Aynen o kartal varya o kartal... O kola da basıp, o kahvenin şıkır şıkır akışını izleyeceğim birgün büyük keyifleSürekli ucundan dönüyorum... Ama o kartal birgün bizim mutfakta da uçacak![]()
İyi kötü her yerden bi yorum bi görüş tırtıklamaya çalışıyorum hocam, kusura bakmayın yanlış anlaşılma içinYok yanlış anlaşıldı,kingrinder hiç kullanmadım bilmiyorum. Ben başka grinderlar aldım keşfetme süreçlerinde zamanındaonlar yatıyor şimdi
Kartalı ayrı da satılıyorAynen o kartal varya o kartal... O kola da basıp, o kahvenin şıkır şıkır akışını izleyeceğim birgün büyük keyifle![]()
YaramazBiri şunların çok da işe yaramadığını söylerse çok sevinirim![]()
Güzelmiş bunlar hocam, aklıma girdi şimdi. Yalnız bu başlık amacının tersine hizmet ediyor gibiBiri şunların çok da işe yaramadığını söylerse çok sevinirim![]()
Ben aldım baya iyi gibi geldi bana profesyonel arkadaşlar ne der bilememBiri şunların çok da işe yaramadığını söylerse çok sevinirim![]()
Kredi kartı ekstren ayyuka çıktığında ve bu sebeple, allah muhafaza hanımefendi evden kovduğunda, yatacak yatağın, kaynayan tencerem var.8mart indiriminde kahve.com'dan Hario Mügen aldım. Alma sebebim de sitede dolaşırken sürekli karşıma çıkması![]()
Eksik olma dostum, cansın. BilmukabeleKredi kartı ekstren ayyuka çıktığında ve bu sebeple, allah muhafaza hanımefendi evden kovduğunda, yatacak yatağın, kaynayan tencerem var.
Bil istedim![]()
Ben her sabah bu rüyayla uyanıyorum dostum. Bir gün gelecek ve affedersin gagama sıçacak benim hatunkişisiEksik olma dostum, cansın. Bilmukabele![]()
Ben bizimkiler görmesin diye kargocuyu apartman kapısında yakalıyorumBen her sabah bu rüyayla uyanıyorum dostum. Bir gün gelecek ve affedersin gagama sıçacak benim hatunkişisi
Hani 8 martta aldığın mugen’i al hayatım emekçi kadınlar günün kutlu olsun. Sana hediye aldımda diyemezsin
Kıvıracak yerimiz yok![]()
Ben her sabah bu rüyayla uyanıyorum dostum. Bir gün gelecek ve affedersin gagama sıçacak benim hatunkişisi
Hani 8 martta aldığın mugen’i al hayatım emekçi kadınlar günün kutlu olsun. Sana hediye aldımda diyemezsin
aybaşında aldığım tetra deneme setini hanım görmesin diye kargo şubesinden kendim alıp kendisi eve gelmeden kutuyu sakladım. firma da sağolsun kutudan ve kağıttan çekinmemiş paketlerken, umarım yakalanmadan evden çıkartabilirim boşları :/Ben bizimkiler görmesin diye kargocuyu apartman kapısında yakalıyorum
Ben bizimkiler görmesin diye kargocuyu apartman kapısında yakalıyorum
aybaşında aldığım tetra deneme setini hanım görmesin diye kargo şubesinden kendim alıp kendisi eve gelmeden kutuyu sakladım. firma da sağolsun kutudan ve kağıttan çekinmemiş paketlerken, umarım yakalanmadan evden çıkartabilirim boşları :/
Ben her sabah bu rüyayla uyanıyorum dostum. Bir gün gelecek ve affedersin gagama sıçacak benim hatunkişisi
Benim ilk yok ettiklerim faturalarıaybaşında aldığım tetra deneme setini hanım görmesin diye kargo şubesinden kendim alıp kendisi eve gelmeden kutuyu sakladım. firma da sağolsun kutudan ve kağıttan çekinmemiş paketlerken, umarım yakalanmadan evden çıkartabilirim boşları :/
bekara da rahat yok
ben de iş yerindeki arkadaşlardan saklıyorum artık herkes yargılamaya başladı, her kargo geldiğinde "GENE NE ALDIN?" diyorlar![]()
Ben bizimkiler görmesin diye kargocuyu apartman kapısında yakalıyorum
Hocam harikasın. Gelecek nesillere yol haritası olacacak bu tavsiyelerKahve ve Ekipmanlarını Eşinize Kabul Ettirme Süreçleri Hakkında Kısa Bilgilendirme
Yeni aldığınız bir ekipmanı eşinize kabul ettirme ve o güzelim ekipmana mutfakta yer açma süreçlerinde yapılacakları aşağıda kısaca özetledim. Umarım faydalı olur.
