• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket ⛔️ Mart 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği - Anket

Sizce hangi kahve firması bu ay toplu alımımızda yer alsın ?

• 3 Cores Coffee

Oy: 0 0.0%
  • Aroasting Lab

Oy: 9 1.7%
  • At Origin

Oy: 2 0.4%
  • Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

Oy: 6 1.1%
  • Caffe Di Toee

• Calibre Coffee

Oy: 1 0.2%
  • Celsius Roastery

• Clean Cup

Oy: 24 4.4%
  • Coffee Department

Oy: 22 4.1%
  • Coffee Friend Zone

Oy: 3 0.6%
  • Coffee Manifesto

• Coffee Sapiens

Oy: 5 0.9%
  • Coffeemamma

Oy: 4 0.7%
  • Eleonora Coffee

• Fam Coffee

Oy: 35 6.4%
  • Gordion Coffee Roastery

Oy: 21 3.9%
  • Gourme Coffee Roasting

• Grizzly Coffee Roasters

Oy: 69 12.7%
  • Incommon Coffee

• Kahve Fabrikası

Oy: 19 3.5%
  • Kava Coffee Roasting

• Kimma Coffee Roaster

• Kronotrop

Oy: 13 2.4%
  • Kungpow

Oy: 26 4.8%
  • Minus One Coffee

Oy: 4 0.7%
  • Molecule Coffee

• Old Java Coffee Roasters

• Ordinarius Coffee Roastery

• Paper Coffee & Chocolate

Oy: 6 1.1%
  • Persephone Kahve

• Poka Coffee Roastery

• Probador Collectiva

Oy: 198 36.5%
  • R.O.R (Rate Of Rise) Cafe & Roastery

• Story Coffee Roasters

• Strong Coffee Beans

• Troika

• Firma1

Oy: 7 1.3%
  • Williams Roastery

Oy: 33 6.1%
  • Zümrüt Karaca

Oy: 13 2.4%

• Kullanılan toplam oy
    543
  • Anket kapatılmış .
safimiz belli olsun.

ps. basligi yeni gordum

Ekli dosyalar

• BD49C594-E6EC-4B2D-9ADB-9355C726E28A.jpeg
    BD49C594-E6EC-4B2D-9ADB-9355C726E28A.jpeg
    59.2 KB · Görüntüleme: 149
@portakalhalil valla her an gelebilir. rica ediyorum güzel güzel yazılar olsun tartışma olmadan diyorum ama bazen olmuyor. şu an herkes sakince güzelce yorumlarını yapıyor başlıkta. kahve odağından çıkan sadece firma hizmeti hakkında oda normal herkesin yazdıkları.
Tartışmadan ziyade bazen yeni katılanlar şey diyebiliyor işte herkes şu firmayı seçmiş niye ya da nedeniyle beraber olunca kararsız kalanlara da rehber olur, işte seçkisi fazla, kavrumu tutarlı, iletişimi iyi vs. yazılsa daha hoş olur

@kahveanalisti size katılıyorum. Herkes şu kavurucu dedim, şu kavurucu +1, bu ay da şu kavurucu demesinden ziyade nedenler sunarsa, beğendiği noktaları iletirse forumdaki kahve severler açısından daha faydalı olacaktır.

Probador Collectiva dedim. Sebepleri:
  • Hem kavurma yarışmalarında başarılarıyla hem de aldığım kahvelerinde yaşadığım olumlu deneyimlerle kendini ispat etmiş bir kavurucu.
  • Çok övdüğü yeni sistem kavurma makinesiyle olan kavrumlarını hiç denemedim.
  • Kahve seçkisine güveniyorum.
  • Omni kavrumlarını filtreye yakın buluyorum.
Bu sebeplerin yanında bazı risklerin farkındayım. En son fazla kavrum eleştirilerini takip etsem de deneyimlemedim. Bence forum olarak bir toplu alım/tadımla sis perdesini dağıtıp güzel bir deneyim yaşayabiliriz.

Burada bazı arkadaşlar toplu alımda oy verilirken karar vericilerin rasyonal davranması ve kendilerine göre mantıklı nedenler sunması gerektiğini forum yönetimi üzerinden dikte etme gayretinde. Malesef öyle bir dünya yok, yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi insanlar sırf canı istedi diye bir kavurucuya oy da verebilir, hiçbir neden sunmadan da oy verebilir, size gore mantiki olan cekirdek cesitliligi fiyati vs. bir neden belirterek de oy verebilir.

