Mühendis abi
Barista
- İsim
- Murat
Daha fazla
- İsim
- Murat
- Espresso Makinesi
- Gaggia Classic Pro, Ascaso Baby T
- Değirmen
- Eureka Oro Mignon Single Dose, Commandante MK4,
- Ekipmanlar
- Timemore tartı, cold brew, V60 ekipmanları
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Ataşehir
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Kadıköy
Merhaba, satın almanızı yaparken şekildeki gibi PID üzerinden gidip, box kit olarak seçtiğinizde iki kit birbirine entegre şekilde geliyor. Box dediğimiz yapının içinde PID ünitesi için yer var, fotoğraflardan da görebilirsiniz.Box kit ve PID satın aldığımızda. PID'yi o box içine entegre ediyoruz sanırım ? PID dışarıda durmuyor. Daha temiz bir görüntü için Box kit + PID sipariş etmemiz mi gerekiyor ?
Elegant kit'te ise kutu yok ancak PID ünitesi kapağın üzerinde ister metal, ister 3D print plastik kutunun içinde duruyor.
Hiçbir kitte PID ünitesi tek başına kablolarıyla beraber durmuyor. Makinenizin görünümünün nasıl olacağını aşağıdaki konu başlığı altındaki fotoğraflardan da görebilirsiniz:
Herkese merhaba,
Bildiğiniz gibi Mühendis Abi markasıyla 2 yılı aşkın bir süredir PID kit, OPV yayı ve XXL buhar termostatı satışını yapıyoruz. Uzun bir süredir, Gaggia Classic kullanıcısı olup makinesine PID kit yanında akış profilleme ve preinfüzyon amaçlı manometre ve dimmer taktırmak isteyen kullanıcılardan talepler alıyordum. Bir yandan bu konuda taleplerin artması nedeniyle, bir yandan da gün geçtikçe karşıma daha fazla çıkmaya başlayan denek haline gelmiş sorunlu makineleri tamir ettikçe bu eklentiyi de portföye eklemenin bir zorunluluk haline geldiğini hissettim. 3 aylık bir...
Bildiğiniz gibi Mühendis Abi markasıyla 2 yılı aşkın bir süredir PID kit, OPV yayı ve XXL buhar termostatı satışını yapıyoruz. Uzun bir süredir, Gaggia Classic kullanıcısı olup makinesine PID kit yanında akış profilleme ve preinfüzyon amaçlı manometre ve dimmer taktırmak isteyen kullanıcılardan talepler alıyordum. Bir yandan bu konuda taleplerin artması nedeniyle, bir yandan da gün geçtikçe karşıma daha fazla çıkmaya başlayan denek haline gelmiş sorunlu makineleri tamir ettikçe bu eklentiyi de portföye eklemenin bir zorunluluk haline geldiğini hissettim. 3 aylık bir...
- Mühendis abi
- Cevaplar: 24
- Forum: Üyelerimizin Ürünleri