• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Flower Dripper Deep 27

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ulaş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Deep27'yi kullanarak demlemeye yaparken sürekli hava kabarcığı çıkıyor. Sallıyorum, yavaş döküyorum, hızlı döküyorum ince kalın öğütüm deniyorum ancak yine de kabarcık çıkmaya devam ediyor. Bu normal mi? Sizde de demlerken hava kabarcığı çıkıyor mu?
Ozmotik akış, basınçtan kaynaklı sanırım, kahve yatağının çok yükselmesine izin vermeyin, su çok yukarı yükselmesin, şu videoda da bahsediliyor izlemek isterseniz.

@LMiura @Leylifer
Aslında ilk ön demleme (blooming) kısmında çok şiddetli bir havalanma oluyor (çekirdeğe de bağlı bu aslında)
Ancak birinci basamak sonrası kesintisiz döküş başlayınca kanallanma sona eriyor.
Benim çektiğim videoda, özellikle 03:34 sonrasında tamamen kesiliyor, yatağı yükseltmeden giriş-çıkış debisi neredeyse eşit şekilde gidince sıkıntı olmaması gerek.

Geri