Bu mantıkla bir algoritma yapın, karar anı itibariyle çekirdek fiyatı, çeşitliligine ve sizin belirlediginiz diger rasyonel kriterler neyse onlara göre bir firma belirlesin, toplum alımla ilgilenen arkadaslar da o firmayla gorussun. Oy vermeye falan da gerek kalmaz.

Burada bazı arkadaşlar toplu alımda oy verilirken karar vericilerin rasyonal davranması ve kendilerine göre mantıklı nedenler sunması gerektiğini forum yönetimi üzerinden dikte etme gayretinde. Malesef öyle bir dünya yok, yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi insanlar sırf canı istedi diye bir kavurucuya oy da verebilir, hiçbir neden sunmadan da oy verebilir, size gore mantiki olan cekirdek cesitliligi fiyati vs. bir neden belirterek de oy verebilir.

Bu mantıkla bir algoritma yapın, karar anı itibariyle çekirdek fiyatı, çeşitliligine ve sizin belirlediginiz diger rasyonel kriterler neyse onlara göre bir firma belirlesin, toplum alımla ilgilenen arkadaslar da o firmayla gorussun. Oy vermeye falan da gerek kalmaz.
Herkes her firmayı bilmek zorunda da değil isteyen istediģine istediği şekilde oy verebilir buna kimse karışmıyor karışamaz da zaten ama nedenlerle firma ismi yazılınca bi belirsizlik ortadan kalkıyor, başlık altında "niye o firmaya veriyorsunuz ki?" diyenleri de gördüm ben, olay tam olarak bu şekilde, canı isteyen canının istediği firmaya versin ama buraya nedenleriyle yazsın.

• Hem kavurma yarışmalarında başarılarıyla hem de aldığım kahvelerinde yaşadığım olumlu deneyimlerle kendini ispat etmiş bir kavurucu.
Bu sebeplerin yanında bazı risklerin farkındayım. En son fazla kavrum eleştirilerini takip etsem de deneyimlemedim. Bence forum olarak bir toplu alım/tadımla sis perdesini dağıtıp güzel bir deneyim yaşayabiliriz.
Cemil abi ne güzel yazmış şahsen kararsız kalsam ya da yeni üye olsam bakar aklıma alır seçme sürecinde bana yardımı dokunurdu

Umarım Çağatay Bey de bu tarz yorumları da okuyordur, ya da kendisine bir şekilde iletilir.

Probador Collectiva +1

Probador +1

Ateşe bir kürek kömür (🤫) de ben atayım dedim, havada şimdiden duyulan bir kaos kokusu var, foruma canlılık katacaktır hehehhe

8D3A38DD-9574-453B-A350-85AC9E83E1BC.jpeg
Ne olacaksa olsun, probador !
Şaka bir yana 1 kez kahve aldım kendilerinden. “Esnaflığını” en sert eleştirenlerden biri olarak, kahvesini keyifle tükettiğimi belirmeden geçemeyeceğim.

Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş. Amaç konuyu okuyan insanların ilgisiz mesaj ve tartışmalar ile vakit kaybetmemesi. Herkes istediği gibi oy verebilir. İstersen neden oy verdiğini yazabilir.

+1 Probador

Probador 👍🏻

evden çalışmam bitti biteli, sadece oy verip, çıkan kavurucudan alımlarımı yapıyordum.

ama yetti artık ben de yorum yapacağım.

oyum yine kahve kavuran firmaya, çünkü bayadır kahve kavuran firmalara oy veren arkadaşların yanında, kahve kavuran firmalara da oy verenler görüyorum. bu sebeple kahve kavuran firmaların, kahve kavuran firmalardan ayrışabilmesini desteklemek üzere, yaşasın kahve kavuran firmalar diyor ve oyumu yine kahve kavuran firmaya veriyorum.
çünkü kahve kavrulmalıdır, yeşilken bişeye benzemez.
herkes o kahve kavuran firmaya oy vermiş, ben diğerlerinin de şansı olması için onun yanındakinin sol üst çaprazındaki kahve kavurucuya verdim oyumu.
oyumla kimseyi etkilemek istemem demeyeceğim, baya açık seçik yazdım oyumun rengini!

Geri