• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gelbura.com Bayram Kampanyası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Neden emaillere cevap vermediklerini ben de anlamadım. Olumlu veya olumsuz cevap vermiyorlar. Bu yüzden Timemore tartıyı Çinden sipariş verdim.
Merhaba,
Şirketimiz 25 temmuzda tatile girmiştir bayram sonrası mail taleplerine bakan ekip ilgilenecektirler

Ama buradan iletişim kurarsanız bayram döneminde gecikmelide olsa sorulara cevap mutlaka verilecektir. 😊

platform üzerinden direkt mesaj yazarsanız daha hızlı dönüş yapmış oluruz

Merhaba,
Şirketimiz 25 temmuzda tatile girmiştir bayram sonrası mail taleplerine bakan ekip ilgilenecektirler

Ama buradan iletişim kurarsanız bayram döneminde gecikmelide olsa sorulara cevap mutlaka verilecektir. 😊

platform üzerinden direkt mesaj yazarsanız daha hızlı dönüş yapmış oluruz
Merhaba, ben size bayramdan önce, 2 Temmuzda email atmıştım. Size havale ile alsam Timemore fiyatı ne olur diye sormuştum.

Merhaba,

Timemore Black Mirror Hassas Tartı kalmamış gözüküyor stok ne zaman yenilenir?

@Globally

Merhabalar,

Siparişlerin %90 kadarı bugün kargolanmıştır, geri kalanlar siparişler yarın kargoya verilecektir. Gösterilen ilgi için çok teşekkür ederiz.

Saygılar.

Merhaba,

Timemore Black Mirror Hassas Tartı kalmamış gözüküyor stok ne zaman yenilenir?

@Globally

Stoklar güncellendi.

Son düzenleme:
Black mirror'ı dün teslim aldım, gayet şık gerçekten.
Önceden kullandığım kırmızı mutfak tartısına kıyasla çok daha iyi yakıştı kahve köşesine :D

Ben Caner Tamuroğlu, 21 Temmuz 2021'de Gelbura'dan aldığım kahve hala ne yollandı, ne de yollayamadıkları için parası iade edildi. Kaç defa iletişime geçmeme rağmen, Yolladı görünüp yollayamadıklarını, hata yaptıklarını söylemelerine rağmen 19 gündür paramı iade etmiyorlar.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    209 KB · Görüntüleme: 103
  • 2.png
    2.png
    183.4 KB · Görüntüleme: 102
  • 3.png
    3.png
    182.5 KB · Görüntüleme: 94
  • 4.png
    4.png
    207.2 KB · Görüntüleme: 103
Ben Caner Tamuroğlu, 21 Temmuz 2021'de Gelbura'dan aldığım kahve hala ne yollandı, ne de yollayamadıkları için parası iade edildi. Kaç defa iletişime geçmeme rağmen, Yolladı görünüp yollayamadıklarını, hata yaptıklarını söylemelerine rağmen 19 gündür paramı iade etmiyorlar.

Merhaba Caner Bey,

Siparişinizi incelediğimizde destek talebi açtığınızı fakat sipariş iade talebi açılmadığını görmekteyiz.

Tarafımıza ulaşan iade talebi olmadığından para iadesi sistemden oluşmamış. Biz şimdi kullanıcı hesabınız üzerinden iade talebinizi açtık ve iadenizi onayladık ve bankanıza iletilmiştir.

Aşağıdaki referans numarasından takip edebilirsiniz.
Referans Numara: 120604954065

Bu aksaklığın yaşanması bizden kaynaklı eksik yönlendirme veya bilgilendirme olmuş olması. Gerekli kişilere ve departmana uyarılarımızı yapıyoruz

Yaşanan gecikme içinde hesabınıza hediye çeki yüklemesi yapılmıştır.

Gelbura da iletişim aksaklıkları olduğu kesin . Bu ,kadro darlığından veya iş bolumunun doğru yapilamamasindan kaynaklı olabilir. Ancak 90 TL nin üzerine yatabileceklerine veya binbir emekle oluşturulup geliştirilmeye çalışılan firma itibarlarını basit bir tutar için riske atabileceklerine ihtimal vermiyorum. Sanki sizin de tepkileriniz biraz ölçüsüz olmuş gibi...kalın saglicakla

Merhaba Caner Bey,

Siparişinizi incelediğimizde destek talebi açtığınızı fakat sipariş iade talebi açılmadığını görmekteyiz.

Tarafımıza ulaşan iade talebi olmadığından para iadesi sistemden oluşmamış. Biz şimdi kullanıcı hesabınız üzerinden iade talebinizi açtık ve iadenizi onayladık ve bankanıza iletilmiştir.

Aşağıdaki referans numarasından takip edebilirsiniz.
Referans Numara: 120604954065

Bu aksaklığın yaşanması bizden kaynaklı eksik yönlendirme veya bilgilendirme olmuş olması. Gerekli kişilere ve departmana uyarılarımızı yapıyoruz

Yaşanan gecikme içinde hesabınıza hediye çeki yüklemesi yapılmıştır.
Cevabınız, ilginiz ve çözümünüz için teşekkür ederim. 10 dakikada çözülebilecek bir sorun için 19 gün bekledim ama artık sorun yok. Tekrardan teşekkür ederim.

Gelbura da iletişim aksaklıkları olduğu kesin . Bu ,kadro darlığından veya iş bolumunun doğru yapilamamasindan kaynaklı olabilir. Ancak 90 TL nin üzerine yatabileceklerine veya binbir emekle oluşturulup geliştirilmeye çalışılan firma itibarlarını basit bir tutar için riske atabileceklerine ihtimal vermiyorum. Sanki sizin de tepkileriniz biraz ölçüsüz olmuş gibi...kalın saglicakla
Tepkilerimde bir ölçüsüzlük, saygısızlık veya hakaret yok, gayet ölçülü cevaplar verdim. Sonuçta talep edilen ürün var ve ''yollandı'' denmesine rağmen yollanmayan bir ürün var ve bu ürün bir kahve, yani daimi tüketim ürünü. Verilemeyen teknik destek var ve daha birçok destek talebi yazışmaları var ki onları burada zaten yer kaplamaması için paylaşmadım. Ben 90 liranın üzerine yattılar gibi bir imada da bulunmadım, 90 TL'lik ürünün iadesini bile yapamayan müşteri destek hattı dedim. Yani destek durumu cidden sorunlu. Ama sonuçta burada sorunum bir şekilde şirket sahibi ismi altında çözüldü ve sorunum halloldu.

Geri