• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Gaggia New Classic Pro Espresso Makinesi, 2019, Siyah

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan osseous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
11500

osseous

Yeni Üye
İsim
İsmail
Daha fazla  
İsim
İsmail
Espresso Makinesi
Jura E8
Değirmen
Comandante C40
Ekipmanlar
Moccamaster Select, V60, Fellow Stagg EKG
Merhabalar,

Gaggia RI9480/14 New Classic Pro 2019 Siyah modelidir. 2023 Ocak'ta Teknosa'dan satın alınmıştır.
Herhangi bir problemi veya deformasyonu bulunmamaktadır. Her zaman sadece arıtma su ile kullanılmıştır.
Yanında fotoğraflardaki Motta 8102/G 58,4 mm tamper ve Motta 750 ml siyah süt potunu da vereceğim.

Daha çok evden çalıştığım süreçte kullandığım, uzun süredir aktif olarak pek kullanmadığım için ve ev halkının da daha rahat kullanabileceği tam otomatik bir makineye geçmeyi düşündüğüm için satmaya karar verdim.

İstanbul Maltepe'deyim. Elden teslim öncelikli tercihim olur.

IMG_1507.jpeg

Ekli dosyalar

• IMG_1498.jpeg
    IMG_1498.jpeg
    75.7 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_1501.jpeg
    IMG_1501.jpeg
    99.3 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_1502.jpeg
    IMG_1502.jpeg
    90 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba sizce pid modifikasyonu yapılmadan kullanmaya değer bir makine midir?

Merhaba. Modifikasyonlu şekilde tecrübe etmedim hiç açıkçası. Fakat Modsuz haliyle bile gayet tatmin edici sonuçlar aldım ben kullandığım süreçte. Forumda modun yarattığı avantajların konuşulduğu başlıklar var onları inceleyebilirsiniz isterseniz.
Ama beni özellikle sütlü yaptığım kahvelerde gayet memnun etti. Sadece espresso olarak tükettiğimizde belki daha bariz fark ortaya çıkabilir tabi ama o da benim için yeterli geliyor.

Geri