• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ev tipi espresso önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erhan123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu atelier olanla essenza mini arasında ne fark var nespressoyu daha önce hiç deneyimlemedim espresso gurmesi değilim sadece iyi orta halli bir espresso alabilir iyim keyifle içmek derdim kendi kapsül kahvelerinden hangilerini önerirsiniz?

hocam "iyi" yazmışsınız. iyi bir espresso kapsül makinesi ile alınamaz.

Bu atelier olanla essenza mini arasında ne fark var nespressoyu daha önce hiç deneyimlemedim espresso gurmesi değilim sadece iyi orta halli bir espresso alabilir iyim keyifle içmek derdim kendi kapsül kahvelerinden hangilerini önerirsiniz?
Öncede sordunuz cevabını verdik hocam öyle birşeyin mümkün olmadığını söyledik yoksa biz gidip böyle beko vb makineler alıp modlayıp felan sürekli uğraşmazdık. Hepimiz alırdık birer tane kapsüllü makine takılırdık.

Nespresso makinesi olarak en ucuz hangisini bulursanız onu alın derim. Bugünlerde 600 TL civarına bile bulunabiliyor

Öncede sordunuz cevabını verdik hocam öyle birşeyin mümkün olmadığını söyledik yoksa biz gidip böyle beko vb makineler alıp modlayıp felan sürekli uğraşmazdık. Hepimiz alırdık birer tane kapsüllü makine takılırdık.
dostum angarya işi lütfetmiyorum sana eliyle eden boynuyla çeker verme o zaman cevap basıncınla yok bilmem kaç saniyenle falan takıl küçük dünyanda oldu mu haydi

dostum angarya işi lütfetmiyorum sana eliyle eden boynuyla çeker verme o zaman cevap basıncınla yok bilmem kaç saniyenle falan takıl küçük dünyanda oldu mu haydi
Bide Posta koyuyor beyimize bak sen. Madem kendi bildigini okuyacaksın niye gelip burda soruyorsun madem çok biliyon git al nespressonu iç hadi yallah.

Aslında Altay Bey'in söylediğinde yanlış bir şey yok, ben is yerinde bulunan nespressoyu denemiştim, yaptığı içecek zaten espresso değil. Çünkü espresso gibi konsantre bir içecek vermiyor. Bence nespresso dukkanlarindan standlarindan birini ziyaret edip bir tadına bakın, daha sonra bir de iyi espresso içme ihtimaliniz olan bir yerde (montag, coffeetopia) bir espresso içip öyle karar verin. Nespressoda kahve-içecek orani 1:5, ki 1:2.5un üstü espressodan sayılmaz...

Nespresso makinesi olarak en ucuz hangisini bulursanız onu alın derim. Bugünlerde 600 TL civarına bile bulunabiliyor

o parayı nespresso gibi bir makineye yatıracağıma daha azını türk kahvesine yatırır kaliteli bir cezve alırım, içebileceğim en güzel türk kahvelerini içerim.

Arkadaşlar Selamlar,

İçinde bulunduğumuz yılın başlarında mokapot alarak başladığım yolculuğuma aslında yanlış bir seçim yaparak 100 tl lik bir el değirmeni ile devam ederek pazartesi elime geçecek olan 1zpresso JX Pro modeli ile el değirmeni ile ekipmanlarımı geliştirmeye devam ediyorum.Her ne kadar başlangıçta taze kahve içme sloganı ile yola çıkmış olsamda aslında en başında hep gönlümde güzel espressolar içmek ve americanolar içmek ve aileme / yakın çevreme içirmek.

Benim gönlümde aklımda olan kahve çekirdeklerinin öğütümünden su sıcaklığıma ve basınç kontrolüne kadar tüm hazırlık ve yapım sürecine elimle ayağımla bulaşmak ve müdahil olmak.

Bu hususta bana marka / model ve deneyimlerinizi hatta bu süreçte yaşamış olduğunuz yüz güldürecek deneyimlerinizi paylaşmanız beni çok mutlu eder.

