• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fiyat performans kahve firmaları

zevkinize kesinlikle karışmak istemiyorum; ama 4 yıl cezve/ibrik şampiyonunun oranı 1:7.7
Cahil ne anlasın orandan bizim ki cahil işi işte koy 2-3 çay kaşığı tamam ama bir daha ki sefer bunu deniycem her dakika yeni bilgi teşekkür ederim valla

Bizimkisi hobi sizler kadar profesyonel olmaya ekipmanlarım el vermiyor şu anlık kendi çapım da eğleniyorum 😂
Çoğumuz french press'le başladık, emin ol bir iki kişi haricinde kimse profesyonel değil, "içiciyiz abi😂" keyifli fincanı yakalamak için buradayız. 👌

Çoğumuz french press'le başladık, emin ol bir iki kişi haricinde kimse profesyonel değil, "içiciyiz abi😂" keyifli fincanı yakalamak için buradayız. 👌
aynen öyle ben şahsen eğleniyorum kendime farklı demeyimler sağlayarak allahtan şu an kullandığım kahvenin kafein i düşük dünden beri 1.5 litre kahve içmişimdir taft kahve felan olsa komaya girerdim sanırım :D

İş yeri için kilosu 120-140tl arası kahve önerisi olacak arakadaşlar var mı .Daha öncesinde A Roasting Lab Colombia 'sı bu fiyatlara alıyorduk . Cafe Paco'nun Colombiası 120tl en mantıklı o gibi görünüyor .Başka tavsiyeleri olan varsa bekliyorum .Teşekkürler

İş yeri için kilosu 120-140tl arası kahve önerisi olacak arakadaşlar var mı .Daha öncesinde A Roasting Lab Colombia 'sı bu fiyatlara alıyorduk . Cafe Paco'nun Colombiası 120tl en mantıklı o gibi görünüyor .Başka tavsiyeleri olan varsa bekliyorum .Teşekkürler
Sanalbaharat ın colombiası nı bir deneyin bence kg fiyatı 95 tl

Kaave Roastery Grande Gusto Espresso Çekirdek metro marketlerde 90 tl civarında , (internette pahalı ama) 5 ay önce metro dan alıp denedim bana çok koyu kavrum geldi. Bu sene gittiğimPaloma hotelin kahve klubünde hep bu markayı kullnıyordu barista ve çok lezetli kahveler içtim. Baristaya sorduğumda bu markadan çok memnun olduklarını söyledi. Fakir markası üretiyormuş bir denenebilir​

Kaave Roastery Grande Gusto Espresso Çekirdek metro marketlerde 90 tl civarında , (internette pahalı ama) 5 ay önce metro dan alıp denedim bana çok koyu kavrum geldi. Bu sene gittiğimPaloma hotelin kahve klubünde hep bu markayı kullnıyordu barista ve çok lezetli kahveler içtim. Baristaya sorduğumda bu markadan çok memnun olduklarını söyledi. Fakir markası üretiyormuş bir denenebilir

Bu yaz ben de Beldibi Paloma'ya gittim. Her gün sabah kahvaltı sonrası TK içtiğim için merak ettim, baktım bir gün kiloluk paketi boşalmış kap içine boca ediyordu bardaki görevli arkadaş. Boş paketi rica ettim, baktım bu Kaave markası. TK'sı gayet güzeldi valla, ben beğendim.
tk.JPG
Daha sonra otomat yapımı bir de Americano rica ettim, o da fena değildi.(y)
Çekirdek öğüten dev otomat cihazlardandı.

Basima bisi gelmeyecekse Kaave'yi cok major degisiklikler yapmadilarsa tartismak bile gereksiz...kisisel gorusum market kahveleri dahil ictigim en basarisiz kahve.. a roasting guzel kampanyalar yapiyor, tetra-n guzel kampanyalar yapiyor, iki firma da urununun arkasinda. Bunlar disinda denk gelemediniz indirime, Anisah colombia kahveleri fiyat performans olarak iyi, yoresel setleri tavsiye etmiyorum..bu firmalardan her seferinde ayni urunu aliyorsunuz, her paket baska seyler degil... her acik kavuruyorum diyen yeni nesil kavurmuyor arkadaslar, dengesiz, ders olarak kavurmacilara verilecek kadar kotu cekirdekler yeni nesil yoresel kahve, nitelikli kahve diye dolaniyor piyasada...olm kave isinde guzel para var diyen herkes kaveci oldu... tetradan brazil santos aldim ofise, inanin piyasanin en ucuz kahvelerinden olan bu kahve bile dogru kavuruldugunda gayet afiyetle icildi :)

