• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gereksiz Alışveriş ile Mücadele Topluluğu (GAMT)

Yok yanlış anlaşıldı,kingrinder hiç kullanmadım bilmiyorum. Ben başka grinderlar aldım keşfetme süreçlerinde zamanında :) onlar yatıyor şimdi
İyi kötü her yerden bi yorum bi görüş tırtıklamaya çalışıyorum hocam, kusura bakmayın yanlış anlaşılma için :)

8mart indiriminde kahve.com'dan Hario Mügen aldım. Alma sebebim de sitede dolaşırken sürekli karşıma çıkması 😐
Kredi kartı ekstren ayyuka çıktığında ve bu sebeple, allah muhafaza hanımefendi evden kovduğunda, yatacak yatağın, kaynayan tencerem var.
Bil istedim(:

Eksik olma dostum, cansın. Bilmukabele 🙂
Ben her sabah bu rüyayla uyanıyorum dostum. Bir gün gelecek ve affedersin gagama sıçacak benim hatunkişisi(:

Hani 8 martta aldığın mugen’i al hayatım emekçi kadınlar günün kutlu olsun. Sana hediye aldımda diyemezsin(:
Kıvıracak yerimiz yok(:

Ben her sabah bu rüyayla uyanıyorum dostum. Bir gün gelecek ve affedersin gagama sıçacak benim hatunkişisi:)

Hani 8 martta aldığın mugen’i al hayatım emekçi kadınlar günün kutlu olsun. Sana hediye aldımda diyemezsin:)
Kıvıracak yerimiz yok:)
Ben bizimkiler görmesin diye kargocuyu apartman kapısında yakalıyorum

Ben her sabah bu rüyayla uyanıyorum dostum. Bir gün gelecek ve affedersin gagama sıçacak benim hatunkişisi:)

Hani 8 martta aldığın mugen’i al hayatım emekçi kadınlar günün kutlu olsun. Sana hediye aldımda diyemezsin:)
😁 Hario Mizudashiyi "bununla detoks suyu falan yaparsın diye aldım, kahveyle alakası yok. O hazneye elma armut maydanozu doğruyorsun, suyu bas doğru buzdolabına" falan diye yedirmeye çalıştım. İyi denemeydi ama...

aybaşında aldığım tetra deneme setini hanım görmesin diye kargo şubesinden kendim alıp kendisi eve gelmeden kutuyu sakladım. firma da sağolsun kutudan ve kağıttan çekinmemiş paketlerken, umarım yakalanmadan evden çıkartabilirim boşları :/

aybaşında aldığım tetra deneme setini hanım görmesin diye kargo şubesinden kendim alıp kendisi eve gelmeden kutuyu sakladım. firma da sağolsun kutudan ve kağıttan çekinmemiş paketlerken, umarım yakalanmadan evden çıkartabilirim boşları :/

bekara da rahat yok :D

ben de iş yerindeki arkadaşlardan saklıyorum artık herkes yargılamaya başladı, her kargo geldiğinde "GENE NE ALDIN?" diyorlar :)

Kahve ve Ekipmanlarını Eşinize Kabul Ettirme Süreçleri Hakkında Kısa Bilgilendirme

Yeni aldığınız bir ekipmanı eşinize kabul ettirme ve o güzelim ekipmana mutfakta yer açma süreçlerinde yapılacakları aşağıda kısaca özetledim. Umarım faydalı olur.

1- Kendini acındırma: “Şu sıkıcı hayatta az da olsa kafamı rahatlatacak, iş ve gündem kargaşasından uzaklaşabileceğim bir uğraşım olmasın mı? Öleyim mi?” gibi cümleler kurabilirsiniz. Akabinde, “Bu yaşıma geldim, gün yüzü görmedim. Bu hayattan tek beklentim sizin mutlu olmanız.” minvalinde eklemeler de yapılabilir. Vurucu cümle ise (kişiden kişiye değişebilir), “Çocukken bir bisikletim bile olmadı. Kahve de mi içmeyelim.” Bu cümleyi de söyledikten sonra, hanım kişisi halen daha insafa gelmemiş ise, işiniz zor. Allah yar ve yardımcınız olsun. Gazanız mübarek olsun. Saldırıya hazırlanın.

2- Saldırı: Bir numaralı madde işe yaramadıysa, saldırıya geçeceksiniz. “Daha geçen hafta aldığın ayakkabının fiyatını göstertme bana.” Bu cümlede “ayakkabı” yerine, geçen hafta aldığı ve masraf çıkartıcı herhangi bir ürün ismi olabilir. Endişelenmeyin, eşiniz geçen hafta mutlaka bir şeyler almıştır. Hemen akabinde, “Senin aldığın ayakkabıları beraber giymiyoruz. Ama benim aldığım kahveleri beraber içiyoruz. Hem de çok gördüğün kahve ekipmanlarımla demlediğim kahveyi…” cümlesiyle devam ediyoruz. Mutfakta yer olmadığına dair söylemlerle karşı atak gelebilir. Hafif geri durarak, hızlıca mutfağı tarayıp, gözümüze çarpan ilk gereksiz mutfak malzemesini ön plana çıkartarak, “Bu airfryer ne işe yarıyor? Evde fırın mı yok? Patates kızartmak için buna para mı verilir Allah aşkına? Neymiş, yağsız patates kızartıyormuş! Peh, patates dediğin yağlı olur. Davul gibi makineyi getirip mutfağın ortasına koyarken iyi, benim kahve ekipmanıma yer yok, öyle mi?” gibi söylemlerle ve safları sıkı tutarak saldırıya devam ediyoruz. Eğer bu saldırıda da başarılı olamazsanız, bulunduğunuz ortamı hızlıca terk ederek, telefondan arabesk bir parça açıyorsunuz. Küçük Emrah’tan “Ben Yetim” ve akabinde sitem dolu “Sen Affetsen Ben Affetmem” şarkısını yapıştırıyoruz. Ama endişelenmeyin, bu süreç en fazla iki gün kadar sürüyor. Sonrasında yeni ekipmanınızla demlediğiniz güzel bir kahveyi eşinizle birlikte yudumlarken, “Kahve çok güzelmiş. Sen ne tadı alıyorsun şu an?” sorusuna eşinizin vereceği cevabı dinlerken, “Min-El Aşk ve Min-El Garaib” şarkısını mırıldanabilirsiniz.

