• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

F/P Kahve Çekirdeği Önerileri

Bu İşte en önemli 3 Faktör 1- Çekirdek 2- Ögütüm 3- Su en büyük kısmı yanlış yapıyormuşsunuz muhtemelen çıktılarınız ondan ekşi oldu
Tekrar demleme yaptım suya soda katarak 170ppm'e çıkardım bu sefer de biraz acı oldu ama ekşilik gitti :D Suya soda katmanın sakıncalarını okumuştum forumda ama başka nasıl yükseltebilirim bilmiyorum ppm değerlerini.

Tekrar demleme yaptım suya soda katarak 170ppm'e çıkardım bu sefer de biraz acı oldu ama ekşilik gitti :D Suya soda katmanın sakıncalarını okumuştum forumda ama başka nasıl yükseltebilirim bilmiyorum ppm değerlerini.
170 Acı olduysa 130 PPM civarı bir su kullanabilirsiniz. Saka 100 PPM civarıydı o denenebilir.

Gordion Legend tan sonra tavsiye üzerine Spada Motion/Natural sipariş vermiştim ama Spada Motion/Omni gönderilmiş. Sitede ''Omni''olanı göremedim. Aradaki farkı nedir? Dün kavrumu yapılıp paketlendiği için 10 gün beklemem gerekiyor.

ben normal sütlü nescafe ve latte tüketiciyim bana güzel içimli ne çekirdek önerirsiniz? (kahve makınesınde yenıyım)

Geri