*a roasting lab, amazon.com.tr'de hep indirimde (3-4 aylik kavrum da denk geliyor 1 haftalik da hepsi fiyatina gore gayet keyifle icilir durumda)
*tetra-n trendyolda yoresel set uzun zamandir indirimde (hep yeni kavrum geliyor)
*anisah genelde hepsiburada uzerinde indirimde (yeni kavruma denk gelme ihtimalimiz dusuk ama gayet icilir keyifle)

Son düzenleme:
Basima bisi gelmeyecekse Kaave'yi cok major degisiklikler yapmadilarsa tartismak bile gereksiz...kisisel gorusum market kahveleri dahil ictigim en basarisiz kahve.. a roasting guzel kampanyalar yapiyor, tetra-n guzel kampanyalar yapiyor, iki firma da urununun arkasinda. Bunlar disinda denk gelemediniz indirime, Anisah colombia kahveleri fiyat performans olarak iyi, yoresel setleri tavsiye etmiyorum..bu firmalardan her seferinde ayni urunu aliyorsunuz, her paket baska seyler degil... her acik kavuruyorum diyen yeni nesil kavurmuyor arkadaslar, dengesiz, ders olarak kavurmacilara verilecek kadar kotu cekirdekler yeni nesil yoresel kahve, nitelikli kahve diye dolaniyor piyasada...olm kave isinde guzel para var diyen herkes kaveci oldu... tetradan brazil santos aldim ofise, inanin piyasanin en ucuz kahvelerinden olan bu kahve bile dogru kavuruldugunda gayet afiyetle icildi :)

*a roasting lab, amazon.com.tr'de hep indirimde (3-4 aylik kavrum da denk geliyor 1 haftalik da hepsi fiyatina gore gayet keyifle icilir durumda)
*tetra-n trendyolda yoresel set uzun zamandir indirimde (hep yeni kavrum geliyor)
*anisah genelde hepsiburada uzerinde indirimde (yeni kavruma denk gelme ihtimalimiz dusuk ama gayet icilir keyifle)
Aynen ben bir yıl boyunca ucuz fiyatlı Kenya .Kolombiya .Endenozya ne varsa denedim üç aşağı beş bir birbirine benziyordu .Sonra bu kulübü ve Montag dan Nenseboyu keşfedince ve farklı dünyalar olduğunu anladım 😀

Sanalbaharattan alıyordum onceleri sonra a roasting lab a gectim kesinlikle daha iyidi derken fiyatlar 2 ye katladi acaba sanalbaharat fiyatlarina yakin ondan daha iyi onerebileceginiz firmalar var midir ?

Geçen ay iş yeri için cafe paco intense aldım çok beğenmedim.Trendyolda kahve dünyasının kahvelerinde bu gün kampanya vardı hâlâ duruyorsa 200 Gr 30 TL civarında 150 ye 30 TL indirim var .Kilosu 120tl ye geliyor .

Afro Turco Foods diye bir site var Kenya,Uganda ,Brundi kahveleri 10 aralığa kadar yüzde 25 indirimli kilosu 165tl ye geliyor.

Ben geçen hafta eşime içirmek için (kendisi benim içtiklerimi meyve suyu gibi buluyor da) Calibre 9 mm aldım. Daha önce de Calibre'den çok almıştım yine oraya bakayım dedim uygun bir kampanya yakaladım kilosunu 185'e aldım. Tabii eski fiyatları ile karşılaştırılamaz ama en azından Calibre'de ne bekleyeceğinizi biliyorsunuz. Şimdi baktım aynı kahve 215. Ara ara Calibre'ye bakıp kampanya kovalanabilir.

Sürekli tüketim olarak Metro market çekirdeklerini, N11'de filan ticari çekirdekler var; onların tazelerini kovalayacağım. 2 aylığa kadar yolu var.
Nitelikli denen çekirdeklerin fiyatları o hale geldi ki, sürekli tüketmek için evin birtakım harcamalarını ayarlamak gerekir. Klimayı bir derece kısmak, (:)) yumurta, peynir, süt gibi tüketim maddelerinde kısıta gitmek gibi... Porsiyon küçültmek gibi. :) Tek yaşasam tamam da büyüme çağında biri bebek biri çocuk iki birey var.

Evde bir espresso bir de filtre olmak üzere butik kavurucu çekirdeği olur ama onu da her zaman içmem; belki haftasonları... Beğenmediğimi de mutlaka iade ederim artık. Kavurucu arkadaşlar kusura bakmiycek. (Mükremin çıtır mode on.)

Ticari çekirdek de alamayınca tüm ekipmanları kutularım artık. Satılmaz da çünkü kim neden alsın ki?

Param çok olunca instant kahve alır, içine portakal damlatır, çilek suyu sıkarım, ev yapımı geshamın keyfini yaşarım. ;)

Geri