Not:flair espresso ve cafelat robot'tan haberdarım fakat hissiyatı konusunda bir fikrim yok.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Selamlar,

İçinde bulunduğumuz yılın başlarında mokapot alarak başladığım yolculuğuma aslında yanlış bir seçim yaparak 100 tl lik bir el değirmeni ile devam ederek pazartesi elime geçecek olan 1zpresso JX Pro modeli ile el değirmeni ile ekipmanlarımı geliştirmeye devam ediyorum.Her ne kadar başlangıçta taze kahve içme sloganı ile yola çıkmış olsamda aslında en başında hep gönlümde güzel espressolar içmek ve americanolar içmek ve aileme / yakın çevreme içirmek.

Benim gönlümde aklımda olan kahve çekirdeklerinin öğütümünden su sıcaklığıma ve basınç kontrolüne kadar tüm hazırlık ve yapım sürecine elimle ayağımla bulaşmak ve müdahil olmak.

Bu hususta bana marka / model ve deneyimlerinizi hatta bu süreçte yaşamış olduğunuz yüz güldürecek deneyimlerinizi paylaşmanız beni çok mutlu eder.

Not:flair espresso ve cafelat robot'tan haberdarım fakat hissiyatı konusunda bir fikrim yok.

Ben de sizin gibi düşünüyordum. O da olsun bu da olsun derken, en aşağı kurtaran Lelit Bianca çıktı. :) Sonra ben biraz daha düşüneyim dedim ve hala giremedim şu espresso işine. Teferruatı çok fazla. Bu arada bütçenizi yazarsanız daha iyi cevaplar alırsınız.

Selamlar @veto

Cevabın için çok teşekkür ederim,açıkçası bütçeyi çok düşünmedim 3000 - 4000 TL aralığında eğer mümkün ise kredi kartına taksit ile alabileceğim bir makina olabilir hatta hissiyatı konusunda ciddi yorumlar alan bir makina olur ise bütçemi zorlamayı dahi düşünebilirim.

Hocam bahsettiğiniz fiyat aralığında lelit anna, gaggia classic ve cafelat robot var. Tamamen kontrol istiyorsanız cafelat robot ki burada basınç kontrolü olsa da sıcaklık kısmı zorlayıcı olabilir. Sıcaklık kontrolü sebebiyle lelit anna da tercih edilebilir ama portafiltresi 57 mm. 58 mm olsun, ama basınç göstergersi, sıcaklık bilgisi vs çok önemli değil diyorsanız classic olabilir. Tüm bu özellikleri bir araya toplarsanız ne yazık ki iş biancaya gidiyor.

Selamlar @veto

Cevabın için çok teşekkür ederim,açıkçası bütçeyi çok düşünmedim 3000 - 4000 TL aralığında eğer mümkün ise kredi kartına taksit ile alabileceğim bir makina olabilir hatta hissiyatı konusunda ciddi yorumlar alan bir makina olur ise bütçemi zorlamayı dahi düşünebilirim.
merhaba eğer sütlü içecekler hazırlamayacaksanız robot güzeldir ama buhar çubuğu istiyorsanız lelit anna veya gagia var bu fiyatlara gelbura.com sitesine bakabilirsiniz foruma özel indirim kodu da mevcut

Selamlar @greenhopkins

Kıymetli yorumların için çok teşekkür ederim

Selamlar @berkaykcay

Değerli yorumun için teşekkür ederim,latte ile yada diğer espresso bazlı sütlü içecekler çokta hoşuma gitmiyor benim olayım daha ziyade klasik espresso ve americano.Yorum ve önerini dikkate alacağım.

Bende gaggia da var Philips tam otomatik makine de var art yapabilirsiniz hatta frenchpress ile de ama tecrübe gerekir. Ben tam otomatik makineler art yapamaz diyenlere katılmıyorum sonucu da ektedir. :) Ekli dosyayı görüntüle 5882
Gerçekten tebrik ederim harika görünüyor. Bende de bu makineddn var. Alali bir hafta oldu henuz acemiyim ve latte art yapmayi istiyorum acaba detay verebilirmisiniz nasıl yaptiniz

Geri