bekara da rahat yok :D

ben de iş yerindeki arkadaşlardan saklıyorum artık herkes yargılamaya başladı, her kargo geldiğinde "GENE NE ALDIN?" diyorlar :)

Bu topraklarda doğmanın yazgısı bu arkadaşlar. :) Benim yaşım 40a dayanmış çoluğum çocuğum var. Anacağızım geçen yaz bi on gün kadar bende kaldı. Her akşam eve buzdağı şişeleri, kahve paketleri, ekipmanlar ile gelip gecelere kadar kağıt kalem not alarak kahve demlediğimi gözlemleyince bana resmen deli, sapkın, yoldan çıkmış(haksız da sayılmaz :)) muamemelesi yaptı.

O ara düşündüm de yirmili yaşlarımın başında üniversite okuyup aile evinde kalırken böyle bir hobiye sahip olmama (maddiyattan bağımsız olarak söylüyorum) teknik olarak imkan yoktu. Bunun köyden kente göçme ile ilişkili uzun bir hikayesi var. Kültürün gelişmesi, zevklerin incelmesi fayda-zarar üzerine çalışan bilinçten güzel-çirkin üzerine çalışan bilince geçmek epey zaman alıyor, hatta nessiller gerekiyor. Son yıllarda alım gücümüzün sürekli düşüşe geçmesi kültürün gelişmesi (sadece kahve için değil sanat, spor, gastronomi vs. her alanda düşünülebilir.) ve incelmesi bakımından büyük sekteye uğratıyor. Dilerim daha güzel günler görürüz.

Kahve ve Ekipmanlarını Eşinize Kabul Ettirme Süreçleri Hakkında Kısa Bilgilendirme

Yeni aldığınız bir ekipmanı eşinize kabul ettirme ve o güzelim ekipmana mutfakta yer açma süreçlerinde yapılacakları aşağıda kısaca özetledim. Umarım faydalı olur.

1- Kendini acındırma: “Şu sıkıcı hayatta az da olsa kafamı rahatlatacak, iş ve gündem kargaşasından uzaklaşabileceğim bir uğraşım olmasın mı? Öleyim mi?” gibi cümleler kurabilirsiniz. Akabinde, “Bu yaşıma geldim, gün yüzü görmedim. Bu hayattan tek beklentim sizin mutlu olmanız.” minvalinde eklemeler de yapılabilir. Vurucu cümle ise (kişiden kişiye değişebilir), “Çocukken bir bisikletim bile olmadı. Kahve de mi içmeyelim.” Bu cümleyi de söyledikten sonra, hanım kişisi halen daha insafa gelmemiş ise, işiniz zor. Allah yar ve yardımcınız olsun. Gazanız mübarek olsun. Saldırıya hazırlanın.

2- Saldırı: Bir numaralı madde işe yaramadıysa, saldırıya geçeceksiniz. “Daha geçen hafta aldığın ayakkabının fiyatını göstertme bana.” Bu cümlede “ayakkabı” yerine, geçen hafta aldığı ve masraf çıkartıcı herhangi bir ürün ismi olabilir. Endişelenmeyin, eşiniz geçen hafta mutlaka bir şeyler almıştır. Hemen akabinde, “Senin aldığın ayakkabıları beraber giymiyoruz. Ama benim aldığım kahveleri beraber içiyoruz. Hem de çok gördüğün kahve ekipmanlarımla demlediğim kahveyi…” cümlesiyle devam ediyoruz. Mutfakta yer olmadığına dair söylemlerle karşı atak gelebilir. Hafif geri durarak, hızlıca mutfağı tarayıp, gözümüze çarpan ilk gereksiz mutfak malzemesini ön plana çıkartarak, “Bu airfryer ne işe yarıyor? Evde fırın mı yok? Patates kızartmak için buna para mı verilir Allah aşkına? Neymiş, yağsız patates kızartıyormuş! Peh, patates dediğin yağlı olur. Davul gibi makineyi getirip mutfağın ortasına koyarken iyi, benim kahve ekipmanıma yer yok, öyle mi?” gibi söylemlerle ve safları sıkı tutarak saldırıya devam ediyoruz. Eğer bu saldırıda da başarılı olamazsanız, bulunduğunuz ortamı hızlıca terk ederek, telefondan arabesk bir parça açıyorsunuz. Küçük Emrah’tan “Ben Yetim” ve akabinde sitem dolu “Sen Affetsen Ben Affetmem” şarkısını yapıştırıyoruz. Ama endişelenmeyin, bu süreç en fazla iki gün kadar sürüyor. Sonrasında yeni ekipmanınızla demlediğiniz güzel bir kahveyi eşinizle birlikte yudumlarken, “Kahve çok güzelmiş. Sen ne tadı alıyorsun şu an?” sorusuna eşinizin vereceği cevabı dinlerken, “Min-El Aşk ve Min-El Garaib” şarkısını mırıldanabilirsiniz.
Hocam harikasın. Gelecek nesillere yol haritası olacacak bu tavsiyeler :)

Geri