• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eylül Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadım Etkinliği (Zümrüt Karaca)

Bugün dükkandan Geisha'mı teslim aldım. Zümrüt bey reçeteyi V60 için 92 derece, 16 gram kahve ve 250 ml su olarak verdi. Ancak degassing süresini sormayı unuttum forumda da bulamadım bilen var mıdır acaba?

Bugün dükkandan Geisha'mı teslim aldım. Zümrüt bey reçeteyi V60 için 92 derece, 16 gram kahve ve 250 ml su olarak verdi. Ancak degassing süresini sormayı unuttum forumda da bulamadım bilen var mıdır acaba?
bu çekirdek için spesifik olarak bekleme süresini bilmiyorum ama özellikle böyle kompleks çekirdeklerde tam verim alabilmek için en az 10 gün (mümkünse 14) bekleyin bence.

2 aydır katılamıyordum ne toplu alıma, ne oylamaya...
daha önce deneyip gayet beğendiğim bir kavurucunun çıkması sevindirdi... şimdi sipariş zamanı :)

zümrüt karaca sevindirdi, espresso için 250gr'dan
x2 KOLOMBİYA STRAWBERRY
x2 KENYA MASSAİ KİAMBU
almak için bekliyorum, umarım aysonuna stok kalır : )
(daha dün Ethiopia Hamasho × 1 kg almıştım, ancak o kadar içiliyor 3 haftada)

toplu alım organizasyonunda emeği geçenlere teşekkürler.

zümrüt karaca sevindirdi, espresso için 250gr'dan
x2 KOLOMBİYA STRAWBERRY
x2 KENYA MASSAİ KİAMBU
almak için bekliyorum, umarım aysonuna stok kalır : )
(daha dün Ethiopia Hamasho × 1 kg almıştım, ancak o kadar içiliyor 3 haftada)

toplu alım organizasyonunda emeği geçenlere teşekkürler.
Bende aynı şekilde çilek aroması peşinde bu kahveleri gözüme kestirdim mutlaka denemek istiyorum kahvem çok ama yine de ay içeresinde, sonunda alacağım stok azalan kahvelerde bir uyarı olursa çok iyi olur :)

İyi geceler sevgili arkadaşlar.

Son bir durum güncellemesi yapmak gerekirse; Ambalaj ve etiketleme ile ilgili tedarikçi kaynaklı ufak bir gecikme yaşandığından ötürü program biraz sarktı malesef. Tüm kahveler kavruldu ve hazır onda sıkıntımız yok. Siparişlerin %90 civarı yarın kargolanmış olacak, paketlemeleri bitti ve hazır. Gün içinde kargo takip bilgilendirmeleri sms ve eposta yolu ile size ulaşacaktır. Sadece 7 Eylül tarihli siparişler Bugün (8-Eylül) hazırlanacak ve onlar da öğleden sonraki kargoya yetiştirilmesi sağlanacaktır. Gecikmeden dolayı özürlerimizi belirtelim. Bu süreçte şahsen sadece kavurma ile ilgilendiğim için diğer konuların kavurmayı etkilemesini engellemek için konuyu diğer sevgili ekip arkadaşlarıma bıraktım. Hepinize sabrınızdan ve güzel desteğinizden ilginizden dolayı tekrar teşekkür etmek istiyorum. Her türlü isteklerinizi e-posta yolu ile bize ulaştırabilirsiniz.

İyi akşamlar dileklerimle, zümrüt

Siparişimi teslim aldım, yakında ruhsat başvurusu yapıp homecafe açaçağım 🙃

Ekli dosyalar

• F5EB5A35-9A5A-4975-8174-B771308931CD.jpeg
    F5EB5A35-9A5A-4975-8174-B771308931CD.jpeg
    611.2 KB · Görüntüleme: 401
benim kahveler de gelmiş.
geisha alanlar degassingi uzun tutsunlar derim, @zumrutkaraca öyle demişti. buraya neden bu bilgiyi daha önce vermedi bilmiyorum ama muhteşem hafızam sayesinde sizin için buldum.

İyi geceler sevgili arkadaşlar.

Son bir durum güncellemesi yapmak gerekirse; Ambalaj ve etiketleme ile ilgili tedarikçi kaynaklı ufak bir gecikme yaşandığından ötürü program biraz sarktı malesef. Tüm kahveler kavruldu ve hazır onda sıkıntımız yok. Siparişlerin %90 civarı yarın kargolanmış olacak, paketlemeleri bitti ve hazır. Gün içinde kargo takip bilgilendirmeleri sms ve eposta yolu ile size ulaşacaktır. Sadece 7 Eylül tarihli siparişler Bugün (8-Eylül) hazırlanacak ve onlar da öğleden sonraki kargoya yetiştirilmesi sağlanacaktır. Gecikmeden dolayı özürlerimizi belirtelim. Bu süreçte şahsen sadece kavurma ile ilgilendiğim için diğer konuların kavurmayı etkilemesini engellemek için konuyu diğer sevgili ekip arkadaşlarıma bıraktım. Hepinize sabrınızdan ve güzel desteğinizden ilginizden dolayı tekrar teşekkür etmek istiyorum. Her türlü isteklerinizi e-posta yolu ile bize ulaştırabilirsiniz.

İyi akşamlar dileklerimle, zümrüt
Merhaba, benim kahvelerden hala haber yok:( 3 Eylül'de vermiştim. #8426

Sipariş ettiğim
- Kolombiya Strawberry
- Guatemala - Las Capuchinas
- Kenya Massai Kiambu
kahveleri bugün elime ulaştı, paketleme özenli ve sağlam olarak geldi, kavrum tarihleri 5 eylül, kargo süreci gayet makul diyebilirim, degassing ve referans demleme açıklamalarınında paket üzerine eklenmesi çok iyi düşünülmüş fakat ben yinede degassing için 10 gün bekleme taraftarıyım, Zümrüt hocadan ilk siparişim oldu dilerim beklentimi karşılar.

İstanbul'da Bahçelievler-Bakırköy çevresinde yok mu el altından bir demlemelik gesha paylaşımcısı.👀
Ankara'ya gelirseniz paylaşırım. İlk demlemeyi yaptım. Limonlu ballı dengeli bir fincan. Geisha asaletini hissettiriyor ama uçlarda aromalar yok. Kırmızı meyveleri de aldığım söylenemez. Biraz daha otursun. Biraz daha incelteyim. Süreyi biraz daha artırayım bakalım :)

Ankara'ya gelirseniz dedim de Ankara'da olanlarla da paylaşabilirim öyle biraz garip olmuş. Bir atasözü vardır kesin de şu an aklıma gelmiyor :)

Son düzenleme:
Geri