• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

F/P Kahve Çekirdeği Önerileri

Daha fazla  
Değirmen
Molent G50
Ekipmanlar
V60
Herkese merhaba;

'Kur artışı sonucu TL'nin değer kaybı'na bağlı olarak kahve fiyatlarındaki yükseliş; son 'aylık toplu kahve alımında' da tartışma konusu oldu.
İlerleyen günlerde (maalesef) fiyatların daha da hissedilir şekilde yükselmesi gündemimizi oluşturabilir.
Bütçemiz doğrultusunda nitelikli kahveye ulaşmak gittikçe zorlaşacak gibi..

Buradan yola çıkarak bu konu altında fiyatıyla da lezzetiyle de 'mutlu eden' kahveleri ve kavurucuları paylaşalım isterim.

Herkesin bütçesi farklı tabii ki, mesela benim aylık tüketimim 1 kg civarı. Psikolojik bütçem 250 TL kahve + 50 TL filtre.
Bunun ötesine geçmemeye gayret ediyorum. Dolayısıyla 250 gr için 50-65 TL arası bir fiyat skalası arasında nitelikli kahve arayışım var.

Benim önerilerim;

Sezy Coffee Cuba Serrano Lavado 250 gr : 62,50 TL
Probador Collectiva Guetemala Waykan 250 Gr : 55 TL
Kahve Fabrikası Etiyopya Kerchanshe Yirgacheffee 250 gr : 60,46 TL
Petra Co. Acme 250 gr : 59 TL

bitmek bilmeyen birlik kübası, espresso blendi olan acme filtrede kimseyi "mutlu etmez". waykan beklenti düşükse iyi kötü iş görür. 65 liraya clean cup'ın kolombiyasını tavsiye ederim. sanırsam montag tropik panç ile aynı kahve.

Petra Acme, Trendyol üzerinden alınırsa şu anda %10 indirimli. 53 tl'ye geliyor. Almayı düşünenler değerlendirebilir.
Üstelik kargo da bedavaya geliyor. Petra'nın kendi sitesinde 160 TL üzeri kargo bedava.
Aldım hemen, teşekkürler.

petra acme blend değil. ben roasting lab adado ve edido önerebilirim. 100/20 kupon kodu var sanırım firmanın bir sorun isterseniz

Benim de ilave olarak önerebileceklerim;

Coffeemamma Rwanda Nova Cafe Des Mamas Peaberry 250g - 49TL​

Coffeemamma Ethiopia Chelelektu Natural Gr.1 250g - 52TL

Toplu alımda genel olarak negatif tepkiler alsalar da, ben o alımdaki Chelelektu'yu çok beğenmiştim. Yakın zamanda da Rwanda'yı denedim, ikisini de öneririm. Sitelerinde bu arada "Maragogype" varyetesinde ilginç bir çekirdek var, onu da deneme imkanı buldum fakat vaad ettiği tadım notalarından çok farklı bir içimi vardı, beğendiğimi söyleyemeyeceğim.

Valla tavsiyem pahali kahvecinin ucuz kahvesi değil de ucuz kahvecinin pahali kahvesini almanız.Çünkü çok iyi sandiklarimizin ucuz kahveleri değerinde olmuyor.
şimdi bu usttekinden bagimsiz olarak da probador waykan tavsiye etmişler de 55 tlye ortalama bir etiyopya almak daha mantıkli.Waykan dumduz kahve hafifte yanık

Konuyu açan arkadaşı tebrik ederim. Boş tartışmalar yerine bizim böyle konulara ihtiyacımız var. Bir çok kişi tekli alımlarda büyük bir çelişki yaşıyor.
Bende bir öneride bulunuyum şu an trendyolda 3coreroastry kahvelerinde yüzde 10 indirim var. 150*3 deneme paketleri 65-75 tl arası kargo bedava..

Geri