KAHVEvePURO
Barista
- İsim
- Mutlu Beceren
180₺--400 adet. Denemeye değerhttps://share.temu.com/dxak0iqesaA daha uygun fiyatlı bakıyordum fakat kalitesi nasıldır bilemedim.
180₺--400 adet. Denemeye değerhttps://share.temu.com/dxak0iqesaA daha uygun fiyatlı bakıyordum fakat kalitesi nasıldır bilemedim.
Ölçüler fazla değil mi. Büyük gelmez mihttps://share.temu.com/dxak0iqesaA daha uygun fiyatlı bakıyordum fakat kalitesi nasıldır bilemedim.
ya nasip deniycem bakalım sonucu bildiririmÖlçüler fazla değil mi. Büyük gelmez mi
Eyvallah....ya nasip deniycem bakalım sonucu bildiririm![]()
Dostlar makineyi yurt dışından almamız halinde, garanti durumu nasıl oluyor?
Gördüğüm kadarıyla birçok insan "Add water" sorunundan muzdarip. Bu hatayı alanlar sonradan birebir değişim almış.
Endişem, bu hata ile karşılaşmam durumunda makinenin elimde kalması..
Basit çözümü varmış. Yurtdışından alınan bir ürünün türkiyede Apple hariç garantisi olduğunu hiç görmedim.
Basit çözümü varmış. Yurtdışından alınan bir ürünün türkiyede Apple hariç garantisi olduğunu hiç görmedim.
Tek başınasınız. Ne USA nede Türkiye den destek bulamazsınız. Önceki sayfalara bakarsanız Dubai’den sıfır aldığım cihaz bozuk çıktı kendim tamir ettim. 2 katı fiyat farkını düşününce yinede alırdım.Dostlar makineyi yurt dışından almamız halinde, garanti durumu nasıl oluyor?
Gördüğüm kadarıyla birçok insan "Add water" sorunundan muzdarip. Bu hatayı alanlar sonradan birebir değişim almış.
Endişem, bu hata ile karşılaşmam durumunda makinenin elimde kalması..
Aynı şekilde düşünüyorum.Tek başınasınız. Ne USA nede Türkiye den destek bulamazsınız. Önceki sayfalara bakarsanız Dubai’den sıfır aldığım cihaz bozuk çıktı kendim tamir ettim. 2 katı fiyat farkını düşününce yinede alırdım.
Normal soğuk demlemenin üretilmesinin saatler sürdüğü bir dünyada, Aiden işleri biraz farklı yapıyor. Geleneksel yöntemlerin aksine, Aiden demlemeye sıcak çiçeklenme döngüsünü tamamlayarak başlıyor. Bunu, tanktan 1-3 saat boyunca yavaşça damlatılan soğuk veya oda sıcaklığındaki su takip ediyor. İkisinin birleşimi, normalde alacağı sürenin çok daha azında yüksek ve eşit ekstraksiyon verimleri üretiyor. İster konsantre demlemek isteyin, ister içime hazır soğuk demleme isteyin, Aiden sizin için her şeyi yapıyor! Tek yapmanız gereken dozu değiştirmek.
Aiden'ın diğer birçok ayarında olduğu gibi, sıcak çiçeklenme özelleştirilebilir ve isterseniz devre dışı bırakılabilir. Sıcak demleme profilleri gibi, soğuk demleme profilleri de oluşturulabilir ve özelleştirilebilir.
Lütfen Aiden'ın soğuk demlemesinin bittiğinde oda sıcaklığında sürahi içinde olacağını unutmayın. Bu nedenle soğutulması veya buz üzerinde servis edilmesi gerekecektir.
Merhaba, showerhead i çıkarabiliyorsunuz. Hafifçe baskı uyguladığınızda çıktığını göreceksiniz. Attığım linkteki gibi yapabilirsiniz. Burayı bir kontrol edin isterseniz. Remove shower headArkadaşlar merhaba iki sorum olacak birincisi bugün batch brew icin filtre baktım ve tin coffede kalmamış stok icin bir ay gibi bsy dediler su an ne kullanıyorsunuz filtre ve hangi siteden temin edebilirim.
İkincisi son demelemelerde farkettigim batch brewde bazı deliklerden su verimli akmıyor kireç temizleyici ayarını kullanan oldu mu hiç ne kullaniyorsunuz
batch brew icin filtre baktım