Sanırım stok var ama LotX hediyesi yok artık.tamamen sartlanmisliktan umutsuzca tin coffee nin fellow stagg sayfasini refresh ederken on siparisin acildigini gordum ve yapistirdim affetmeden. supriz mi yaptiniz, stok mu guncellendi, tamamen farezi ileri bir tarih icin mi siparis verdim bilmiyorum ama bu sefer basardim sanirim![]()
Ne için hangi kod hocam?indirim kodu çalışmıyor mu?
Yok mu bi FamXSelam Arkadaşlar,
İşlemler tüm hızıyla sürüyor.Biraz bekleyiş var gümrükte, analiz ve test işlemleri için randevular çok geç veriliyor, bu sebepten bir parça gecikiyoruz, elimizde değil sürecin o kısmı ama özür diliyorum gecikme için. Bu geç işlem alımı olmasa çoktan biterdi ama önümüzdeki hafta içinde işlemlerin kapanmasını ve kargolamaları başlatmayı bekliyoruz. İşlemlerin kapanmasının ardından ilk gün tüm kargolarınız çıkacak, öncelik tamamen EKG'nin önsiparişinde. Biter bitmez duyuracağım.
Ufak gecikmenin jesti olarak da Nisan'la planladığımız bir Fellow sürprizi vardı diğer ürünlerimiz için, EKG'lerinizi de Lot X ardından bundan mahrum bırakmayarak gönül alırız diyorum. Ne dedin Fellow Coffee Family? @pacamara
![]()
Selam Arkadaşlar,
İşlemler tüm hızıyla sürüyor.Biraz bekleyiş var gümrükte, analiz ve test işlemleri için randevular çok geç veriliyor, bu sebepten bir parça gecikiyoruz, elimizde değil sürecin o kısmı ama özür diliyorum gecikme için. Bu geç işlem alımı olmasa çoktan biterdi ama önümüzdeki hafta içinde işlemlerin kapanmasını ve kargolamaları başlatmayı bekliyoruz. İşlemlerin kapanmasının ardından ilk gün tüm kargolarınız çıkacak, öncelik tamamen EKG'nin önsiparişinde. Biter bitmez duyuracağım.
Ufak gecikmenin jesti olarak da Nisan'la planladığımız bir Fellow sürprizi vardı diğer ürünlerimiz için, EKG'lerinizi de Lot X ardından bundan mahrum bırakmayarak gönül alırız diyorum. Ne dedin Fellow Coffee Family? @pacamara
![]()
+5 için bende +1 sipariş geçtim notumu da belirttim. teşekkür ederim.Siyah için son bir jestle +5 stok açıldı arkadaşlar, tekrarı yok. Sevgiler.
ssp mi bilmiyorum ama bugün bunu gördüm,ode+ssp son durumu ne oldu? epeydir takip etmiyorum bu degirmenle ilgili gelismeleri.
Merhaba Anıl Bey,
Haftaya işlemler kapanıyor merak etmeyin. EKG ve Ode'u alacağız ve ilk öncelik sizlerin EKG önsiparişleriniz Ode satışa çıkmadan bile.
Buradan da yine duyurusunu yapacağım.
El Tucan???Fam kahvelerinden 100'er gram da ekliyoruz paketlerinize, ağzınız tatlansın.![]()
Merhaba Arkadaşlar,
İşlemlerimiz tamamlandı.Yarın öğlen tüm ürünler depomuzda olacak. Perşembe sabahı itibariyle tüm siparişlerinizi kargolamış olacağız. Tüm kargolar aynı günde, Perşembe çıkış yapacak.
İlk öncelik EKG ön siparişlerinde. Sabırla bekleyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Lot X ardından sabrınıza ek bir teşekkür için FamX hazırladık. Fam kahvelerinden 100'er gram da ekliyoruz paketlerinize, ağzınız tatlansın.![]()
Sevgiler.