1- Kendini acındırma: “Şu sıkıcı hayatta az da olsa kafamı rahatlatacak, iş ve gündem kargaşasından uzaklaşabileceğim bir uğraşım olmasın mı? Öleyim mi?” gibi cümleler kurabilirsiniz. Akabinde, “Bu yaşıma geldim, gün yüzü görmedim. Bu hayattan tek beklentim sizin mutlu olmanız.” minvalinde eklemeler de yapılabilir. Vurucu cümle ise (kişiden kişiye değişebilir), “Çocukken bir bisikletim bile olmadı. Kahve de mi içmeyelim.” Bu cümleyi de söyledikten sonra, hanım kişisi halen daha insafa gelmemiş ise, işiniz zor. Allah yar ve yardımcınız olsun. Gazanız mübarek olsun. Saldırıya hazırlanın.
2- Saldırı: Bir numaralı madde işe yaramadıysa, saldırıya geçeceksiniz. “Daha geçen hafta aldığın ayakkabının fiyatını göstertme bana.” Bu cümlede “ayakkabı” yerine, geçen hafta aldığı ve masraf çıkartıcı herhangi bir ürün ismi olabilir. Endişelenmeyin, eşiniz geçen hafta mutlaka bir şeyler almıştır. Hemen akabinde, “Senin aldığın ayakkabıları beraber giymiyoruz. Ama benim aldığım kahveleri beraber içiyoruz. Hem de çok gördüğün kahve ekipmanlarımla demlediğim kahveyi…” cümlesiyle devam ediyoruz. Mutfakta yer olmadığına dair söylemlerle karşı atak gelebilir. Hafif geri durarak, hızlıca mutfağı tarayıp, gözümüze çarpan ilk gereksiz mutfak malzemesini ön plana çıkartarak, “Bu airfryer ne işe yarıyor? Evde fırın mı yok? Patates kızartmak için buna para mı verilir Allah aşkına? Neymiş, yağsız patates kızartıyormuş! Peh, patates dediğin yağlı olur. Davul gibi makineyi getirip mutfağın ortasına koyarken iyi, benim kahve ekipmanıma yer yok, öyle mi?” gibi söylemlerle ve safları sıkı tutarak saldırıya devam ediyoruz. Eğer bu saldırıda da başarılı olamazsanız, bulunduğunuz ortamı hızlıca terk ederek, telefondan arabesk bir parça açıyorsunuz. Küçük Emrah’tan “Ben Yetim” ve akabinde sitem dolu “Sen Affetsen Ben Affetmem” şarkısını yapıştırıyoruz. Ama endişelenmeyin, bu süreç en fazla iki gün kadar sürüyor. Sonrasında yeni ekipmanınızla demlediğiniz güzel bir kahveyi eşinizle birlikte yudumlarken, “Kahve çok güzelmiş. Sen ne tadı alıyorsun şu an?” sorusuna eşinizin vereceği cevabı dinlerken, “Min-El Aşk ve Min-El Garaib” şarkısını mırıldanabilirsiniz.