melih ismail
Barista
Güncel içip beğendiğiniz fiyat performans tavsiye edebileceğiniz filtre kahve varsa bu konu altında yazabilir misiniz ?
Link atabilir misin sitede göremedim ama ?Montag - Lychee (Colombia), Gündelik içim icin degil ama cok begendigim bir kahve oldu, önerebilirim
Link atabilir misin sitede göremedim ama ?
uzun süre stoklarında olan bir kahveydi co fermente bir kahve bundan dolayı beni çekmemişti ama coffex fuarında cuppingte herkes beğenmişti yakın zamanda Kadıköy şubesinde satışta vardı belki de siteden kaldırılmıştır montagdan alım yapacaksanız lalesa natural de öneririm her gün içilcek yormayan temiz bir kahve.Eğer yıkanmış kahve seviyorsanız Niji meksika öneririm aslında nijinin her kahvesini önerebilirim özellikle biraz daha bütçeyi zorladığınızda inanılmaz kahveler içiyorsunuzben de bulamadım şimdi baktım. Satıstan kaldırılmıs olabilir, yılın baslarında içmiştim, aklımda kalan cok iyi bir deneyim oldugu icin paylasmıstım suan satışta olmadıgını bilmiyordum.
Güncel içip beğendiğiniz fiyat performans tavsiye edebileceğiniz filtre kahve varsa bu konu altında yazabilir misiniz ?
Türkiye'de denedigim co fermentelerden en iyisiydi (ben fermente kahveleri seviyorum)uzun süre stoklarında olan bir kahveydi co fermente bir kahve bundan dolayı beni çekmemişti ama coffex fuarında cuppingte herkes beğenmişti yakın zamanda Kadıköy şubesinde satışta vardı belki de siteden kaldırılmıştır montagdan alım yapacaksanız lalesa natural de öneririm her gün içilcek yormayan temiz bir kahve.Eğer yıkanmış kahve seviyorsanız Niji meksika öneririm aslında nijinin her kahvesini önerebilirim özellikle biraz daha bütçeyi zorladığınızda inanılmaz kahveler içiyorsunuz
evet sanal baharatı ben de denemiştim f/p kesinlikle. Fermentelerden Karpuzlusu ice tea gibi, aşırı aroma veriyor ama fiyatına gore ben de iyi buldumEğer kiloluk alım yapmayı düşünüyorsanız mutlaka sanal baharat sitesine göz atmanızı tavsiye ederim. Kesinlikle F/P kahveler satıyorlar. Sidamo GR1 kahvelerini beğenmiştim.