JuanPabloMontoya
Üye
Daha fazla
- Değirmen
- Molent G50
- Ekipmanlar
- V60
Herkese merhaba;
'Kur artışı sonucu TL'nin değer kaybı'na bağlı olarak kahve fiyatlarındaki yükseliş; son 'aylık toplu kahve alımında' da tartışma konusu oldu.
İlerleyen günlerde (maalesef) fiyatların daha da hissedilir şekilde yükselmesi gündemimizi oluşturabilir.
Bütçemiz doğrultusunda nitelikli kahveye ulaşmak gittikçe zorlaşacak gibi..
Buradan yola çıkarak bu konu altında fiyatıyla da lezzetiyle de 'mutlu eden' kahveleri ve kavurucuları paylaşalım isterim.
Herkesin bütçesi farklı tabii ki, mesela benim aylık tüketimim 1 kg civarı. Psikolojik bütçem 250 TL kahve + 50 TL filtre.
Bunun ötesine geçmemeye gayret ediyorum. Dolayısıyla 250 gr için 50-65 TL arası bir fiyat skalası arasında nitelikli kahve arayışım var.
Benim önerilerim;
Sezy Coffee Cuba Serrano Lavado 250 gr : 62,50 TL
Probador Collectiva Guetemala Waykan 250 Gr : 55 TL
Kahve Fabrikası Etiyopya Kerchanshe Yirgacheffee 250 gr : 60,46 TL
Petra Co. Acme 250 gr : 59 TL
'Kur artışı sonucu TL'nin değer kaybı'na bağlı olarak kahve fiyatlarındaki yükseliş; son 'aylık toplu kahve alımında' da tartışma konusu oldu.
İlerleyen günlerde (maalesef) fiyatların daha da hissedilir şekilde yükselmesi gündemimizi oluşturabilir.
Bütçemiz doğrultusunda nitelikli kahveye ulaşmak gittikçe zorlaşacak gibi..
Buradan yola çıkarak bu konu altında fiyatıyla da lezzetiyle de 'mutlu eden' kahveleri ve kavurucuları paylaşalım isterim.
Herkesin bütçesi farklı tabii ki, mesela benim aylık tüketimim 1 kg civarı. Psikolojik bütçem 250 TL kahve + 50 TL filtre.
Bunun ötesine geçmemeye gayret ediyorum. Dolayısıyla 250 gr için 50-65 TL arası bir fiyat skalası arasında nitelikli kahve arayışım var.
Benim önerilerim;
Sezy Coffee Cuba Serrano Lavado 250 gr : 62,50 TL
Probador Collectiva Guetemala Waykan 250 Gr : 55 TL
Kahve Fabrikası Etiyopya Kerchanshe Yirgacheffee 250 gr : 60,46 TL
Petra Co. Acme 250 gr : 59 TL