• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔️ Sonuç Mart 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Selamlar, aşağıdaki kahveler için filtre kahve makinesi için Comandante de kaç klikte öğütmeyin önerirsiniz?

Ekli dosyalar

• F01206D8-C860-4903-9B7E-0C090D4B8EA7.jpeg
    F01206D8-C860-4903-9B7E-0C090D4B8EA7.jpeg
    71 KB · Görüntüleme: 94
Daha önce rwanda muhonda’dan ekşi tat bulanık kahve aldığımı söylemiştim; kendi beceriksizliğimden olduğuna da emindim yeniyim zira demleme işinde.
B75 timemore dripperla demledim bu sefer baskın bir toprak tadı olduğunu söyleyebilirim. Bunu seven çok farklı bulan dostlar muhakkak olacaktır. Ben kararsız kaldım ve farklı buldum koklayınca yasemin kokusunu da aldım ama toprak tadı çok baskın geldi. Comandante 23 klick kalita filtre ve yaklaşık 3 dakika 30 saniye kaynarken alınıp kaynaması biten biraz serinletilen su kullandım. Derecesini bilmiyorum ekipmanım yeterli değil. 1/16 ölçekle yaptım. Daha önce yaşadığım bulanıklık ve tıkanma çok sevdiğim çelik filtremin içine dolan mikro parçacıklardan bence.

Bugün aynı şartlarla (timemore b75) ethiopia duromina site 3 lot 21’i yaptım bana kesinlikle daha çok hitap etti ve çok beğendim. Gerçekten de marshmallow ve kayısı tadlarını finishde hissetmek mümkün.

Ambalajlarla ilgili olumsuz bir yorum okumuştum ama bence çok başarılı ambalaj sistemi. Kilitler laçka değil, vakum sistemi iyi. Vakumsuz kavanoza almadım bu yüzden kendi ambalajında tutuyorum.

64117d84de1f8 sipariş numarası ile alıma katıldım. Eski tarihli kavrum gönderme imkanınız varsa çok müteşekkir olurum :)

Önden 1 adet Mignon Single Dose ile alıma katıldım. Değirmen gelsin de espressodan devam edelim. 🔥

Kahvelerin hasat yılı ne zamana ait hocam? @cemtolgaizm

Ethiopia kabira lot #7 Kavrumdan sonra 9.gün
Öğütüm: Timemore C3 ile 16 klik
Demleme: V60 plastik
Filtre: cafec abaca
Su: Nestle 91 derece
40 gram kahve
1/16 oran

DEMLEME
120-320-640
Blooming 60 saniye (swirl)
Bitiş 4.40

Degassingin için birkaç gün daha bekleme faydalı olacak gibi görünüyor

Bu Costa Rica Aquiares Estate neymiş ya şarap gibi. Armut şarabı içmedim ama böyle bir şeydir herhalde, soğumaya kalmadan bitti bardak. Kenya Kiandu'ya aşırı yükseldim şimdi. Elinize sağlık. Bu ikisi arasından bekletmemi önerdiğiniz kahve var mı?

Edit: Kasuya 40/80/60/60/60 gayet güzel çalıştı ilk seferde.

İki Etiyopyayı da merak ediyorum. Deneyen varsa ve yorumlarını paylaşırsa sevinirim dostlar.

Şimdilik Pacamara ve geldiğinden beri dört ya da beşinci paket Kenya Kiandu siparişiyle katıldım. Kenya Kiandu'yu zaten biliyorum çok da severek içiyorum. Pacamara da geçen sene Fam'daki Pacamara o da geçen senenin en iz bırakanlarındandı benim için, bir diğer çok sevdiğim kavurucudan deneyecek olmak oldukça heyecan verici. Ay sonuna doğru bir sipariş daha geçme planım var, sepet hazır ama biraz elim kalabalık şu sıralar.

Merhabalar! Bu ayki alıma Kenya'yı çok beğenmemin üstüne "641249856e358" sipariş numarasıyla tekrardan katıldım.

Aldığım kahveler:
1. Ethiopia Kabira Lot #7 | Kavrum 21.02.2023
2. El Salvador Finca La Siberia | Kavrum : 14.03.2023

Denemek için sabırsızlıkla bekliyorum fakat Ethiopia Kabira Lot #7 21 Şubat tarihli kavrum yollanmış. Eski kavrum geleceğini hiç hesaba katmadım fakat baya bir süre de geçmiş gözüküyor. Dinlenmiş kavrum bitti dediğiniz için almıştım halbuki :( @cemtolgaizm

Geri