• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Filtre kahve tavsiyesi (2026 nisan ) -İndirimler

Wayta-Sidamo Ethiopia 👌🏽

ben de bulamadım şimdi baktım. Satıstan kaldırılmıs olabilir, yılın baslarında içmiştim, aklımda kalan cok iyi bir deneyim oldugu icin paylasmıstım suan satışta olmadıgını bilmiyordum.

Link atabilir misin sitede göremedim ama ?
ben de bulamadım şimdi baktım. Satıstan kaldırılmıs olabilir, yılın baslarında içmiştim, aklımda kalan cok iyi bir deneyim oldugu icin paylasmıstım suan satışta olmadıgını bilmiyordum.
uzun süre stoklarında olan bir kahveydi co fermente bir kahve bundan dolayı beni çekmemişti ama coffex fuarında cuppingte herkes beğenmişti yakın zamanda Kadıköy şubesinde satışta vardı belki de siteden kaldırılmıştır montagdan alım yapacaksanız lalesa natural de öneririm her gün içilcek yormayan temiz bir kahve.Eğer yıkanmış kahve seviyorsanız Niji meksika öneririm aslında nijinin her kahvesini önerebilirim özellikle biraz daha bütçeyi zorladığınızda inanılmaz kahveler içiyorsunuz

Eğer kiloluk alım yapmayı düşünüyorsanız mutlaka sanal baharat sitesine göz atmanızı tavsiye ederim. Kesinlikle F/P kahveler satıyorlar. Sidamo GR1 kahvelerini beğenmiştim.

uzun süre stoklarında olan bir kahveydi co fermente bir kahve bundan dolayı beni çekmemişti ama coffex fuarında cuppingte herkes beğenmişti yakın zamanda Kadıköy şubesinde satışta vardı belki de siteden kaldırılmıştır montagdan alım yapacaksanız lalesa natural de öneririm her gün içilcek yormayan temiz bir kahve.Eğer yıkanmış kahve seviyorsanız Niji meksika öneririm aslında nijinin her kahvesini önerebilirim özellikle biraz daha bütçeyi zorladığınızda inanılmaz kahveler içiyorsunuz
Türkiye'de denedigim co fermentelerden en iyisiydi (ben fermente kahveleri seviyorum) :)

Eğer kiloluk alım yapmayı düşünüyorsanız mutlaka sanal baharat sitesine göz atmanızı tavsiye ederim. Kesinlikle F/P kahveler satıyorlar. Sidamo GR1 kahvelerini beğenmiştim.
evet sanal baharatı ben de denemiştim f/p kesinlikle. Fermentelerden Karpuzlusu ice tea gibi, aşırı aroma veriyor ama fiyatına gore ben de iyi buldum

Geri