Basima bisi gelmeyecekse Kaave'yi cok major degisiklikler yapmadilarsa tartismak bile gereksiz...kisisel gorusum market kahveleri dahil ictigim en basarisiz kahve.. a roasting guzel kampanyalar yapiyor, tetra-n guzel kampanyalar yapiyor, iki firma da urununun arkasinda. Bunlar disinda denk gelemediniz indirime, Anisah colombia kahveleri fiyat performans olarak iyi, yoresel setleri tavsiye etmiyorum..bu firmalardan her seferinde ayni urunu aliyorsunuz, her paket baska seyler degil... her acik kavuruyorum diyen yeni nesil kavurmuyor arkadaslar, dengesiz, ders olarak kavurmacilara verilecek kadar kotu cekirdekler yeni nesil yoresel kahve, nitelikli kahve diye dolaniyor piyasada...olm kave isinde guzel para var diyen herkes kaveci oldu... tetradan brazil santos aldim ofise, inanin piyasanin en ucuz kahvelerinden olan bu kahve bile dogru kavuruldugunda gayet afiyetle icildi
*a roasting lab, amazon.com.tr'de hep indirimde (3-4 aylik kavrum da denk geliyor 1 haftalik da hepsi fiyatina gore gayet keyifle icilir durumda)
*tetra-n trendyolda yoresel set uzun zamandir indirimde (hep yeni kavrum geliyor)
*anisah genelde hepsiburada uzerinde indirimde (yeni kavruma denk gelme ihtimalimiz dusuk ama gayet icilir keyifle)