moretimeforcoffee
Barista
Mzungu vardı bir ara ne oldu ona?
Herkes sihri öğrendi, sihirbazların sayısı arttıMzungu vardı bir ara ne oldu ona?
neymiş sihir ben kaçırmışımHerkes sihri öğrendi, sihirbazların sayısı arttı![]()
Şu an herkesin harıl harıl yaptığı fermantasyonneymiş sihir ben kaçırmışım![]()
Tanıdık kahve gelmiş

+1Kavrum dark olmuş. Fermente bir kahve olduğu düşünülünce dark ve fermente tadları dengelemek oldukça zor oldu.
Karısı Terk edip kaçtıgından beri ayarı kaçtı.Ekli dosyayı görüntüle 34463
O eski halinden eser yok şimdi.
Reçete :
Hario V60 - 02
13gr 1:15 - 3 döküş, 2 dk civarı
Kpro 6.7 Klik
86C Nestle Su
Kavrum dark olmuş. Fermente bir kahve olduğu düşünülünce dark ve fermente tadları dengelemek oldukça zor oldu. Verdiğim reçete 3. denememden. En içilebilir hali ama çıktı hala güzel değil.
Flavor Medium, kurutulmuş şeftali, tropikal, fermented, kakoa, baharat ( karabiber ),
After taste Medium to Low, kakoa, ve fındık kalıyor, ,
Asitide, hit and run şeklinde, ilk başta geliyor ve sonra komple kayboloyor.
Tatlılık baskın main taste, brown sugar
ya nereden biliyorsunuz pembe dizi gibi adamların hayatınıKarısı Terk edip kaçtıgından beri ayarı kaçtı.
Var mı böyle bir olay yoksa espri mi?Karısı Terk edip kaçtıgından beri ayarı kaçtı.
Var. Bir ara instagram da paylaşıyordu çocuğumu göstermiyor VS diye.Var mı böyle bir olay yoksa espri mi?
Tutarlılık adına bir kale daha düşmüş.Var. Bir ara instagram da paylaşıyordu çocuğumu göstermiyor VS diye.
Kadının anlattıkları doğruysa adam zaten ileri derece sıkıntılı birisiymiş.
Ateş olsa cürmüm kadar yer yakarşimdi adam bizim forumu okuya sarmasın bize![]()
Bilmeyenler için aydınlatsanızBence Ivica’nın (Coffea Circulor) ahı tuttu. Bilenler bilir Mzungu projesinin kökenini ve Gardelli’nin nasıl ele geçirdiğini.
Olay nedir hocam? Ivika Gardelli'nin eski koçu/hocası diye biliyorum.Bence Ivica’nın (Coffea Circulor) ahı tuttu. Bilenler bilir Mzungu projesinin kökenini ve Gardelli’nin nasıl ele geçirdiğini.