• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔️ Sonuç Şubat 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Sonun da hakeden kazandı gerçekten müthiş insan müthiş kavurucu sefer bey biz tanıyorduk da şimdi tüm forum tanıyacak.En kısa zaman da uğrayacağım bir bombeyle,tadım seti almaya 🤩

JAVIER RUBIO,RAFAEL AMAYA ve JAIRO ARCILA ile alıma katıldım. Kahve kulübüne ve @Sefer Dağ teşekkürler.

Merhaba emeği geçen herkesin eline sağlık, indirim için ve seçki için teşekkür ediyorum. Ben sipariş verdim ancak sizin tavsiye ettiğiniz reçetelerle de denemek istiyorum, tavsiye reçeteleri de paylaşabilir misiniz?

TR1087 ile etkinliğe katılım sağladım ancak sepet baya doldu aklım deneyemeyeceklerimde kalıcak :) artık kalanlar bir dahaki etkinliğe diyelim. teşekkürler elinize emeğinize sağlık.

Merhaba. İndirimli siparişi nasıl vereceğim konusunda yardımcı olur musunuz arkadaşlar

Önceki ayın kahveleri de pahalı gelmişti bana, bu ayınki de. Umarım bir sonraki ay uygun fiyatlı kahveler görebiliriz. Yoksa bu gidişle hiçbir indirime katılamayacağım.

Son düzenleme:
Espresso için tavsiyeleri alalım 🤤
ben de bunu merak ediyorum.
bombe dikkat çekici espresso için. denemek lazım.
ama evdeki stok da az değil. daha yeni 1 kg pink star geçmiştim.
ay sonuna kadar kalır inşallah bombe.
seçki inanılmaz. kolombiya seçkisini denemek istiyorum ama alırsam önümüzdeki ay hiç kahve almamam gerekecek.

Sanırım artık indirimle bile 1kg altında kahve almadan ücretsiz kargo kullanamıyoruz. 3 tane kahve ekliyorum, indirim uyguluyorum ve karşıma 45tl kargo ücreti çıkıyor, benim mantığıma yatmıyor.

Sanırım artık indirimle bile 1kg altında kahve almadan ücretsiz kargo kullanamıyoruz. 3 tane kahve ekliyorum, indirim uyguluyorum ve karşıma 45tl kargo ücreti çıkıyor, benim mantığıma yatmıyor.
Haklısınız sanırım. En azından indirimsiz hali ile 400tl üzerine kargo ücretsiz olsa biraz daha keyifli olabilirdi.

Bu aralar 1 sayfa kağıt bile göndermeye kalksanız 40-45 lira alıyorlar ne yazık ki. Bu durum inanın satıcıyı da çok rahatsız ediyor alıcıyı da. kargo bedava olayı da kiloyla değil toplam meblağ ile alakalı. Bazı firmalarda kargo ücretsiz seçeneği bile kaldırılmış asıl o üzüyor.

Espresso için tavsiyeleri alalım 🤤
ben de bunu merak ediyorum.
bombe dikkat çekici espresso için. denemek lazım.

Çekirdeklerimizin her birini, espresso olarak deniyoruz. Kolombiya serimiz dahil :) Ama genel anlamda espresso önerilerimiz damak tadınıza göre değişiyor. Klasik tatlar için Yes Blend, yoğun fakat orta bir asidite ile dengeli bir tat için Sitio, meyvemsilik için Djimmah ve yine hem doyurucu hem de meyve tatlarıyla Ankara Kahve Festivali'nde de fazlasıyla olumlu dönüş aldığımız Etiyopya Bombe'yi önerebiliriz.

#TR1077 siparişi alıma katıldım şimdiden bol kahveli günler diliyorum.

DIOFANOR RUIZ -Kolombiya

SAN VICTOR -Guatemala

JAVIER RUBIO,RAFAEL AMAYA ve JAIRO ARCILA ile alıma katıldım. Kahve kulübüne ve @Sefer Dağ teşekkürler.
#TR1082 Diofanor Ruiz ve Jairo Arcila ile alıma katıldım. Her ay farklı bir kavurucu deneyimlememizi sağlayan etkinlikte emeği olanlara teşekkürler.
#TR1062 ile alıma katıldım teşekkürler
Afiyet olsun ☺️

Merhaba emeği geçen herkesin eline sağlık, indirim için ve seçki için teşekkür ediyorum. Ben sipariş verdim ancak sizin tavsiye ettiğiniz reçetelerle de denemek istiyorum, tavsiye reçeteleri de paylaşabilir misiniz?
Merhabalar özellikle Kolombiya serimiz için hemen hemen her kahveye farklı tariflerimiz mevcut. Hangi kahve için soruyorsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Reçetelerle ilgili sorularınızı dilediğiniz zaman özel mesaj yoluyla da yazabilirsiniz.

Sefer Bey tebrik ederim. Degassing süresi hakkında bilgi alabilir miyiz.
Merhabalar degass süresi kahveye göre değişiyor. 10-20 gün gibi farklar olabiliyor. Tavsiyemiz 1. haftadan sonra yavaş yavaş tüketerek tüm tatları yolda keşfetmeniz. Umarız ki en kısa sürede her kahve için bir degass tadım tablosu çıkaracağız.

Son düzenleme:
Geri