Yiğit Bey indirim hangi güne kadar geçerli? Birde kargo konusunda yardımcı olabilir misinzi?Merhaba,
İlk duyurumuz Lelit Espresso makineleri aşağıdaki ürünlerde çok iyi fiyatlar çalıştık.
Özellikle yeni başlayanlar için 3 tane giriş modelinin fiyatını piyasadaki en uygunlar arasına getirdik umarız faydalı olabilir.
Bonus forum indirim kodu çalışmaktadır. : kahvekulubunet
Lelit Anna PL41TEM PİD
![]()
Gelbura.com | Başka Yerde Arama Gelbura
Özel Ürünler Muhteşem Fiyatlar Yüksek Müşteri Memnuniyeti Politikası ile birleşir Gelbura.com da her zaman daha iyi hizmet anlayışı ilewww.gelbura.comLelit Glenda PL41PLUS
![]()
Özel Ürünler Muhteşem Fiyatlar Yüksek Müşteri Memnuniyeti Politikası ile birleşir Gelbura.com da her zaman daha iyi hizmet anlayışı ilewww.gelbura.comLelit Glenda PL41PLUST PİD
![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten Alışverişin Doğru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Lelit Grace PL81T
![]()
Özel Ürünler Muhteşem Fiyatlar Yüksek Müşteri Memnuniyeti Politikası ile birleşir Gelbura.com da her zaman daha iyi hizmet anlayışı ilewww.gelbura.comLelit PL91T
![]()
Özel Ürünler Muhteşem Fiyatlar Yüksek Müşteri Memnuniyeti Politikası ile birleşir Gelbura.com da her zaman daha iyi hizmet anlayışı ilewww.gelbura.comLelit PL92T
![]()
Özel Ürünler Muhteşem Fiyatlar Yüksek Müşteri Memnuniyeti Politikası ile birleşir Gelbura.com da her zaman daha iyi hizmet anlayışı ilewww.gelbura.comLelit Bianca PL162T
![]()
Lelit Bianca PL162T V3 Çift Kazanlı-Pedallı Ticari Espresso Makinesi-ÖN SİPARİŞ- Fiyat
ÖN SİPARİŞTİR. EKİM SONU İLK TESLİMATLARBianca - PL162T PİDBIANCA: GERÇEK BİR BARİSTAN DEĞİLSEN, BİZDEN UZAK DUR !Bianca, E61 grubu, su...www.gelbura.com
Lelit Mara X PL62X
![]()
Özel Ürünler Muhteşem Fiyatlar Yüksek Müşteri Memnuniyeti Politikası ile birleşir Gelbura.com da her zaman daha iyi hizmet anlayışı ilewww.gelbura.comLelit Anita PL042TEMD
![]()
Özel Ürünler Muhteşem Fiyatlar Yüksek Müşteri Memnuniyeti Politikası ile birleşir Gelbura.com da her zaman daha iyi hizmet anlayışı ilewww.gelbura.comLelit Fred PL043MMI
![]()
Özel Ürünler Muhteşem Fiyatlar Yüksek Müşteri Memnuniyeti Politikası ile birleşir Gelbura.com da her zaman daha iyi hizmet anlayışı ilewww.gelbura.com
Sanırım kaçırdık hocam.@Globally açıkçası pazara kadar indirimler devam ederse bende Lelit Glenda düşünüyorum.
Merhaba, ben sitede göremedim de ssp mp dişli ayrı olarak satılıyor mu, df64ü alırken stock burrler ile almıştım. Belki fiyata göre mp düşünebilirim.Merhaba, yoğun talep üzerine indirimleri İndirimleri Pazar gecesine kadar uzatma kararı aldık.
1 tane de ben aldım ve bugün elime geçti. Teşekkürler @GloballyTimemore Chestnut X Litebayram hediyesi aldım kendime...
not: Timeore C2 Max almıştım sene başında onuda ilana koyayım bari

Yaklaşık olarak 3000 TL hocam indirimsizken. Timemore fish 800 ml. İndirimde şuan, kodla birlikte 2400 gibi bir şeye geliyor.Kettle’da indirim var mı ki, ben göremiyorum indirim?
Sonunda bende Lelit Glenda PID alabildim. Heyecanls bekliyorum. Umarım Arçelik K-3185 ten çok farkeder.Merhaba, yoğun talep üzerine indirimleri İndirimleri Pazar gecesine kadar uzatma kararı aldık.
Merhaba,1 tane de ben aldım ve bugün elime geçti. Teşekkürler @Globally
Bu arada eski kullandığım Timemore Slim, Chestnut X lite yanında hafif siklet kaldıChestnut X Lite malzeme kalitesi ve hafifliği ile oldukça iyi görünüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 20182
Ekli dosyayı görüntüle 20183
Ekli dosyayı görüntüle 20184
Çok teşekkür ederim açıkçası ben elektronik konusunda çok şansızım sizden Timemore 600 ml kettle almıştım oda bozuk çıkmıştı onu da değiştirmiştiniz. Benim başıma hep gelen bir şeyMerhaba, ürünü birebir değişimini yapacağız.
Büyük ihtimalle kargoda bu durum oluşmuş olmalı
Lelit ürünler için bir sonraki indirim ne zaman olur acaba kaçırdım... Fred alacaktımMerhaba, yoğun talep üzerine indirimleri İndirimleri Pazar gecesine kadar uzatma kararı aldık.