• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gelbura.com Bayram Kampanyası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,

İlk duyurumuz Lelit Espresso makineleri aşağıdaki ürünlerde çok iyi fiyatlar çalıştık.

Özellikle yeni başlayanlar için 3 tane giriş modelinin fiyatını piyasadaki en uygunlar arasına getirdik umarız faydalı olabilir.

Bonus forum indirim kodu çalışmaktadır. : kahvekulubunet

Lelit Anna PL41TEM PİD​

Lelit Glenda PL41PLUS​

Lelit Glenda PL41PLUST PİD​

Lelit Grace PL81T​

Lelit PL91T​

Lelit PL92T​

Lelit Bianca PL162T​

Lelit Mara X PL62X​

Lelit Anita PL042TEMD​

Lelit Fred PL043MMI​

Yiğit Bey indirim hangi güne kadar geçerli? Birde kargo konusunda yardımcı olabilir misinzi?

@Globally açıkçası pazara kadar indirimler devam ederse bende Lelit Glenda düşünüyorum.

Ne yazıkki kartın kesilmesini bekledim. Bitti indirim. Cidden üzüldüm.

Timemore Chestnut X Lite :) bayram hediyesi aldım kendime...

not: Timeore C2 Max almıştım sene başında onuda ilana koyayım bari
1 tane de ben aldım ve bugün elime geçti. Teşekkürler @Globally
Bu arada eski kullandığım Timemore Slim, Chestnut X lite yanında hafif siklet kaldı:) Chestnut X Lite malzeme kalitesi ve hafifliği ile oldukça iyi görünüyor.

20220507_152443_small.jpg
20220507_152620_small.jpg
20220507_152527_small.jpg

Merhaba, yoğun talep üzerine indirimleri İndirimleri Pazar gecesine kadar uzatma kararı aldık.
Sonunda bende Lelit Glenda PID alabildim. Heyecanls bekliyorum. Umarım Arçelik K-3185 ten çok farkeder.

Bayram kampayası ile aldığım glenda elime ulaştı ancak buhar açma vanası yamuk geldi ☹️☹️☹️

Ekli dosyalar

• SAVE_20220510_195938.jpg
    SAVE_20220510_195938.jpg
    40.2 KB · Görüntüleme: 132
@Globally sitedeki whatsapp numarasına da yazdım.

Merhaba, ürünü birebir değişimini yapacağız.

Büyük ihtimalle kargoda bu durum oluşmuş olmalı
Çok teşekkür ederim açıkçası ben elektronik konusunda çok şansızım sizden Timemore 600 ml kettle almıştım oda bozuk çıkmıştı onu da değiştirmiştiniz. Benim başıma hep gelen bir şey ☹️. Yakında bana kimse ürün satmayacak.

Geri