• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fellow Stagg Kettle İndirim ve Kampanya Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kdundar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün gece ki stoklar bitince kaçırdığımı düşünerekten üzülmüştüm sabah açılan son 5 adetten 1 tanesini kaptım😊 Yardımseverliği ve ilgisinden dolayı togay beye teşekkür ederim:) @raistlin

tamamen sartlanmisliktan umutsuzca tin coffee nin fellow stagg sayfasini refresh ederken on siparisin acildigini gordum ve yapistirdim affetmeden. supriz mi yaptiniz, stok mu guncellendi, tamamen farezi ileri bir tarih icin mi siparis verdim bilmiyorum ama bu sefer basardim sanirim 👍

tamamen sartlanmisliktan umutsuzca tin coffee nin fellow stagg sayfasini refresh ederken on siparisin acildigini gordum ve yapistirdim affetmeden. supriz mi yaptiniz, stok mu guncellendi, tamamen farezi ileri bir tarih icin mi siparis verdim bilmiyorum ama bu sefer basardim sanirim 👍
Sanırım stok var ama LotX hediyesi yok artık.

Bol yağmurlu geçecek önümüzdeki günlerde, evde Fellow Stagg ile Lot X demleme hayalleri kurmak diyorum bende :)

Selam Arkadaşlar,

İşlemler tüm hızıyla sürüyor. :) Biraz bekleyiş var gümrükte, analiz ve test işlemleri için randevular çok geç veriliyor, bu sebepten bir parça gecikiyoruz, elimizde değil sürecin o kısmı ama özür diliyorum gecikme için. Bu geç işlem alımı olmasa çoktan biterdi ama önümüzdeki hafta içinde işlemlerin kapanmasını ve kargolamaları başlatmayı bekliyoruz. İşlemlerin kapanmasının ardından ilk gün tüm kargolarınız çıkacak, öncelik tamamen EKG'nin önsiparişinde. Biter bitmez duyuracağım.

Ufak gecikmenin jesti olarak da Nisan'la planladığımız bir Fellow sürprizi vardı diğer ürünlerimiz için, EKG'lerinizi de Lot X ardından bundan mahrum bırakmayarak gönül alırız diyorum. Ne dedin Fellow Coffee Family :D ? @pacamara :D

Selam Arkadaşlar,

İşlemler tüm hızıyla sürüyor. :) Biraz bekleyiş var gümrükte, analiz ve test işlemleri için randevular çok geç veriliyor, bu sebepten bir parça gecikiyoruz, elimizde değil sürecin o kısmı ama özür diliyorum gecikme için. Bu geç işlem alımı olmasa çoktan biterdi ama önümüzdeki hafta içinde işlemlerin kapanmasını ve kargolamaları başlatmayı bekliyoruz. İşlemlerin kapanmasının ardından ilk gün tüm kargolarınız çıkacak, öncelik tamamen EKG'nin önsiparişinde. Biter bitmez duyuracağım.

Ufak gecikmenin jesti olarak da Nisan'la planladığımız bir Fellow sürprizi vardı diğer ürünlerimiz için, EKG'lerinizi de Lot X ardından bundan mahrum bırakmayarak gönül alırız diyorum. Ne dedin Fellow Coffee Family :D ? @pacamara :D
Yok mu bi FamX 🤣

Selam Arkadaşlar,

@raistlin hocam selam

öngördüğünüz süre nedir. En azından net bir tarih verebiliyor musunuz artık?

ode+ssp son durumu ne oldu? epeydir takip etmiyorum bu degirmenle ilgili gelismeleri.
ssp mi bilmiyorum ama bugün bunu gördüm,

ekleme: bir de fellow'un kendini "Fellow - Brew Ridiculously Good Coffee" diye pazarlayıp ODE'daki saçmasapanlığı, beni (hiçbir ürününü kullanmamama rağmen) markadan soğuttu.
Yahu değirmeni yaptınız, ayar mekanizmasını ayarladınız, bir bardak kahve hazırlayıp "hangi ayarda öğütüyoruz, ince-kalın biraz boşluk ayarı bıraktık mı" diye mi bakamadınız. Amerika'da yaşasam ve almış olsam ağlardım,, veya ağlamazdım sonuçta 300$cık bilemiyorum..

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

İşlemlerimiz tamamlandı. :) Yarın öğlen tüm ürünler depomuzda olacak. Perşembe sabahı itibariyle tüm siparişlerinizi kargolamış olacağız. Tüm kargolar aynı günde, Perşembe çıkış yapacak.

İlk öncelik EKG ön siparişlerinde. Sabırla bekleyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Lot X ardından sabrınıza ek bir teşekkür için FamX hazırladık. Fam kahvelerinden 100'er gram da ekliyoruz paketlerinize, ağzınız tatlansın. :)

Sevgiler.

Lotx cok keyifliydi, FamX hediyeniz icin de tesekkurler🙏

Merhaba Arkadaşlar,

İşlemlerimiz tamamlandı. :) Yarın öğlen tüm ürünler depomuzda olacak. Perşembe sabahı itibariyle tüm siparişlerinizi kargolamış olacağız. Tüm kargolar aynı günde, Perşembe çıkış yapacak.

İlk öncelik EKG ön siparişlerinde. Sabırla bekleyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Lot X ardından sabrınıza ek bir teşekkür için FamX hazırladık. Fam kahvelerinden 100'er gram da ekliyoruz paketlerinize, ağzınız tatlansın. :)

Sevgiler.

Geri