Bu bir görecelilik durumu da değil, bu kadar koyu kavrum filtre kahve içen, zaten bunu her zincirde icebilir, nitelikli kahve kovalamasına gerek yok. Bundan espresso yapsak, filtre demlemeden gelen isli ve yanik tatlar espressodan da gelecek. Paketlemede, sunumda, kahve kartlarinda, çekirdek seçiminde tam bir nitelikli kahve özeni varken, keşke kavurmada da bu özeni gösterselerdi. Umarım sadece bu batch böyle kavrulmuştur

Ekli dosyalar

• IMG-20230215-WA0009.jpg
    IMG-20230215-WA0009.jpg
    53.1 KB · Görüntüleme: 158
  • IMG-20230215-WA0008.jpg
    IMG-20230215-WA0008.jpg
    59.8 KB · Görüntüleme: 157
Anlattığim şey şu, bir nitelikli kahve, bu tonda kavrulunca özelliklerini kaybeder. Bunun sana göre iyisi bana göre kötüsü yoktur.
Benim takıldığım nokta zaten açık olması koyu olması değil. Siz nasıl bu kadar kesin konuşuyorsunuz? Üstelik Probador'un kahvesini de övmüşlüğünüzü gördüm(ki Çağatay Bey'e saygım yüksektir.) Yani kavrumun rengine bakarak şimdi "bu böyle olmaz" dediğinize göre çok iyi bilgiler edindiğinizden dolayıdır diye düşünüyorum. Neticede fermente çekirdeklerin kavrum farklılıklarını anlamak için sadece bakmak yetiyor. Neyse uzatmayalım bence. Ben starbucks falan seviyorum zaten. Afiyet olsun

O kadar övdükten sonra kahvelerden de bahsedeyim. Special edition seti aldım. Baya iyi çekirdekler. Koyu kavruma rağmen çekirdeklerin potansiyeli belli oluyor aromaları tadı hissediliyor. Bazılarinda koyu kavrumdan kaynaklanan is tadı ve kokusu, aromaların önüne geçiyor, bazilarında tamamen bastırmış. Asagidaki fotolar 2 şubat kavrumlu jairo arcila. Işıktan farklı çıkabilir diye ayni çekirdekten iki foto ekledim. Renk tek kriter degil tabi ama filtre kavrum rengi bu mudur? Bu bir görecelilik durumu da değil, bu kadar koyu kavrum filtre kahve içen, zaten bunu her zincirde icebilir, nitelikli kahve kovalamasına gerek yok. Bundan espresso yapsak, filtre demlemeden gelen isli ve yanik tatlar espressodan da gelecek. Paketlemede, sunumda, kahve kartlarinda, çekirdek seçiminde tam bir nitelikli kahve özeni varken, keşke kavurmada da bu özeni gösterselerdi. Umarım sadece bu batch böyle kavrulmuştur
Merhabalar öncelikle geri dönüşünüz için teşekkürler. Renk olarak "Koyu kavrum" olarak görebilmenizin sebebi her çekirdeğin fermantasyon sürecine göre renginin yeşil halinde bile farklı olmasıdır. Kavurmalarımızı Çekirdeğin tüm potansiyelini en iyi şekilde çıkaracak tek bir profil (omniroast) ile kavurmalarımızı gerçekleştirmekteyiz. Renk konusuna gelecek olursak ,bir yıkanmış yeşil çekirdek ve Jairo Arcila'nın yeşil çekirdek örneğini bırakıyoruz:

WhatsApp Görsel 2023-02-15 saat 16.08.58.jpg

Önerdiğimiz degass süresi 15-20 gün olmakla beraber 20 günün ardından tüketildiğinde aldığınız tatların değişeceğini düşünüyoruz. Kullandığınız reçete ve suyu da değiştirerek almak istemediğiniz tatlar üzerine çalışabilirsiniz.

Atölyemize gelirseniz Jairo Arcila'nın espressosundan da ikram edebiliriz. Afiyet olsun.

Benim takıldığım nokta zaten açık olması koyu olması değil. Siz nasıl bu kadar kesin konuşuyorsunuz? Üstelik Probador'un kahvesini de övmüşlüğünüzü gördüm(ki Çağatay Bey'e saygım yüksektir.) Yani kavrumun rengine bakarak şimdi "bu böyle olmaz" dediğinize göre çok iyi bilgiler edindiğinizden dolayıdır diye düşünüyorum. Neticede fermente çekirdeklerin kavrum farklılıklarını anlamak için sadece bakmak yetiyor. Neyse uzatmayalım bence. Ben starbucks falan seviyorum zaten. Afiyet olsun
Probadorun övdüğüm bir kahvesi olmadı o mesajlarda, okuduğunu anlamayan insanlar boyle alintılar yapip mesaj atmasın, bir yere varılmiyor. Şunun kahvesi kömür, bunun kahvesi alınmaz diye mesajlar vardı burada, o mesajların o yaklaşımin doğru olmadığını yazdım. Şimdi probadorun övdüğüm bir kahvesi olmadı diye başladığim için, probadorun kahvesine kötü dedim diye bir anlam çıkarmassın inşallah. Nasıl yapalim şimdi tartışmayı uzatalım mı uzatmayalım mı, zatı şahaneleri nasıl arzu ederler?

Probadorun övdüğüm bir kahvesi olmadı o mesajlarda, okuduğunu anlamayan insanlar boyle alintılar yapip mesaj atmasın, bir yere varılmiyor. Şunun kahvesi kömür, bunun kahvesi alınmaz diye mesajlar vardı burada, o mesajların o yaklaşımin doğru olmadığını yazdım. Şimdi probadorun övdüğüm bir kahvesi olmadı diye başladığim için, probadorun kahvesine kötü dedim diye bir anlam çıkarmassın inşallah. Nasıl yapalim şimdi tartışmayı uzatalım mı uzatmayalım mı, zatı şahaneleri nasıl arzu ederler?
Zatı şahaneleri, zincirleri kıran, muhteşem ve bağışlayıcı biri olarak, kimse kimseye kömür diyemez dedikten sonra "bir nitelikli kahve, bu tonda kavrulunca özelliklerini kaybeder. Bunun sana göre iyisi bana göre kötüsü yoktur." yaklaşımı yapmamanızı diliyor ve iyi günler diliyorum.

Geri