• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Gaggia Classic Pro PID demleme ve buhar kiti

Ürünün Fiyatı
5250
Herkese merhaba,

Mart ayı sonuna kadar geçerli olacak şekilde yay ve termostat dahil tüm ürünlerde 50 TL (kod: Mart50)
1000 TL üzeri alışverişlerde geçerli olacak şekilde ise 100 TL (kod: Mart100) indirim tanımladım.

Stoklarla sınırlıdır.

Bu arada çok yakında başka ürünlerle karşınızda olacağım. Şu an deneme aşamasında olduğum ürünün görselini yüklüyorum.

Selamlar,

Ekli dosyalar

• Preheat mode.jpg
    Preheat mode.jpg
    85.2 KB · Görüntüleme: 220
Merhaba, bugün Gaggia Classic'in son modeli olan Evo Pro'nun PID kit uygulamasını yaptım.
Gaggia Classic 2019 serisine göre kablo soketleri değiştiği için şekildeki gibi tornavida ile bastırarak kabloları çıkartmak gerekiyor.
Onun dışında uygulama ile ilgili herhangi bir fark bulunmuyor.

Uygulama klavuzunu en kısa sürede güncelleyeceğim. Bu süre zarfında Evo Pro kullanıcıları aşağıdaki fotoğraflarda görüldüğü şekilde uygulayabilirler.

Ekli dosyalar

• Ferrari (1 of 1).jpg
    Ferrari (1 of 1).jpg
    105.9 KB · Görüntüleme: 145
  • IMG_4605.jpeg
    IMG_4605.jpeg
    80 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_4610.jpg
    IMG_4610.jpg
    70.7 KB · Görüntüleme: 145
Merhabalar,

PID kit'e ek olarak tasarladığımız, manometre ve dimmer içeren yeni kitimiz Gaggia ELEGANT'ı aşağıdaki konudan incelemenizi öneririm

Murat Bey'den PID kiti almıştım uzun bir aradan sonra fırsat bulup geçen haftalarda kendim montajını yaptım. Montaj sırasındaki sorularıma da hızlıca whatsapp üzerinden dönüş sağladı buradan da teşekkür ederim.

PID gerekten çok fark yarattı. 40 gr çıktı alırken 91 derecenin altına düşmeyen bir stabilite getirdi makineye. Temp surf yapmaya çalışmaktan yorulmuştum artık. Çıktılarda da sıcaklığın bir değişken olmamasının faydasını gördüm. Eskiden 10 çıktının 4-5'inde yakalayabildiğim optimum noktayı her seferinde tutturabiliyorum artık.

Montajı da aslında göz korkutsa da 2-3 saat ayırarak yapılabilecek bir şey. Bu makineye sahip olan herkesin bu kiti alıp kendi montajlamasını tavsiye ederim. Makinenin parçaları ve işleyişi kafanızda oturuyor. Güzel de bir pazar günü projesi olur başlamışken değirmeninizi falan da temizlersiniz :D

Murat Bey'e tekrardan teşekkürler, ileride diğer eklentilerini de eklemek isteyeceğimden şüphem yok.

Murat Bey'den PID kiti almıştım uzun bir aradan sonra fırsat bulup geçen haftalarda kendim montajını yaptım. Montaj sırasındaki sorularıma da hızlıca whatsapp üzerinden dönüş sağladı buradan da teşekkür ederim.

PID gerekten çok fark yarattı. 40 gr çıktı alırken 91 derecenin altına düşmeyen bir stabilite getirdi makineye. Temp surf yapmaya çalışmaktan yorulmuştum artık. Çıktılarda da sıcaklığın bir değişken olmamasının faydasını gördüm. Eskiden 10 çıktının 4-5'inde yakalayabildiğim optimum noktayı her seferinde tutturabiliyorum artık.

Montajı da aslında göz korkutsa da 2-3 saat ayırarak yapılabilecek bir şey. Bu makineye sahip olan herkesin bu kiti alıp kendi montajlamasını tavsiye ederim. Makinenin parçaları ve işleyişi kafanızda oturuyor. Güzel de bir pazar günü projesi olur başlamışken değirmeninizi falan da temizlersiniz :D

Murat Bey'e tekrardan teşekkürler, ileride diğer eklentilerini de eklemek isteyeceğimden şüphem yok.
Teşekkürler, güle güle kullanın:)

Kiti almadan önce makine mi yükseltsem diye çok düşünüyordum. Ama malum fiyatlar çok uçmuş durumda. Elimdelini geliştirmeye karar verip Murat Bey ile bir süre istişare yaptık. Hem pid kit hem de box kit alarak sistemi tamamlamış oldum. Biraz vakit ayırarak herkesin yapabileceğini düşünüyorum. Sadece sabırlu ve dikkatli olmak lazım. Şu an 36 gram çıktıyı 2.5 derece oynama ile alabiliyorum. İnanılmaz derecede stabilleşti. Özellikle buhar oerformasında gözle görülür bir artış var. Ben soru işareti olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum.

Merhabalar youtube kanalınızada yazdım fakat cevap alamadım bende bu ürünü tedarik etmek istiyorum hala devam ediyor musunuz ve son fiyat ne kadar oldu ?

Merhaba son fiyat 3750, bir aksilik olmaz ise önümüzdeki hafta stok olacak. Telefonunuzu yazarsanız oradan da haber veririm

Merhaba, Ekim ayında stok olacak. Numaranızı iletebilirseniz haber vereyim

Merhaba shopier üzerinden sipariş geçtim ne zaman gönderim sağlarsınız. Telefon numaranıza ulaşım sağlayamadım.

Merhaba shopier üzerinden sipariş geçtim ne zaman gönderim sağlarsınız. Telefon numaranıza ulaşım sağlayamadım.
Merhaba, sonradan konuştuk hallettik tabi ama mesajınız burada kalmış, olumlu, olumsuz yorumlarınızı da bırakabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler, güle güle kullanın.

Merhaba,
Şubat başı itibariyle stok olacak. Bilginize.
İlginize teşekkürler

Box kit ve PID satın aldığımızda. PID'yi o box içine entegre ediyoruz sanırım ? PID dışarıda durmuyor. Daha temiz bir görüntü için Box kit + PID sipariş etmemiz mi gerekiyor ?

Geri